- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.401
Ay bilmiyordum canım şimdi tekrar beklicemÇıkmaman lazım canım
Lh hormonunun idrarda birikmesi gerekiyorAy bilmiyordum canım şimdi tekrar beklicem
Çok uzun süre beklersen de yanlış sonuç gösterirAy bilmiyordum canım şimdi tekrar beklicem
Haklısın canım ya 15 dakika önce idrarımı yapmama rağmen koyuluk iyi çıktı 1 saat daha bekliyim tekrar atarımLh hormonunun idrarda birikmesi gerekiyor
Kaçıncı gününYa napiyim zaman geçmiyor. Ovu testle gebeliği ayni anda yapiyom
Ara vermek değilde bence bu ay gerçekten her şeyden uzak dur. Ne ovulasyon ne forum ne başka bişi. Mental açıdan da toparlanmak gerekiyor. Ben inanıyorum, sen bu yıl bitmeden çok güzel haberler alacaksınİlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcakBuraya da bir süre girmem herhalde çocuk işini bir süre ara vermem gerekiyor toparlanıp daha iyi bir şekilde aranız da olurum, geldiğim de güzel haberlerinizi görürüm inşallah
Bence 1 saat sonra yapma akşama doğru yap testini. Pik olduğunda sıvı alımına idrar tutmaya dikkat etmesen de pik çıkıyor çünkü. Bir de bu innovita baya hassas. Diğer testlerde aşırı silikken bunda bu koyulukta gösterebiliyor.Haklısın canım ya 15 dakika önce idrarımı yapmama rağmen koyuluk iyi çıktı 1 saat daha bekliyim tekrar atarım Eki Görüntüle 3277085
Canım çok geçmiş olsunKızlar günaydın.. Deprem oldu depremle uyandım. Aynı şubat depremini hatırlattı onda da uykumuzdan sallantıyla uyanmıştık. Daha da artacak mı diye oturup bekledim çaresizce. Çok kötü başladım güne. Size yazmak istedim
Sen nerdesin bebeğim geçmiş olsun. O günü andırdı gerçekten çok şükür daha hafifti.İnşAllah yıkıcı değildir diye düşünüyorumKızlar günaydın.. Deprem oldu depremle uyandım. Aynı şubat depremini hatırlattı onda da uykumuzdan sallantıyla uyanmıştık. Daha da artacak mı diye oturup bekledim çaresizce. Çok kötü başladım güne. Size yazmak istedim
Bend e haberleri izliyorum. Henüz gelen kötü bir haber yokmuş. Çok şükürSen nerdesin bebeğim geçmiş olsun. O günü andırdı gerçekten çok şükür daha hafifti.İnşAllah yıkıcı değildir diye düşünüyorum
İyiyim çok şükür bebeğim. Yatağın kenarına oturdum bekledim bitmesiniAy kuzularım günaydun.depremi hisseden herkese geçmiş olsunHerkes iyi mi?
Ne kadar çaresiz ve küçüğüz aslında.İyiyim çok şükür bebeğim. Yatağın kenarına oturdum bekledim bitmesini
depremmi oldu canım çok gecmiş olsun bişey yok inşallahİyiyim çok şükür bebeğim. Yatağın kenarına oturdum bekledim bitmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?