- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.321
O kadar algılayabilir mi testler1.2 olduğu için silik çıkıyor bence canım
Ana memleketlimben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
Hangi birini edeyim her ay aynı muhabbetO kadar algılayabilir mi testlerbence bu testler sıkıntılı canım, çizgiler birbirine çok yakın bir garip. Şikayet et bence testleri L A L
Danıloyu severım garsonlarından darp gormus uzgunum bu ara onaTam senin yorumunu okurken danilo şefte sessiz sessiz dedibu nasıl bir denk geliştir adamla aynı anda sessiz sessiz dedik
İlk 5 dakika da çıktı bide beklemedi bideAna memleketlim
Ama bayada renklıydı ya test
Bende hep o moddayım canım tek degilsinYa var ya bir yanım aşırı umutlu bu sefer oldu diyor bir yanım da bu ay da olmadı yaaaa diyo. İkizler burcu mod on
Şimdi baktım birkaç ay önce beta baktırmışım 0.05 çıkmış. İkimizi kıyaslarsak sende benim vücuduma göre 25 kat daha fazla beta hcg var. Bundan dolayı gölgeler çıkıyo olabilir. Tam renk görmedikçe kan verme yıpratma kendini bebeğimPes diyorum 3 farklı test .
Ama belisim hangi markayı kullanırsa kullansın gölge çıkıyorO kadar algılayabilir mi testlerbence bu testler sıkıntılı canım, çizgiler birbirine çok yakın bir garip. Şikayet et bence testleri L A L
Yaa evet gördüm bende üzüldümDanıloyu severım garsonlarından darp gormus uzgunum bu ara ona
Öyle yapıcamŞimdi baktım birkaç ay önce beta baktırmışım 0.05 çıkmış. İkimizi kıyaslarsak sende benim vücuduma göre 25 kat daha fazla beta hcg var. Bundan dolayı gölgeler çıkıyo olabilir. Tam renk görmedikçe kan verme yıpratma kendini bebeğim
Kist falan yok dimi canım, kist olunca da böyle oluyormuş diye okumustumHangi birini edeyim her ay aynı muhabbet
Amacım gercekten kötü düşündürmek ya da üzmek değildi özür dilerim böyle anlasildiysam gerçektenMoral vermek diyince de senbu mesajdan sonra nasıl rahat olsun kız. Moral motivasyon çok önemli kızları strese sokacak şeyler yazmamaya özellikle dikkat etmeliyiz canım. Hepimizin kötü tecrübeleri oldu ama herkeste olacak değil. Mottomuz her şey güzel olacak
İnsan bazen içini dökerken farkedemeyebiliyor canım biz biliyoruz seniAmacım gercekten kötü düşündürmek ya da üzmek değildi özür dilerim böyle anlasildiysam gerçektenyanlış anlaşıldım. Aynen mottomjz güzel günler bizi bekler benimde görüşüm bu. Yoksa bu motivasyonda olamaz bu zamanlara çok zor gelirdim
Şaka bu ya ciddenben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
İnsan bazen içini dökerken farkedemeyebiliyor canım biz biliyoruz seni
Kistte yokKist falan yok dimi canım, kist olunca da böyle oluyormuş diye okumustum
Şaşırdım doğrusu ya pes ciddenGerçekbide yalandan koyulaşıyor
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah dertsiz tasasız atlatırım bu süreciBen de vakumlu kürtaj oldum canım. Uyandığımda regl ağrısı gibi ağrım vardı. Hiç ağrısı olmayanları da okumuştum. Yemek yedim hemen ağrı kesici vurdular. Eve geldiğimde hiç ağrım kalmamistı, doktorun yazdığı ağrı kesiciyi hiç kullanmadim yani. Önemli olan antibiyotigi düzenli kullanmak bir de Dr demir vermisti bana. Bir hafta sonra kontrol oluyor zaten doktor orada söylüyor kalıntı kalmış mi sıkıntı var mı diye.
Buna bende sasırdımŞaşırdım doğrusu ya pes cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?