- 24 Ağustos 2022
- 4.830
- 19.669
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.301
Kız doktoru o an zorladım ama öyle net görüyorum ki. Bugün avmye gittim taaa kaç metre öteden Aşkı memnu Bülent’i tanıdım düşünÖyle gerçekten canım. Nasıl memnun kaldın mı çizdirmektenBende evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum. Efor sarfetmeden HD görmek istiyorum
Dengeyi kurmak senin elinde canım. Daha düşkün olması gereken erkektir. O kıvama getir bir şekildeValla karı gibisin dedim ama öyle benım yapmam gerekenı o yapıyo ya
Ooo doktor sana kartal gözü nakletmişKız doktoru o an zorladım ama öyle net görüyorum ki. Bugün avmye gittim taaa kaç metre öteden Aşkı memnu Bülent’i tanıdım düşünarkadaşlarım diyo yok ya o değil. Hayır dedim ya net o
Ben de dün gece kavga ettim küs yattık. Sen misin küs yatan sabah kahvaltı hazırlamadım bağırdım çağırdım. Kalktı gitti börekle çiçekle geri geldi eveValla karı gibisin dedim ama öyle benım yapmam gerekenı o yapıyo ya
Beni de seviyor musunBen senı cok merak edıyorum yalnız tasu hanımkendını bana goster artık senın dusuncelerını tarzınıda asırı sevıyorum o yuzden daha da merak edıyorum bı profıl degıstırıversen ıkı dakıkacık benım ıcın
Mikroskop destinesia iş başındaOoo doktor sana kartal gözü nakletmiştestlerimizi hep sana atalım sen iyi görürsün
Bol şans bebişim vurduğunuz gol olsunKızlar testim netleşti iyice koyulaştı. Hoçça ğalın giyom ben
19 un üstüne 14 ekle 33 günde olacaksın canım adet. Hangi gün yumurtlarsan 14 gün sonra adet gelirKızlaar ovulyasyon testim poztif çıktl. Adetin 19 cu günü yani adetime 10 gün kala.
Ya çıksın attım dumur olduk burada yaaaaHayırrr
Artımed miArtımed
Arkandayız melısosummmguzel dusunelımkı tum guzellıkler bızımle olsun.gercekten agrımıyor bu arada 1fafeyla .sonrasında bıraz kanama oluyor regl agrısı gıbı hafıf agrılar oluyor o kadar.
İkizlerim ben de yaptıktan sonra aşırı umutluyum adete 6 gün kala diyorum yok olmadıYa var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
Şuan bende sessız sessız takıp edıyorumYa var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
Bende aynı senin gibiyimYa var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
Tam senin yorumunu okurken danilo şefte sessiz sessiz dediŞuan bende sessız sessız takıp edıyorum
Hahaha ben de ikizlerim canım aynıyımYa var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
1.2 olduğu için silik çıkıyor bence canımben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
Pes diyorum 3 farklı test .1.2 olduğu için silik çıkıyor bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?