Canim seni takip ediyordum bn ayni gun transfer olduk diye 21 agustos 3. Gun emriyosu degil mi bn mi yanlis hatrliyorum eger oleyse bugun 8. Gun ve erken degil miBenim olmadı arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah’a emanet olun
Hadi yaKuzum progesteron hormonundan kaynaklıymış artması sonucu oluyormuş zaman zaman bizde yaşadık onu geçer inşaAllah 1-2 güne arada bi yokluyor merak etme :)))
Ay evet dün inanılmaz iştahlıydım doğru kuzumYok surekli degil bi gidiyo bi geliyodun oyleydim bugun cok istahliyim
Bugünde idrar testi yaptım koyulaşmaya başlıyor sanki bakalım inşallah hepimizin çok güzel gider. Senin gğzel artarak gitti demi canımBenimki 7 gunde 40 çikmiş. Sonuç gayet guzel. Tebriklar
Benide ekler misiniz yaş27 transfer 24 ağustos şuan pozitif gözüküyortabikii seve seve , sonuç tarihiniz ne zamandı?
Yaa aşırı sevindim sağlıkla kucağına al minikleriniiiiSağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah
Bende prolutex 25 kullanıyorum 630 TL ya dediğiniz gibi 3 günde bitiyor cidden tedaviden çok ilaçlara para ödedikcanım senin ki 50 mg lık progestan.bizim dediğimiz progestan dex 25 mg .sen kalçadan mı göbekten mi yapıyorsun?
Bu progestan dex göbekten vuruluyor kalçalarım beze beze oldu bunu verdi bu iğne de ücretli alınıyormuşKızlar baktım sanırım doktorun koyduğu tanı ile ilgili progestan iğnenin ücretsiz alınması. Bana düşük tehditi yazmış doktor. Fiyat farkı da yok. Ben anlamadım. 5 kutu oksapar 2 kutu progestan 50 mg ampul 5 li yazdırıp almışım 300 lira ödemişim hepsine. Siz neden para ödüyorsunuz anlyamadım
Bende oyle oluyom gunum gunumu tutmuyo belirti konusunda kuzumm olsun herseyleri guzel cok guzelAy evet dün inanılmaz iştahlıydım doğru kuzum
Ayy benim de 25 agustos yarin sabah yapmak istiyorum ama test yok yasadigim yerde saka gibi keske istanbuldan alsaydim..Benide ekler misiniz yaş27 transfer 24 ağustos şuan pozitif gözüküyor
Kesinlikle canımcımBende oyle oluyom gunum gunumu tutmuyo belirti konusunda kuzumm olsun herseyleri guzel cok guzel
Gölge bile olsa çizgi çıktıysa pozitif demektir canım gözün aydınMerhaba arkadaşlar 19 Ağustos transfer günüm bugün 10. Gün dün ilk idrarla olmayan erken gebelik testi yaptım gölge bir çizgi çıktı haliyle kafam karıştı bel ve bacak ağrılarım çok var varmı aranızda böyle ola
Canım pozitif ama 16.9 çıktı şimidi yine testle takip ediyorum evde aslında daha iyi bikaç gün sonra pozitifi görmek hem değerin yüksek gelirAyy benim de 25 agustos yarin sabah yapmak istiyorum ama test yok yasadigim yerde saka gibi keske istanbuldan alsaydim..
Fiyatı ne kadarmış canımmmBu progestan dex göbekten vuruluyor kalçalarım beze beze oldu bunu verdi bu iğne de ücretli alınıyormuş
Fotoğraf atsana canımMerhaba arkadaşlar 19 Ağustos transfer günüm bugün 10. Gün dün ilk idrarla olmayan erken gebelik testi yaptım gölge bir çizgi çıktı haliyle kafam karıştı bel ve bacak ağrılarım çok var varmı aranızda böyle ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?