- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.501
Herşeyi erteliyorum böyle tatile gidicez hamile olduğum döneme denk gelirse diyorum( Dr ilkinde yasaklamıştı havuz vs) kıyafet alcam amaan ne gerek var hamile olursam diyorum tüm hayatımı ertelemeye başladım resmen bu da moralimi bozuyorKız üzülme ya benim kürtajdan bu yana 1 sene geçti korunmadım bile ki sen şimdi bilinçli hareket ediyorsun olur merak etme korkma
Şok içindeyim ben de özellikle göğüslere. Psikolojik olarak gerçekten herşeye etki edebiliyormusuzİster istemez vücut stresimize göre yol alıyor canım bende öyle bu ay bel ağrım mide yanmam vardı ilk gebeligim gibi
Dün adetimin 19 cu gününde ovu testim pik oldu. Midem fazla bulandığı için dayanamadım gebelik te yaptım ama qaliba bozukdu. Zaten ovuda piki görünce hamilelik şansı daha şimdilerde vardir diye gebeligi yeniden denemedimKaçıncı günün
Amin canım insallah hepimiz güzel haberi alabilirizGene akışına bırak takma inşallah güzel haberler alırsın üzme kendini yıpratma
AynenBence 1 saat sonra yapma akşama doğru yap testini. Pik olduğunda sıvı alımına idrar tutmaya dikkat etmesen de pik çıkıyor çünkü. Bir de bu innovita baya hassas. Diğer testlerde aşırı silikken bunda bu koyulukta gösterebiliyor.
Henüz karar vermedim elimde çok test var son 4 gün kalası başlarım sanırım canımHangi gun test yapacaksin canim?
Bugün dinlediğim bir doktor gebelikten bağımsız olarak havuzdaki yüksek orandaki klorun vajinanın florasını ortadan kaldırdığını bu yüzden önermediğini söylüyordu. Hayatı ertelemekten ziyada belki eğer şartlar uygunsa deniz tercih edilse daha iyi olur sanırım.Herşeyi erteliyorum böyle tatile gidicez hamile olduğum döneme denk gelirse diyorum( Dr ilkinde yasaklamıştı havuz vs) kıyafet alcam amaan ne gerek var hamile olursam diyorum tüm hayatımı ertelemeye başladım resmen bu da moralimi bozuyorinşallah güzel haberlerle geliriz
Merhaba ben ikinciyi istiyorum bir yıldır olmadı dahaMerhabalar 2. ya da 3. gebelik planlayanlar var mı aramızda?
Yok bebeğim. Zaten pik yumurtlaman oluyor demek yani 24-36 saatte çatlıyor. Testi düzenli saatle yaptıysan pik testten 24 saat sonranı deöerlendirmek lazim. Ancak düzenli ise yumurtlaman. Testsiz yumurtlamadab önce ve sonraki 2 gün daha fazla şans var. Yani testde pik gördüğün günü kaçırdığında üzülme. Sperm 2 3 gün yaşıyor diye o günü de değerlendirin diyorlar.@melisaa93 kızlar bugün eşim yok yarını değerlendircem sadece sizce bugün de şart mı ona göre gelicek eşim
Bu tarz bir duruma ben de şahit oldum. Tıpkı senin gibi kızım olsun istiyorum ama erkek olursa da aynı şekilde seveceğim tabii ki. Dua ederken sağlıklı evlat isterdim hep. Şimdi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et diye dua ediyorum. Evlat yetiştirmek gerçekten çok zor bu devirdeKızlar bir de ben hep kızım olmasını çok istemisimdir
Erkekte başımızın tacı ama kız cocuklarini çok seviyorum
Ama dün bir akrabanin kızı ile ilgili birsey iğrendim sevgilisi yüzünden annesi sevgilisini istemiyor diye 1 yıldır annesi ile gorusmuyormus kız
Anne baba ayrı
Annesini de tanıyorum nasıl gözlerinin içine bakıyordu kızının ne dese yapardı
Kız babasini ikna etmiş annesi ile görüşmeden Nisan yapmış çocukla
Yani Allah hayırlı evlat versin diye dua edelim
Ben böyle de diyordum ama kız çocuk diye de dua ediyordum
Oğlum olursa da canım olacak benim kalbim olacak
Ama gönlümden geçeni de güzel dua ile istemek lazım
Hayır bak benim kimyasalım ve ikiz düşüklerimin arasında 25 gün var 5 temmuz kimyasal oldum 21 ağustos düşürdüm kimyasal gebeliğimde kendi memleketimde tatildeydim ve denize girmiştim ikizlerde eşimin memleketindeydim havuza gitmiştim bence tatilde Hamile kalma olasılığı artıyorHerşeyi erteliyorum böyle tatile gidicez hamile olduğum döneme denk gelirse diyorum( Dr ilkinde yasaklamıştı havuz vs) kıyafet alcam amaan ne gerek var hamile olursam diyorum tüm hayatımı ertelemeye başladım resmen bu da moralimi bozuyorinşallah güzel haberlerle geliriz
Evet canım onu ben de gördüm. Sadece havuz olayı değil aslında onu bir örnek olarak verdim. Yurtdışı tatili de istiyorum. Eşim de ben de tarihi yerleri, müzeleri gezmeyi çok severiz. Tatil bizim için genelde günlük 30 bin adımla gezerek geçiyor eğer hamilelik olursa ve sıkıntılı bir hamilelikse Dr çoğu şeye izin vermeyecek, aldığımız biletler yanacak. Yanmadan garantili alalım desek herşey ekstra masraf, vize için ugrasicaz gidemicez böyle böyle hepsi kafamda büyüyor acikcasiBugün dinlediğim bir doktor gebelikten bağımsız olarak havuzdaki yüksek orandaki klorun vajinanın florasını ortadan kaldırdığını bu yüzden önermediğini söylüyordu. Hayatı ertelemekten ziyada belki eğer şartlar uygunsa deniz tercih edilse daha iyi olur sanırım.
Kafaya takmadigimiz için sanırım her tatile giden mutlu dönüyor. Regl olayım olmadı bir tatil planı yapalım biz de en azından kafamız dağılır belki de mutlu haberle dönerizHayır bak benim kimyasalım ve ikiz düşüklerimin arasında 25 gün var 5 temmuz kimyasal oldum 21 ağustos düşürdüm kimyasal gebeliğimde kendi memleketimde tatildeydim ve denize girmiştim ikizlerde eşimin memleketindeydim havuza gitmiştim bence tatilde Hamile kalma olasılığı artıyor
bugün test yaptınmı canım tekrarBen hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedimbir de bu ay tıpkı önceki hamilelik gibi belirtiler gösterdim. Belim ağrıyor, midem yanıyor arada. Göğüslerim aşırı büyüdü damarlar belirgin rengi değişti, bugün karıncalanma hissettim, bı de dün akşamdan beri batma oluyor vajina girişinde. Yani bakınca hepsi hamilelik belirtisi. Farketmeden kafaya o kadar takmışım ki vücudum kendini hamile sanıyor galiba
İnşallah inşallah canım Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKafaya takmadigimiz için sanırım her tatile giden mutlu dönüyor. Regl olayım olmadı bir tatil planı yapalım biz de en azından kafamız dağılır belki de mutlu haberle döneriz
Aynen öyle canım imtihan işte. Bu dünyanın nimeti sınavı evlat. Hayırlı evlat olsunlarKızlar bir de ben hep kızım olmasını çok istemisimdir
Erkekte başımızın tacı ama kız cocuklarini çok seviyorum
Ama dün bir akrabanin kızı ile ilgili birsey iğrendim sevgilisi yüzünden annesi sevgilisini istemiyor diye 1 yıldır annesi ile gorusmuyormus kız
Anne baba ayrı
Annesini de tanıyorum nasıl gözlerinin içine bakıyordu kızının ne dese yapardı
Kız babasini ikna etmiş annesi ile görüşmeden Nisan yapmış çocukla
Yani Allah hayırlı evlat versin diye dua edelim
Ben böyle de diyordum ama kız çocuk diye de dua ediyordum
Oğlum olursa da canım olacak benim kalbim olacak
Ama gönlümden geçeni de güzel dua ile istemek lazım
Evet çok haklısın canım. Bu noktada tekrar kafaya takmamak gerektiğine dönüyor konu zaten. Tatilin çok iyi geleceğini düşünüyorum.Evet canım onu ben de gördüm. Sadece havuz olayı değil aslında onu bir örnek olarak verdim. Yurtdışı tatili de istiyorum. Eşim de ben de tarihi yerleri, müzeleri gezmeyi çok severiz. Tatil bizim için genelde günlük 30 bin adımla gezerek geçiyor eğer hamilelik olursa ve sıkıntılı bir hamilelikse Dr çoğu şeye izin vermeyecek, aldığımız biletler yanacak. Yanmadan garantili alalım desek herşey ekstra masraf, vize için ugrasicaz gidemicez böyle böyle hepsi kafamda büyüyor acikcasi
Yaptım canım negatif, sende durumlar ne sanırım aynıydı bat'imizbugün test yaptınmı canım tekrar
Amin canım benim çok teşekkür ederimİnşallah inşallah canım Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?