- 9 Mart 2022
- 8.298
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.299
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.361
AminnnAğlamak yok bebeğim. Gelecek güzel günler. O muhteşem haberi alacaksın en kısa zamanda inşallah
Aşkım üzülme lütfen çok iyi biliyorum bu durumu. Ben de o kadar çok azizliğine uğradım ki testlerin… insan güvenemiyor da attık testlereben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
Vakti zamanını bekliyor annesi lütfen üzülme. Bir gün minik kalbiyle ben burdayım diyecek şimdilik kalbinde kalmayı tercih etmiş .. karnına da gelcek bi günben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
Allah sabır versin bize kuzum yaaaBende hep o moddayım canım tek degilsin
İlk 5 dakikada çıkması beni şok etti ama hiç böyle olmamıştı birde koyulaştı Yani çok ilginç , resmen rahmime sancı giriyor otururkenAşkım üzülme lütfen çok iyi biliyorum bu durumu. Ben de o kadar çok azizliğine uğradım ki testlerin… insan güvenemiyor da attık testlere
Canım benim doktorumun eli kirikti ve alcidaydi düşün ona rağmen çok rahat yaptı hiç korkma basit bir işlem. Eşim dışarıda bekliyordu çok kısa sürdü demiştiO kadar haklısın ki canım . İşte insan başına ne geleceği bilmediği için araştırmak istiyor kaçış yok ama yine de bilmek sanki iyi gelcek gibi bakıyor artışından çok eksisi oluyor tabi o ayrı .doktorum aslında bilgili bir insan em azından kem küm etmeden doğruları söylüyor sürece adepte olalım diye . Tabi elinin ayarını bilmiyorum . Vajinal muane de Bile hafifti eli ama inşallah kürtajda da öyledir . Bitecek inşallah bu günler
İnşallah hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş olsun hersey AllahtanVakti zamanını bekliyor annesi lütfen üzülme. Bir gün minik kalbiyle ben burdayım diyecek şimdilik kalbinde kalmayı tercih etmiş .. karnına da gelcek bi gün
Alan Allah veren Allah dedik hep kuzum. Allah sabredenlerle beraber. Eminim bebeklerimizi kucağımıza alıcazElimizde değil kuzum biliyorsun çok yıpratıcı bir süreç ama yine de hiç olmadığım kadar güçlüyüm sanırım içten içe . Çünkü bazı şeylerin benim elimde olmadığını biliyorum. Sadece dua ediyorum bir an önce bitsin diye . Hepimiz için de dua etmeye devam etcem
Sana bişey diyim mi kuzucum hiç ummadığımız anda en güzel şeyler gerçekleşecek allah ol der olur herşeyin vakti zamanı ver hem güzel şeyler zaman alır bizlerinde en güzeli olcak ondan böyle oluyorİnşallah hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş olsun hersey Allahtançok şükür halime sağlıklıyım elim kolum , bacağım tutuyor anlık üzüldüm geçti zaten o en iyisini bilendir
Kız anksiyetem yok ki birde o olsa ben nanay vallaBir de ister istemez endişelerimiz olacak ama her şey olacağına varmıyor mu bir yerdeanksiyeten tuttuğu zaman yaz buraya dertleşir rahatlarız
Yok ya kahverengi akıntı normal diyebiliyorum ben yerleşiyor bebekKuzum gece yattım dinlendim, Şuan bi leke falan yok. Dün de 5 kuruş kadar bile değil daha az kahverengi leke geldi işte. Doktor da yarın gel dedi. Yine leke tekrar ederse giderim diye düşünüyorum. Yanlış mı yapıyorum? @Papatyamaviss @edahandro @imagination foreverTurnaBulut
Kan testin karışmış olmasın 3 test yapmışsın yani hepsimi yanlış yani saçmaben daha bırsey demiyorum siz şahitsiniz ...
Hahaaa çok güldüm yolun açık olsunKızlar testim netleşti iyice koyulaştı. Hoçça ğalın giyom ben
Üzme tatlı canını ya inşallah sende güzel haberler alacaksınBozdu zaten dokunsan ağlarım da dışardayım
Artımed bende damlatır damlatmaz çok çıkarmıştı canım beş dakika bile değil. Miratech, comfort days, prodoctor hatta predictor bile anında çıkartmıştı hayal kırıklıgına uğramıştım. Testler artık güven vermiyor maalesef . En iyisi ya tam koyu çizgi görmek ya da gecikince kan vermek. Ama bunu yapamıyoruz maalesefİlk 5 dakikada çıkması beni şok etti ama hiç böyle olmamıştı birde koyulaştı Yani çok ilginç , resmen rahmime sancı giriyor otururken
Diğer ikisi daha başka testlerdi yine de güvenmememiz gerektiğini birkez daha anladık, pes ettim artık zaten test mest yokArtımed bende damlatır damlatmaz çok çıkarmıştı canım beş dakika bile değil. Miratech, comfort days, prodoctor hatta predictor bile anında çıkartmıştı hayal kırıklıgına uğramıştım. Testler artık güven vermiyor maalesef . En iyisi ya tam koyu çizgi görmek ya da gecikince kan vermek. Ama bunu yapamıyoruz maalesef
İnşallahÜzme tatlı canını ya inşallah sende güzel haberler alacaksın
3 bambaşka test yani bu nasıl olabilirKan testin karışmış olmasın 3 test yapmışsın yani hepsimi yanlış yani saçma
Kesinlikle isyan etmiyorum şükür o geleceği zamanı bilirSana bişey diyim mi kuzucum hiç ummadığımız anda en güzel şeyler gerçekleşecek allah ol der olur herşeyin vakti zamanı ver hem güzel şeyler zaman alır bizlerinde en güzeli olcak ondan böyle oluyorsağlığımıza bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?