- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.481
İnşallah bu ay tutacakAdana'daki dostlar çok geçmiş olsun
Benim regl bitti gün aşırı full değerlendirmeye çalışacağım bu ay
Gerçi benim yumurtlama zamanından sıkıntım yok 2 aydır hem o zaman hem çatlama tutturdum ama ya sperm ya yumurta da sıkıntı var sanırım tutmadi
Tutar tutar Allah en hayırlı zamanda nasip etsinAdana'daki dostlar çok geçmiş olsun
Benim regl bitti gün aşırı full değerlendirmeye çalışacağım bu ay
Gerçi benim yumurtlama zamanından sıkıntım yok 2 aydır hem o zaman hem çatlama tutturdum ama ya sperm ya yumurta da sıkıntı var sanırım tutmadi
Çok geçmiş olsun canım benim Allahım bir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun kuzumAllah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
İnşallah bu ay tutacak
Regl olunca olmadı bir doktora sorayım ya, bu ay çok ilginç hamilelik belirtileri gösteriyorum bugün ilk defa göğüs uclarimda karıncalanma hissettim tüm testlerim negatif. Fark etmeden çok kafaya taktım sanırım buna da moralim bozulduCanım kaliteli yumurtlama olmasını sagliyormus ama doktora sormadan kullanma belki senin ihtiyacın yoktur
Tutar tutar Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
İnşallah bende çalışmalara başlıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeAmin canim insallahbu ay kaliteli geçti grup için temmuzda olmayanlarda ağustosta alalım haberlerimizi sağlıkla
Aslında düşük kimyasalla 4. Olacak bu birşey mi soracaktın canımMerhabalar 2. ya da 3. gebelik planlayanlar var mı aramızda?
Regl olunca olmadı bir doktora sorayım ya, bu ay çok ilginç hamilelik belirtileri gösteriyorum bugün ilk defa göğüs uclarimda karıncalanma hissettim tüm testlerim negatif. Fark etmeden çok kafaya taktım sanırım buna da moralim bozulduacaba hiçbir şey kullanmadan akışına mi bıraksam diyorum kafam çok karışık
İnşallah bende çalışmalara başlıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Gebelik stresi bıraktığında oluyor takma kafana hiç ummadığın anda geliyor o müjdeli haberRegl olunca olmadı bir doktora sorayım ya, bu ay çok ilginç hamilelik belirtileri gösteriyorum bugün ilk defa göğüs uclarimda karıncalanma hissettim tüm testlerim negatif. Fark etmeden çok kafaya taktım sanırım buna da moralim bozulduacaba hiçbir şey kullanmadan akışına mi bıraksam diyorum kafam çok karışık
Ben hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedimCanım bende kurtajdan sonra sadece kontrole gittim başka da birseye gitmedim. Yumurtlamayi yakalıyorum ama yok olmuyor 2 aydır. Çok mu takıyoruz kafamıza bilmiyorum. Geçen ay omepa q10 ve folik asit kullandım. Bu ay omepa q10 yine devam ediyorum eylüle kadar kendim deneyecem Eylül ayında doktor canım
Yok kuzum daha yapmadım yapıcam birazdan daha yeni uyandım etiketlerim yapınca
Gerçekten öyle, artık yeter akışına bırakiyorum dediğim ay hamileydim ben de ama ne yazık ki boş gebelik olduGebelik stresi bıraktığında oluyor takma kafana hiç ummadığın anda geliyor o müjdeli haber
Kız üzülme ya benim kürtajdan bu yana 1 sene geçti korunmadım bile ki sen şimdi bilinçli hareket ediyorsun olur merak etme korkmaBen hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedimbir de bu ay tıpkı önceki hamilelik gibi belirtiler gösterdim. Belim ağrıyor, midem yanıyor arada. Göğüslerim aşırı büyüdü damarlar belirgin rengi değişti, bugün karıncalanma hissettim, bı de dün akşamdan beri batma oluyor vajina girişinde. Yani bakınca hepsi hamilelik belirtisi. Farketmeden kafaya o kadar takmışım ki vücudum kendini hamile sanıyor galiba
Gerçekten öyle, artık yeter akışına bırakiyorum dediğim ay hamileydim ben de ama ne yazık ki boş gebelik olduşimdi de çok sabırsız davranıyorum
Gene akışına bırak takma inşallah güzel haberler alırsın üzme kendini yıpratmaGerçekten öyle, artık yeter akışına bırakiyorum dediğim ay hamileydim ben de ama ne yazık ki boş gebelik olduşimdi de çok sabırsız davranıyorum
Ben hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedimbir de bu ay tıpkı önceki hamilelik gibi belirtiler gösterdim. Belim ağrıyor, midem yanıyor arada. Göğüslerim aşırı büyüdü damarlar belirgin rengi değişti, bugün karıncalanma hissettim, bı de dün akşamdan beri batma oluyor vajina girişinde. Yani bakınca hepsi hamilelik belirtisi. Farketmeden kafaya o kadar takmışım ki vücudum kendini hamile sanıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?