2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah bu ay tutacak

Tutar tutar Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Canım kaliteli yumurtlama olmasını sagliyormus ama doktora sormadan kullanma belki senin ihtiyacın yoktur
Regl olunca olmadı bir doktora sorayım ya, bu ay çok ilginç hamilelik belirtileri gösteriyorum bugün ilk defa göğüs uclarimda karıncalanma hissettim tüm testlerim negatif. Fark etmeden çok kafaya taktım sanırım buna da moralim bozuldu acaba hiçbir şey kullanmadan akışına mi bıraksam diyorum kafam çok karışık

Canım bende kurtajdan sonra sadece kontrole gittim başka da birseye gitmedim. Yumurtlamayi yakalıyorum ama yok olmuyor 2 aydır. Çok mu takıyoruz kafamıza bilmiyorum. Geçen ay omepa q10 ve folik asit kullandım. Bu ay omepa q10 yine devam ediyorum eylüle kadar kendim deneyecem Eylül ayında doktor canım

Gebelik stresi bıraktığında oluyor takma kafana hiç ummadığın anda geliyor o müjdeli haber

Ben hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedim bir de bu ay tıpkı önceki hamilelik gibi belirtiler gösterdim. Belim ağrıyor, midem yanıyor arada. Göğüslerim aşırı büyüdü damarlar belirgin rengi değişti, bugün karıncalanma hissettim, bı de dün akşamdan beri batma oluyor vajina girişinde. Yani bakınca hepsi hamilelik belirtisi. Farketmeden kafaya o kadar takmışım ki vücudum kendini hamile sanıyor galiba

Kızlar bir de ben hep kızım olmasını çok istemisimdir
Erkekte başımızın tacı ama kız cocuklarini çok seviyorum
Ama dün bir akrabanin kızı ile ilgili birsey iğrendim sevgilisi yüzünden annesi sevgilisini istemiyor diye 1 yıldır annesi ile gorusmuyormus kız
Anne baba ayrı
Annesini de tanıyorum nasıl gözlerinin içine bakıyordu kızının ne dese yapardı
Kız babasini ikna etmiş annesi ile görüşmeden Nisan yapmış çocukla

Yani Allah hayırlı evlat versin diye dua edelim
Ben böyle de diyordum ama kız çocuk diye de dua ediyordum
Oğlum olursa da canım olacak benim kalbim olacak
Ama gönlümden geçeni de güzel dua ile istemek lazım

Kız üzülme ya benim kürtajdan bu yana 1 sene geçti korunmadım bile ki sen şimdi bilinçli hareket ediyorsun olur merak etme korkma

Gerçekten öyle, artık yeter akışına bırakiyorum dediğim ay hamileydim ben de ama ne yazık ki boş gebelik oldu şimdi de çok sabırsız davranıyorum

Arkadaşlarla hafta sonu kampa gittik
Bana dediler ki sen ne zaman nasıl hamile kaldın farkında mısın
1) o ay kadın dogumcum bana tüp bebek yapalım vakit kaybetmeyelim dedi
2) deprem için çok kosturdum yardımlar tırlar kenardaki paralarim + çevremden yardım topladım şirkette ayrı özel ayrı gerçekten inanılmaz kosturdum o ara

Dediler hem doktorun dediği hem de depremzedelere çok kosturdun düşünme fırsatın olmadı o ara oldu sal düşünme diyorlar

İster istemez vücut stresimize göre yol alıyor canım bende öyle bu ay bel ağrım mide yanmam vardı ilk gebeligim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…