- 22 Şubat 2023
- 10.259
- 11.372
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.441
Sana da geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusunburasıda sallandı,tam evden cıkcaktım lambalar sallanmaya basladı,yıne bı ıcım urperdı kokrtum artacakmı dıye.melegim can nasılsın canım benım cok gecmıs olsun Allahım beterınden saklasın
Öyle bebeğim nerde olsa hissediyoruz. Allah korusun hepimiziİnşallah enerjisini boşaltan deprem bu olmuştur da daha büyüğü gelmez. Şu bölgede nerde deprem olsa biz de mahvoluyoruz. Kayseri de öyle bence
İyiyiz kuzum çok şükür baya sallandıkmelegim can bebeğim nasılsın? Geçmiş olsun. Biz Kayseri’de baya sallandık siz de iyisiniz İnşAllah
Şükrü Ersoy da öyle dedi. 7'nin üstünde hissedilmiştir dedi.Depremi hissedenlere geçmiş olsun. Derinliği azmış. Çok hissedilmiştir.
Yok kuzzum iyiyiz çok şükür tekrarı olmaz inşallah
İyi olmanıza sevindim canım çok şükürİyiyiz kuzum çok şükür baya sallandık
Yok kuzzum iyiyiz çok şükür tekrarı olmaz inşallah
Amin kuzum amin iyiyiz çok şükür allahım herkesi korusun son olsun inşallahburasıda sallandı,tam evden cıkcaktım lambalar sallanmaya basladı,yıne bı ıcım urperdı kokrtum artacakmı dıye.melegim can nasılsın canım benım cok gecmıs olsun Allahım beterınden saklasın
Çok sevindim kuzumÇok şükür canım iyiyiz, biraz daha rahatladım sanırım. Bulantılar kusmalar azaldı gibi... Sizi takipteyimmmm
Aminnn kuzumÖyle bebeğim nerde olsa hissediyoruz. Allah korusun hepimizi
Ya seni yerim beeee o kadar haklısın kiSevmezmıyım mınnosummm yaaareel hayatta yanyana olsak ömür billah sırtımız yere gelmez
Çok geçmiş olsun canımİyiyiz kuzum çok şükür baya sallandık
Geçmiş olsun canım sen nerdesinZangır zangır titredik. Yine aynı çaresizlik, yine aynı korku...
Herşey bir anda anlamını yitiriyor.
İnsanların bir kısmı panikle aşağı indi, yine bağrışlar çağrışlar...
Allah sonumuzu hayır etsin
MaraşGeçmiş olsun canım sen nerdesin
Oyyy… benim de eşim maraşlı ailesi falan hep orda. Yaşadıklarınız için çok üzgünüm, Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin canım. Hiç kimseye yaşatmasın inşallahOyyy… benim de eşim maraşlı ailesi falan hep orda. Yaşadıklarınız için çok üzgünüm, Rabbim bir daha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canmKızlar günaydın.. Deprem oldu depremle uyandım. Aynı şubat depremini hatırlattı onda da uykumuzdan sallantıyla uyanmıştık. Daha da artacak mı diye oturup bekledim çaresizce. Çok kötü başladım güne. Size yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?