- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.381
Ben iki kez vakumlu kürtaj oldum. En güvenilir yöntem zaten bu . Rahime zarar verme olasılığı çok düşük. Bende çok şükür yapışıklık olmadı ama adet düzenim ilk aylarda değişti sonra düzene girdiKızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Bu iyi geliyor inan bana. Bazı aylar ben de böyle oldum. Mesela geçen ay dedim test yapmıcam, takip yapmıcam hiçbir şey yapmıcam. Ve yapmadım geçen ay. Bana iyi gelmişti. Geçen ay rahat takıldım o da iyi geldi. Kendimi bu aya daha dinç hissettim. Bu ay tekrar takip işine başladımDiğer ikisi daha başka testlerdi yine de güvenmememiz gerektiğini birkez daha anladık, pes ettim artık zaten test mest yok
İlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcakBu iyi geliyor inan bana. Bazı aylar ben de böyle oldum. Mesela geçen ay dedim test yapmıcam, takip yapmıcam hiçbir şey yapmıcam. Ve yapmadım geçen ay. Bana iyi gelmişti. Geçen ay rahat takıldım o da iyi geldi. Kendimi bu aya daha dinç hissettim. Bu ay tekrar takip işine başladımbazen küsüyoruz bazen sımsıkı sarılıyoruz enerjik oluyoruz. Bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendini nasıl rahat hissedeceksen o an nasıl iyi olacaksan o şekilde davran bence de. Seni çok çok çok iyi anlıyorum
Amin kuzum sabrımızın karşlıgı bebişlerimizi yollucak bize inanıyorumAllah sabır versin bize kuzum yaaa❤
Hahaha bende var ya bazen özellikle gece uyurken aklıma neler neler geliyor duyan olsa bu kafayı yemiş derKız anksiyetem yok ki birde o olsa ben nanay valla
Canm derler ya herseyin bir vakti var diye buradaki herkesin vakti var en doğru zamanda en güzel şekilde nasip olacakİlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcakBuraya da bir süre girmem herhalde çocuk işini bir süre ara vermem gerekiyor toparlanıp daha iyi bir şekilde aranız da olurum, geldiğim de güzel haberlerinizi görürüm inşallah
Ovülasyon takibi yapmadım canımBir gölgelik gördüm bebeğim ama belirgin olmadıkça pozitif diyemiyorum. Kaç gün var bata
Valla vardır hepimizde kendi kendine konuşma düşünme ya kendimde var yadırgamam o yüzdenHahaha bende var ya bazen özellikle gece uyurken aklıma neler neler geliyor duyan olsa bu kafayı yemiş der
Ben oldum 15 dk falan sürüyor bebek 6 haftalıktı daha sonra bir kaç gün ağrı oluyor benin sadece bir saat kadar çok yoğun ağrım olmuştu diğer günler hafifti dr antibiyotik veriyor onu kallanıp kontrole gitmiştim sorun yok demişti. Tekrar hamile kalamadım ama problem benden kaynaklı olabilir bu sürede hızlı kilo aldım. Bu ayki adetimde hsg çektireceğim bakalım orda belli olurKızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Hepsini ben de yaşadım yaşıyorum. Her türlü vitamini denedim Mfk denedim ovu testi denedim zaten 3 Yıldır düzenli egzersiz yapıyorum sağlıklı besleniyorum her türlü tetkik yapıldı hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi de çekildim 12 ay oldu ama hala kalamadım. Bir süre buralara uğramadım kendimle kaldım kafa dağıttım geri döndüm burdayım. İnşallah daha iyi olursun mucizen gelirİlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcakBuraya da bir süre girmem herhalde çocuk işini bir süre ara vermem gerekiyor toparlanıp daha iyi bir şekilde aranız da olurum, geldiğim de güzel haberlerinizi görürüm inşallah
Merhaba geziniyordum da denk geldim. Eğer gebelik varsa zaten kop koyu oluyor öyle testi çıkarıp içine bakmaya gerek kalmıyor. Seninki zaten negatif o testin kendi çizgisi hayalet çizgi diyorla. Beta Hcg 20 olunca testlerde çıkıyor. Bu arada eğer adetine 4 5 gün varsa negatife dönebilir. Çünkü normalde 0.5 falan çıkıyor beta. Ama bu bir ihtimal tabi3 bambaşka test yani bu nasıl olabilirhala aklım almıyor
Neden yaAyy geri çeksem hayatta gelmez o öyle bi inat valla İlkez bu kadar büyük kavga ettik şok oldum zaten adet gelmedi sinirden ölüyorum bide üstüne o
Bu doğru ben bunu ovu testinden sonra anladim. Çok belirgin oluyoMerhaba geziniyordum da denk geldim. Eğer gebelik varsa zaten kop koyu oluyor öyle testi çıkarıp içine bakmaya gerek kalmıyor. Seninki zaten negatif o testin kendi çizgisi hayalet çizgi diyorla. Beta Hcg 20 olunca testlerde çıkıyor. Bu arada eğer adetine 4 5 gün varsa negatife dönebilir. Çünkü normalde 0.5 falan çıkıyor beta. Ama bu bir ihtimal tabi
Canım yaaaİlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcakBuraya da bir süre girmem herhalde çocuk işini bir süre ara vermem gerekiyor toparlanıp daha iyi bir şekilde aranız da olurum, geldiğim de güzel haberlerinizi görürüm inşallah
Sevmezmıyım mınnosummm yaaaBeni de seviyor musun
Bende aynı fıkırdeyım testler 0ın yukarısını yakalıyor.bazen tam adet zamanı benımde cızgı cıkıyor testlerde tamamen bu yuzden bence.canını sıkma guzelım hersey cok guzel olacak merak etme1.2 olduğu için silik çıkıyor bence canım
Çıkmaman lazım canımKızlar bir şey sormam lazım lütfen cevapları bekliyorum. Ovulasyon testi yaparken 2 saat sıvı alımına dikkat ediyoruz ya o arada tuvalete hiç çıkmamamız mı lazım yoksa aralarda çıksak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?