2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aşkım üzülme lütfen çok iyi biliyorum bu durumu. Ben de o kadar çok azizliğine uğradım ki testlerin… insan güvenemiyor da attık testlere
İlk 5 dakikada çıkması beni şok etti ama hiç böyle olmamıştı birde koyulaştı Yani çok ilginç , resmen rahmime sancı giriyor otururken

Canım benim doktorumun eli kirikti ve alcidaydi düşün ona rağmen çok rahat yaptı hiç korkma basit bir işlem. Eşim dışarıda bekliyordu çok kısa sürdü demişti

Vakti zamanını bekliyor annesi lütfen üzülme. Bir gün minik kalbiyle ben burdayım diyecek şimdilik kalbinde kalmayı tercih etmiş .. karnına da gelcek bi gün
İnşallah hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş olsun hersey Allahtan çok şükür halime sağlıklıyım elim kolum , bacağım tutuyor anlık üzüldüm geçti zaten o en iyisini bilendir

Alan Allah veren Allah dedik hep kuzum. Allah sabredenlerle beraber. Eminim bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ve artık konuşacağımız konular seninki ne zaman diş çıkardı? Hangi biberonu kullanıyosun? gibi sorular olacak Allah acını azaltsın inşallah. Bu günler de geçecek kuzum

Sana bişey diyim mi kuzucum hiç ummadığımız anda en güzel şeyler gerçekleşecek allah ol der olur herşeyin vakti zamanı ver hem güzel şeyler zaman alır bizlerinde en güzeli olcak ondan böyle oluyor sağlığımıza bin şükür

İlk 5 dakikada çıkması beni şok etti ama hiç böyle olmamıştı birde koyulaştı Yani çok ilginç , resmen rahmime sancı giriyor otururken
Artımed bende damlatır damlatmaz çok çıkarmıştı canım beş dakika bile değil. Miratech, comfort days, prodoctor hatta predictor bile anında çıkartmıştı hayal kırıklıgına uğramıştım. Testler artık güven vermiyor maalesef . En iyisi ya tam koyu çizgi görmek ya da gecikince kan vermek. Ama bunu yapamıyoruz maalesef

Diğer ikisi daha başka testlerdi yine de güvenmememiz gerektiğini birkez daha anladık, pes ettim artık zaten test mest yok

Kesinlikle isyan etmiyorum şükür o geleceği zamanı bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…