- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.561
İnan öylesi daha iyievet vucudumuz bize oyun oynuyabilir ama benim daha 10 aydır hiç belirtim olmadı benim vucudum bana oyunda yapmıyor
Allah hayirlisi ile nasip etsin gönlünüze göre versin.Evinizi kucaginizi doldursun.Stres yapmamaya çalışın mümkünse.benimde 2. olacak allah izin verirse ama mart ayındada bi düşük yaptım şimdi tekrar başladık denemelere
Amin kuzum inşallahgüzel haberle dönersin inş canım
belli olmaz canım bi bakarsın pozitife döner belkide gec yumurtladın ovulasyon takibi yapmışmıydınİnan öylesi daha iyihayır bir de gözle görülür belirti yani kafamda kurduğum bisey de değil vucudumuz çok ilginç
Bence biz düşük ateşli oldugumuzdan öyle canım burda 9 ay önce birisi hamile kalmıştı hatta hamilelik ayeşi 35.8 çıkmıştı bizde hamile olsak o adet düşüşü yerine 36.7 lerde kalırız canımya benimde öyle acabas progestan mı oluyor ama regle birlikte 36.00 kadar düşüyor en yüksekte 36.70 kadar cıkıyor oda bir iki gün öyle yüksekte kalıyor hep 36.50,36,60,36,40 hep bu aralıklarda öyle olunca da zaten bu ateşle hamile kalmam diyorum cünkü hamile kalanlar 36.70 hiç düşmüyor 80,90 37 kadar cıkıyor
Sagol canım amin aminAdana'daki arkadaşlara çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.
11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dediYa benim durum farklı ben acilde uyanık oldum ağrı kesici verdiler sadece uyutulmak veya belden aşağısı I uyuşuk olması daha iyi ben psikoloji olarak bitmiştim tabi haliyle bünyemde bitti ama bana kalırsa korkulacak bir yanı yok kısa bir işlem ama neden kürtajı kabul ediyorsunuz ki ilaçla daha rahat kanamanız başlar
göğüs hassasiyetim var mı diye avuçluyorum resmen ama yokHadi yaaa inşallah bizde öyle oluruz canım. Ben belirti yok diyemem gögüslerim şişti ama adet bittikten sonra başladı şişmeye ondan ordan anlıyamıcam malesef bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım çok agrıyor. Sende durumlar nasıl yumurtlamamız aynı gündü kuzum
öylemi diyorsun hiç duymamıştım o kadar düşük ateşle hamile olanı demekki o zaman ateşede cok güvenmemek lazım vucut ateşimiz en fazla o kadar cıkıyor haklısın galiba canım neyse biz kırmızılar gelinceye kadar bekliyelim senın da az kaldı varmı bi belirtinBence biz düşük ateşli oldugumuzdan öyle canım burda 9 ay önce birisi hamile kalmıştı hatta hamilelik ayeşi 35.8 çıkmıştı bizde hamile olsak o adet düşüşü yerine 36.7 lerde kalırız canım
Hehuhehugöğüs hassasiyetim var mı diye avuçluyorum resmen ama yokbugün 7.dpo'muz.belki yerleşme ağrısıdır sendeki :)
bence bırak her şeyi :) akışta yaşa stressiz oh mis:) günü gelince test yaparsınyok canım biliyorum cogu kişi diyor zaten bunu ama ateşte ölçüyorum hiç yükselmiyor ateşim o yuzden anlıyorum hamilelik yok diyorum
Haayydi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruz canımKocam test al bu kadar gecikme normal değil dedi
Çıkmıcak canım ben biliyorum zatenHaayydi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruz canım
bıraktım zaten canım artık negatif görmek istemiyorum dediğin gibi günüm gelince yaparımbence bırak her şeyi :) akışta yaşa stressiz oh mis:) günü gelince test yaparsın
benimde geçen ay biraz vardı göğüs hassasiyetim sandım ki tamam oldu hamileyim ama nanayHehuhehugogus hassasıyetıyle olaydıı benım ılk denemelerde bomba gıbıydı acıyodu şişti ama onu ye bunu ıc derken hormonları bozduk galıba ya artık hıc oyle olmuyor cuma gunu senden pozıtıf bı test beklıyorum askıtommmm
ateşte ölçme belirti de aramabıraktım zaten canım artık negatif görmek istemiyorum dediğin gibi günüm gelince yaparım
Ben avuçlayamıyorum çok agrıyorgöğüs hassasiyetim var mı diye avuçluyorum resmen ama yokbugün 7.dpo'muz.belki yerleşme ağrısıdır sendeki :)
Evet yapmıştim canım 12si pikti, ogleden sonra yaptım silinmişti şaşırdım çatladı diye. 13ü sabah yine pikti öğlen silindi. 14ü sabah tam pik değildi ama koyuydu sonradan pik olduğunu gördüm oglen silinmişti yine. 15i sabah silikti. Ben de 14ü çatladi diye düşündüm ama bu sefer gerçekten ilginçti 3 gün pik. 15inden sonra da çatlama olmamıştır herhaldebelli olmaz canım bi bakarsın pozitife döner belkide gec yumurtladın ovulasyon takibi yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?