2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bu progestan dex göbekten vuruluyor kalçalarım beze beze oldu bunu verdi bu iğne de ücretli alınıyormuş

Merhaba arkadaşlar 19 Ağustos transfer günüm bugün 10. Gün dün ilk idrarla olmayan erken gebelik testi yaptım gölge bir çizgi çıktı haliyle kafam karıştı bel ve bacak ağrılarım çok var varmı aranızda böyle ola

Gölge bile olsa çizgi çıktıysa pozitif demektir canım gözün aydın Bugün kan testi yaptır bence

Ayy benim de 25 agustos yarin sabah yapmak istiyorum ama test yok yasadigim yerde saka gibi keske istanbuldan alsaydim..
Canım pozitif ama 16.9 çıktı şimidi yine testle takip ediyorum evde aslında daha iyi bikaç gün sonra pozitifi görmek hem değerin yüksek gelir

öyle mi diyorsunuz kendimi dünden beri harap ettim birde adet ağrılarım olunca dedim yok öyle moralim bozuldu ki inan kan testine bile cesaret edemiyorum ben

Fotoğraf atsana canım

Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…