- 9 Mart 2022
- 8.298
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.299
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.261
Bilmiyorum korkuyorumŞimdi gördüm son testi kız o kadar da değildir bence hamilesin sen ya
Ayy bebısımmm cok gecmıs olsuunHerşeyin videosu izlenmemeli herşeyin nasıl yapıldığı okunmamalı aslında size komik bir şey anlatayım da gülün. Gözlerimi çizdirecektim bir gece önceden de gideyim bakayım nasıl yapıyolar diye açtım youtube izledim. Benim yaptıracağım no touch lazerdi böyle ışıklar atıyolar göze o kadar. Ben de oturdum lasik ameliyatı da izledim böyle gözün irisini kaldırıyo kesip falan ıyy çok kötüydü dedim ki ayy iyiki bunu olmuyorum ne kötüymüş. Sabah kalktık ameliyata aldılar beni sağ gözümün irisini bi kaldırdı doktor kenara attı falan ay ben bir panik noluyo noluyo bu ne dedim. Lasik ameliyat yapıyoruz sakin ol dedi. Dedim no touch olcaktım ben ama ne bu. Yoo lasik diye anlaştık ya hani dedi doktor o sıradaBenim şaşkoloz kocam bulmuştu o hastaneyi meğer orası lasik ameliyat merkeziymiş çıkınca gözlerin kapalı kocamı yumruklamıştım sinirden bu da böyle bir anımdır
Ay ben de heyecanlandım günlerdir test serüvenini takip ediyorumHayırrrr heyecandan ölücemmmm
BendeeeeBende burda ölücüm ay çatladım yaaaa
Allah Allah yarın çıkar inşallah çok bekletmezOrdan bakıyorum zaten kuzum çıkmamış daha ama
Ay ben de heyecanlandım günlerdir test serüvenini takip ediyorum
Korkma inşallah hamilesin kuzucumBilmiyorum korkuyorum
Sorma yavrum yaAyy bebısımmm cok gecmıs olsuunpess yanıı varyaaaa ucuz atlatmısınn
Sende sonuç alınca etiketle canım inşallah vardır ayyy çok heyecanlandımAllah Allah yarın çıkar inşallah çok bekletmez
Heyecanlı bekleyişşş benim çişime güven olmaz ama 5 dakikada belirdi hepsi Allah utandırmasın
Hadı gule gule bebısmKızlar testim netleşti iyice koyulaştı. Hoçça ğalın giyom ben
Aaaa film gibiAnnem bayıldı beni öyle görünce sonra kocam o sırada park ettiği arabayı almaya gitmişti kaldım mı annemle ben yalnız esnaf yetişti annemi kaldırmaya çalışıyo beni kör sandılar hahahahaha ay delirmelik bir olaydı yazık kızı da körmüş neden bayıldı kadıncağız diyolardı
Çişine güven olmazsa biz de kanına güveniriz bebişiimmHeyecanlı bekleyişşş benim çişime güven olmaz ama 5 dakikada belirdi hepsi Allah utandırmasın
Valla pozitif çıkarsa unutabilirimSende sonuç alınca etiketle canım inşallah vardır ayyy çok heyecanlandım
Hayırlı geceleeeerrrKızlar testim netleşti iyice koyulaştı. Hoçça ğalın giyom ben
Valla arada bayılıyo çenemden ama tam gaz devamAaaa film gibiçok geçmiş olsun bebeğim hem sana hem annene. Kocana çok üzüldüm şimdi sen adamı yiyip bitirmişindir
Bugün çıkıcak mı??Valla pozitif çıkarsa unutabilirimdışardayım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?