2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Düşük tehdidi diye bellirttiği için mi acaba gerçekten pahalı 7 ampul 583 lira az değil

Yarın transfer günü hariç 5.günüm olacak ama kücuk bir beldede yasadigin icin erken gebelik testi bulamadık yapamayabilirim

Ben de aynıyım. Bir de tiksinme var. Biri tabağıma yaklaşsa tiksiniyorum herkesin elinden falan. Ayrı yiyorum herkesten yemeği beraber yiyemiyorum. Bilemedim ne yapsak
ben geçenlerde hep yediğim yaz salatası yapmıştım bayılırım o salataya normalde içinde kara lahana da koymuştum yararlı diye ama o beni mahvetti şimdi yaklaşamıyorum yiyemedim de zaten. Rahat gaz yapmayacak fresh yiyecekler yiyorum. Böyle bana tiksindirme anımsatıyorsa uzak duruyorum. Protein ağırlıklı karbonhidrat almadan beslenmeye çalışıyorum zaten 2 öğün bile zor yiyorum. Beyaz leblebi iyi geliyormuş mide ve bağırsağa mide bunaltında evde beyaz leblebi bulundur istersen canım. Herşeyi yiyeceğim diye kendini kasma zaten depolardan besleniyor bebek. Bir sürü prof dinledim bu dönemde yemek yiyemiyorum diye endişe etmeyin diyorlar.

Benim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Canım ne dersem içine su serpilir bilmiyorum inan bana zamanı geldiğinde sen de bu mutluluğu yaşayacaksın.bilşyor musun 9 yıllık evliyim ve maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı değil tüp bebek düşünmeyi bebek hayali bile lüks geliyordu.Allah bir şekilde bu yolu bize açtı ve şimdilik en azından dualarım kabul oldu.bir kadının 35 yaşında hamile olmasıyla 42 yaşında olması arasında çok fark var ama bu zamana nasipmiş.daha çok gençsin Allah'ım sana en doğru zamanda en sağlıklı en kolay şekilde versin bebeğini.her zaman dualarımda olacaksın

Ben dün akşam etten tiksindim bütün gece burnuma iğrenç iğrenç et kokusu geldi. Evdekilere soruyorum et ne kadar kötü kokuyor değil mi diye bana diyorlar yok hiç kokmuyor. bugün de ayran içemedim. Baktım proteinli yiyeceklere karşı fazla bir tiksinmem var ama en önemlisi de protein. İnşallah çabuk toparlarım. Leblebi bulundurayım canım deneyeyim. Açlık da hissetmiyorum. İlk üç bazı gebeler bizim gibi oluyor sanırım inşallah çabucak toparlarız

Son düzenleme:
Amin canım evet çok var böyle olan sen gönlünü ferah tut yeter azcık sabredin bu dönem diyorlar protein alamasan da üzülme yiyeceğim diye de zorlama oldumu. Zaten inşaAllah 9. Haftada geçiyormuş genel olarak inşaAllah biraz dişimizi sıkacağız yeterki sonu güzel olsun. Sanırım kalp atışıyla yani 6-7. Haftalarla birlikte belirtiler tavan yapıyormuş

Bende yemi dinledim hafta hafta gebelik belirtilerini anlatıyor canım dinlemek istersen

Kızlar bende bugün yemek yiyemiyorum ya ve açlık da hissetmiyorum. Ağzım zehir gibi acı ve uyumak istiyorum hep..
Kuzum progesteron hormonundan kaynaklıymış artması sonucu oluyormuş zaman zaman bizde yaşadık onu geçer inşaAllah 1-2 güne arada bi yokluyor merak etme :)))

Doktor bunlardan istedigimi kullanabilegemi soyledi okadar gercekten caresiz kaldim ya
Yani şöyle söyliyim size, proxxed plus ı trabzonda eczanede çalısan çok yakın arkadasım önerdi bize. Hatta trabzondaki doktorum başka vermişti onu almayın ben size bunu verecem dedi. Bizde aldık, daha sonra ankaraya geldiğimde tolga ecemişe gittik aynen kullanmaya devam et dedi bir de megafert kullandık biz. Olumlu yönde değişimi farkettik. Ama tabi herkeste aynı sonucu verir mi onu bilemem

Et yiyemediğin için protein alamayacğından korkuyorsan yeşil mercimek öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…