- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.461
Çok geçmiş olsun canım benim Allahım bir daha yaşatmasınZangır zangır titredik. Yine aynı çaresizlik, yine aynı korku...
Herşey bir anda anlamını yitiriyor.
İnsanların bir kısmı panikle aşağı indi, yine bağrışlar çağrışlar...
Allah sonumuzu hayır etsin
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun canım
Amin çok yüksekten gelmiş allahım korusunŞimdi baktım derinlik 3.7 diyor tekrar hepimize geçmiş olsun kızlar. Rabbim beterinden korusun. Aynılarını yaşatmasın
Hangi gun test yapacaksin canim?Kaldı son 9 günnnnnnn
Canim sanki cok az kalmis. Aksam sabah yap bence yakalamak üzeresinKızlar yumurtlama var mı lütfen bakar mısınız nolur herkes yorumunu söylesin ilk defa test yapıyorum ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 3277095
Yaptım canım birşey yokcans16 bebeğim tets yaptın mı?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canm
Benim 2.olacak İnşAllahMerhabalar 2. ya da 3. gebelik planlayanlar var mı aramızda?
Ben de bi çılgınlık yaptım 3.yü planlamaya karar verdim.Hayirlisi bakalım.2 oglum var.Yaş 35.Sizin yaş kaçtı?Benim 2.olacak İnşAllah
benimde 2. olacak allah izin verirse ama mart ayındada bi düşük yaptım şimdi tekrar başladık denemelereMerhabalar 2. ya da 3. gebelik planlayanlar var mı aramızda?
MaşaAllah maşaAllahBen de bi çılgınlık yaptım 3.yü planlamaya karar verdim.Hayirlisi bakalım.2 oglum var.Yaş 35.Sizin yaş kaçtı?
Yumurtalamayi öne mi çekiyor canım
Geçmiş olsun kuzumZangır zangır titredik. Yine aynı çaresizlik, yine aynı korku...
Ya benim durum farklı ben acilde uyanık oldum ağrı kesici verdiler sadece uyutulmak veya belden aşağısı I uyuşuk olması daha iyi ben psikoloji olarak bitmiştim tabi haliyle bünyemde bitti ama bana kalırsa korkulacak bir yanı yok kısa bir işlem ama neden kürtajı kabul ediyorsunuz ki ilaçla daha rahat kanamanız başlarKızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınZangır zangır titredik. Yine aynı çaresizlik, yine aynı korku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?