2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Öyle gerçekten canım. Nasıl memnun kaldın mı çizdirmekten Bende evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum. Efor sarfetmeden HD görmek istiyorum
Kız doktoru o an zorladım ama öyle net görüyorum ki. Bugün avmye gittim taaa kaç metre öteden Aşkı memnu Bülent’i tanıdım düşün arkadaşlarım diyo yok ya o değil. Hayır dedim ya net o

Kız doktoru o an zorladım ama öyle net görüyorum ki. Bugün avmye gittim taaa kaç metre öteden Aşkı memnu Bülent’i tanıdım düşün arkadaşlarım diyo yok ya o değil. Hayır dedim ya net o
Ooo doktor sana kartal gözü nakletmiş testlerimizi hep sana atalım sen iyi görürsün

Arkandayız melısosummmguzel dusunelımkı tum guzellıkler bızımle olsun.gercekten agrımıyor bu arada 1fafeyla .sonrasında bıraz kanama oluyor regl agrısı gıbı hafıf agrılar oluyor o kadar.
1fafeyla kesinlikle oyle daha bir ay once kurtaj oldum 15 dakika surdu ciktigimda sadece hafif bir adet sancim oldu sonra bir hafta hafif lekelenmem oldu hicbir agri sizi olmadi. Asla korkutacak seyler okuma bir tanidigim anestezisiz bile olmustu cok basitti hic agrimadi dedi. Seninki de insallah cok guzel gecer

Ya var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
Hahaha ben de ikizlerim canım aynıyım testler negatif hayır bu ay olmadı diyorum. Göğüsler kocaman, belim ağrıyor hafif kasik ağrısı var acaba geç mi dollendi diyorum sürekli böyle bir ikilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…