- 9 Mart 2022
- 8.298
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.299
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.281
Bakıcaz tek güvencem oÇişine güven olmazsa biz de kanına güveniriz bebişiimm
Yumurtlama başlıyor o zaman değerlendir bol bolKızlaar ovulyasyon testim poztif çıktl. Adetin 19 cu günü yani adetime 10 gün kala.
Kaç saatte çıkcak dedi yaValla pozitif çıkarsa unutabilirimdışardayım bide
Öyle umuyorumBugün çıkıcak mı??
2 dedi 10 dk var dolmasınaKaç saatte çıkcak dedi ya
Ay bıda bak2 dedi 10 dk var dolmasına
Bakıyorum yokAy bıda bak
Az daha bekleyelimBakıyorum yok
Öyle gerçekten canım. Nasıl memnun kaldın mı çizdirmektenValla arada bayılıyo çenemden ama tam gaz devamo yüzden artık ne okurum ne video izlerim. Herkesin vücudunun verdiği reaksiyon bambaşka. Gerek yok moral bozmaya
Sana nazar değdi ondan tartıştınız bebeğimKızlar ben bugün çok aktif olamıyorum kocamla tartıştım hafif bi kavga ettik ama aklımda hep sizdeydi
Askım lens ılerde goz kurulugu yapıyormus eger sırf estetık ıcınse gozlugu daha cok kullan.acıbademdekı dr soyledı.Öyle gerçekten canım. Nasıl memnun kaldın mı çizdirmektenBende evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum. Efor sarfetmeden HD görmek istiyorum
HayırrrÇıktı mı çıktı mı
Ayy geri çeksem hayatta gelmez o öyle bi inat valla İlkez bu kadar büyük kavga ettik şok oldum zaten adet gelmedi sinirden ölüyorum bide üstüne oSana nazar değdi ondan tartıştınız bebeğimBoşver hepsi geçer biraz geri çek kendini sallama kocanı düzelir her şey
Lensim renkli değil şeffaf canım gözlük kullanmayı sevmiyorum dışarıda. Evden çalıştığım için her gün kullanmıyorum lensi İnşAllah büyük bir zararı olmazAskım lens ılerde goz kurulugu yapıyormus eger sırf estetık ıcınse gozlugu daha cok kullan.acıbademdekı dr soyledı.
Peşinde dolanma bak elbet gelecek. Benimki de inattı 3 gün suratlarımıza bakmadık 4.gün mecburen geldi. Böyle böyle alışacaklar. Trip erkeğe yakışmıyorAyy geri çeksem hayatta gelmez o öyle bi inat valla İlkez bu kadar büyük kavga ettik şok oldum zaten adet gelmedi sinirden ölüyorum bide üstüne o
Ben görüyorum hangi marka buBirdaha test yapmıcam dedikten 4 saat sonrafarklı marka test İlk idrarla değil
Valla karı gibisin dedim ama öyle benım yapmam gerekenı o yapıyo yaPeşinde dolanma bak elbet gelecek. Benimki de inattı 3 gün suratlarımıza bakmadık 4.gün mecburen geldi. Böyle böyle alışacaklar. Trip erkeğe yakışmıyor
ArtımedBen görüyorum hangi marka bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?