2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

evet canım en son pazar günü yapmıştım negatifti daha yapmadım hiç belirtim yok o yüzdem olurum diye tahmin ediyorum regl olmazsam bat günü yaparım tekrar
Belirtisiz de çok hamile kalan oldu canım, benim bir sürü belirtim var hepsi psikolojikmis baksana. İnşallah senden güzel haberi alırız 🙏

Merhaba kızlar. 🌼

Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun. Ben artık o bölgede bir deprem olacağını düşünmüyorum uzun bir süre. Bana kalırsa kıbrısa doğru ilerliyor deprem ihtimalleri. Dilerim daha tedbirli yakalanırız bu deprem anlarına, nitekim olacak önüne geçemeyeceğiz maalesef.

Ben bugün bata 6 gün kala yumurtlama günümden sonraki 8 günde bir gebelik testi yaptım. Şaşırtıcı olmayacak şekilde negatif çıktı.☺️ Bir sonraki testimi bata 4 kala yaparım muhtemelen. Testler ve ateş tablolarım aşağıda.

Eğer anlayan varsa ateşindeki bugünkü düşüşün yerleşme düşüşü olup olmadığı konusunda da bir yorum yapmasını rica ediyorum. 🙏🏼
Yarına tekrar yükselişe geçerse yerleşme düşüşüdür canım yarın ki ateşin önemli. Yerleşme düşüşünden üç gün sonrada pozitifi görürsün inşallah 😍😍

MaşaAllah maşaAllah 😍 bir prenses gelse eviniz daha da şenlenir 🥰 bende 30 yaşındayım bir oğlum var cennette nasipse ikinciyi planlıyoruz☺️
Inşallah hayırlısı.Allah size de hayirlisi ile nasip etsin en kisa surede gönlünüze göre versin kucağınızı doldursun.

Hayırlı olsun bebişim. Buranın eskilerinden biri olarak dedim hadi ben açayım. Temmuz ya da Ağustos benim de olacak nasipse artık denemeler. İki başlığı birleştirdim. Hatta 2 aylık başlıklar daha kullanışlı geldi. Umarım hiç biriniz gelmezsiniz. :KK200:
En kötü herkes Haziran ayında gebe kalsın da bu topikte bir ben kalayım :KK70:
A Afratafrac merhaba son adet tarihim 12 temmuz bir aonraki adet tarihim 13 ağustos 🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• IMG_2247.webp
    IMG_2247.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2245.webp
    IMG_2245.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 67
evet canım en son pazar günü yapmıştım negatifti daha yapmadım hiç belirtim yok o yüzdem olurum diye tahmin ediyorum regl olmazsam bat günü yaparım tekrar
Ateşin nasış gidiyor canım atarmısın benimki çok sabit gidiyor hamilelik ateşi gerçekten artarak yükseliyor bak benimkine dogru düzgün artış yok

Eklentiler

• 2317338B-654D-464B-9876-18C65A3BAEB4.webp
    2317338B-654D-464B-9876-18C65A3BAEB4.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 75
Kızlaaar hepinize günaydınnnn😍 ben şüphe üzerine test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı ama emin olamadım o yüzden sonra LH yaptım tekrardan
15.07 da pik olmuştu 16.07 da çatlamıştı
Lh da tekrar koyulaşma oldu sizce de öyle mi bi baksanız 💋😍😍 BAT 3 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_5232.webp
    IMG_5232.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 70
yok canım ya olsa her türlü çıkardı 6 gün kala bile ögreniyorlar umudum yok ben regli bekliyorum mucize olmaz artık 😒
Canim benim önceki gebeliğimde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkmamıştı 11. Gündü yani o gün ve yoktu. 2 gün sonra pozitifi görmüştüm hiç umudunu yitirme

Kızlaaar hepinize günaydınnnn😍 ben şüphe üzerine test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı ama emin olamadım o yüzden sonra LH yaptım tekrardan
15.07 da pik olmuştu 16.07 da çatlamıştı
Lh da tekrar koyulaşma oldu sizce de öyle mi bi baksanız 💋😍😍 BAT 3 gün kaldı
Bebeğim lh testi ile gebelik takibi yapma bence ☺️ Doğru sonuç vermiyor ☺️

Ateşin nasış gidiyor canım atarmısın benimki çok sabit gidiyor hamilelik ateşi gerçekten artarak yükseliyor bak benimkine dogru düzgün artış yok
Canım benimkide seninkinden aşağı kalır yani yok ben hiç yüksek ateş görmüyorum hep bu derecelerde oynuyor bat günü 36.30 olunca zaten anlıyorum regl gelecek

Eklentiler

• Screenshot_20230725-113758_My Calendar.webp
    Screenshot_20230725-113758_My Calendar.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
Back
X