2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Anladım canım teşekkür ederim inşallah bir an önce biter bu ızdırap

O kadar haklısın ki canım . İşte insan başına ne geleceği bilmediği için araştırmak istiyor kaçış yok ama yine de bilmek sanki iyi gelcek gibi bakıyor artışından çok eksisi oluyor tabi o ayrı .doktorum aslında bilgili bir insan em azından kem küm etmeden doğruları söylüyor sürece adepte olalım diye . Tabi elinin ayarını bilmiyorum . Vajinal muane de Bile hafifti eli ama inşallah kürtajda da öyledir . Bitecek inşallah bu günler

Aynı durumu biz yaşadık mecbur evden çıktık ve 3+1’de oturuyorken 2+1’e taşınmak zorunda kaldık eşyalarımızın bir kısmını eşimin dayısının alt katı boştu oraya bıraktık ev yapmaya çalışacaklar bakalım. Zor gerçekten Allah sizin de yardımcınız olsun.

Elimizde değil kuzum biliyorsun çok yıpratıcı bir süreç ama yine de hiç olmadığım kadar güçlüyüm sanırım içten içe . Çünkü bazı şeylerin benim elimde olmadığını biliyorum. Sadece dua ediyorum bir an önce bitsin diye . Hepimiz için de dua etmeye devam etcem

Arkadaşını tebrik ediyorum gerçekten bayılıyorum böyle güçlü kadınlara.. hep dimdik duran biri olmak bende isterdim bana rüzgar değse ağlıyorum bu duygusallık mahvetti beni

Sizleri çok seviyorum ya unuturmuyum hiç gülsem de ağlasamda kendimi buraya atıyorum ailem oldunuz güç kuvvet oldunuz bana

Teşekkür ederim canım amin atlatıcam inşallah yine burda kızlar ovu testi pik hamilemiyim diye gelirim artık bi saat ikna edersiniz beni kan ver test yap diye yakındır o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…