Düşük tehdidi diye bellirttiği için mi acaba gerçekten pahalı 7 ampul 583 lira az değilKızlar baktım sanırım doktorun koyduğu tanı ile ilgili progestan iğnenin ücretsiz alınması. Bana düşük tehditi yazmış doktor. Fiyat farkı da yok. Ben anlamadım. 5 kutu oksapar 2 kutu progestan 50 mg ampul 5 li yazdırıp almışım 300 lira ödemişim hepsine. Siz neden para ödüyorsunuz anlyamadım
Kalçadan canım. Doğrudur belki o nedenle siz para ile alıyor olabilirsiniz bilemiyorumcanım senin ki 50 mg lık progestan.bizim dediğimiz progestan dex 25 mg .sen kalçadan mı göbekten mi yapıyorsun?
Hergün mü vuruyorsun kalçadanKalçadan canım. Doğrudur belki o nedenle siz para ile alıyor olabilirsiniz bilemiyorum
ben geçenlerde hep yediğim yaz salatası yapmıştım bayılırım o salataya normalde içinde kara lahana da koymuştum yararlı diye ama o beni mahvetti şimdi yaklaşamıyorum yiyemedim de zaten. Rahat gaz yapmayacak fresh yiyecekler yiyorum. Böyle bana tiksindirme anımsatıyorsa uzak duruyorum. Protein ağırlıklı karbonhidrat almadan beslenmeye çalışıyorum zaten 2 öğün bile zor yiyorum. Beyaz leblebi iyi geliyormuş mide ve bağırsağa mide bunaltında evde beyaz leblebi bulundur istersen canım. Herşeyi yiyeceğim diye kendini kasma zaten depolardan besleniyor bebek. Bir sürü prof dinledim bu dönemde yemek yiyemiyorum diye endişe etmeyin diyorlar.Ben de aynıyım. Bir de tiksinme var. Biri tabağıma yaklaşsa tiksiniyorum herkesin elinden falan. Ayrı yiyorum herkesten yemeği beraber yiyemiyorum. Bilemedim ne yapsak
Evet canım hatta birkaç kutu bile yazdırıyordum sağlık ocağında bile. Ama artık üç günde bire düşürerek yavaş yavaş keselim progestanı dedi doktorum keseyi görünceHergün mü vuruyorsun kalçadan
Canım ne dersem içine su serpilir bilmiyorum inan bana zamanı geldiğinde sen de bu mutluluğu yaşayacaksın.bilşyor musun 9 yıllık evliyim ve maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı değil tüp bebek düşünmeyi bebek hayali bile lüks geliyordu.Allah bir şekilde bu yolu bize açtı ve şimdilik en azından dualarım kabul oldu.bir kadının 35 yaşında hamile olmasıyla 42 yaşında olması arasında çok fark var ama bu zamana nasipmiş.daha çok gençsin Allah'ım sana en doğru zamanda en sağlıklı en kolay şekilde versin bebeğini.her zaman dualarımda olacaksınBenim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Herşeyin vakti ve zamanı var canım en güzel vakitte en güzelini versin RabbimBenim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Ben dün akşam etten tiksindim bütün gece burnuma iğrenç iğrenç et kokusu geldi. Evdekilere soruyorum et ne kadar kötü kokuyor değil mi diye bana diyorlar yok hiç kokmuyor. bugün de ayran içemedim. Baktım proteinli yiyeceklere karşı fazla bir tiksinmem var ama en önemlisi de protein. İnşallah çabuk toparlarım. Leblebi bulundurayım canım deneyeyim. Açlık da hissetmiyorum. İlk üç bazı gebeler bizim gibi oluyor sanırım inşallah çabucak toparlarızben geçenlerde hep yediğim yaz salatası yapmıştım bayılırım o salataya normalde içinde kara lahana da koymuştum yararlı diye ama o beni mahvetti şimdi yaklaşamıyorum yiyemedim de zaten. Rahat gaz yapmayacak fresh yiyecekler yiyorum. Böyle bana tiksindirme anımsatıyorsa uzak duruyorum. Protein ağırlıklı karbonhidrat almadan beslenmeye çalışıyorum zaten 2 öğün bile zor yiyorum. Beyaz leblebi iyi geliyormuş mide ve bağırsağa mide bunaltında evde beyaz leblebi bulundur istersen canım. Herşeyi yiyeceğim diye kendini kasma zaten depolardan besleniyor bebek. Bir sürü prof dinledim bu dönemde yemek yiyemiyorum diye endişe etmeyin diyorlar.
Canım benim en doğru zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBenim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Hepside var ama hepside belli bi ucret uzerini getiriyo maalesefMigros hemen şok cep getir uygulamaları falan yok mu
Canımm Rabbim sana tekrar başlama gücü versin ve en kısa zamanda mucizene kavuş inşaallahBenim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Cok normal bu durumKızlar bende bugün yemek yiyemiyorum ya ve açlık da hissetmiyorum. Ağzım zehir gibi acı ve uyumak istiyorum hep..
Amin canım evet çok var böyle olan sen gönlünü ferah tut yeter azcık sabredin bu dönem diyorlarBen dün akşam etten tiksindim bütün gece burnuma iğrenç iğrenç et kokusu geldi. Evdekilere soruyorum et ne kadar kötü kokuyor değil mi diye bana diyorlar yok hiç kokmuyor. bugün de ayran içemedim. Baktım proteinli yiyeceklere karşı fazla bir tiksinmem var ama en önemlisi de protein. İnşallah çabuk toparlarım. Leblebi bulundurayım canım deneyeyim. Açlık da hissetmiyorum. İlk üç bazı gebeler bizim gibi oluyor sanırım inşallah çabucak toparlarız
Ayyy sürekli mi peki sence kuzum? Sana da mı oluyor?Cok normal bu durum
Yok surekli degil bi gidiyo bi geliyoAyyy sürekli mi peki sence kuzum? Sana da mı oluyor?
Kuzum progesteron hormonundan kaynaklıymış artması sonucu oluyormuş zaman zaman bizde yaşadık onu geçer inşaAllah 1-2 güne arada bi yokluyor merak etme :)))Kızlar bende bugün yemek yiyemiyorum ya ve açlık da hissetmiyorum. Ağzım zehir gibi acı ve uyumak istiyorum hep..
Yani şöyle söyliyim size, proxxed plus ı trabzonda eczanede çalısan çok yakın arkadasım önerdi bize. Hatta trabzondaki doktorum başka vermişti onu almayın ben size bunu verecem dedi. Bizde aldık, daha sonra ankaraya geldiğimde tolga ecemişe gittik aynen kullanmaya devam et dedi bir de megafert kullandık biz. Olumlu yönde değişimi farkettik. Ama tabi herkeste aynı sonucu verir mi onu bilememDoktor bunlardan istedigimi kullanabilegemi soyledi okadar gercekten caresiz kaldim ya
Et yiyemediğin için protein alamayacğından korkuyorsan yeşil mercimek öneriyorlarBen dün akşam etten tiksindim bütün gece burnuma iğrenç iğrenç et kokusu geldi. Evdekilere soruyorum et ne kadar kötü kokuyor değil mi diye bana diyorlar yok hiç kokmuyor. bugün de ayran içemedim. Baktım proteinli yiyeceklere karşı fazla bir tiksinmem var ama en önemlisi de protein. İnşallah çabuk toparlarım. Leblebi bulundurayım canım deneyeyim. Açlık da hissetmiyorum. İlk üç bazı gebeler bizim gibi oluyor sanırım inşallah çabucak toparlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?