- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.881
Sen ne yapıyosan iyi yapıyosundur hayatımAaaa ama merak ediyo ne yapayım yardımcı olmaya çalışıyorumtest yapmak kötümü yooo kötü olsa ben yapmam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne yapıyosan iyi yapıyosundur hayatımAaaa ama merak ediyo ne yapayım yardımcı olmaya çalışıyorumtest yapmak kötümü yooo kötü olsa ben yapmam
![]()
Tabi takıl bana sende hayatını yaşa aşkımSen ne yapıyosan iyi yapıyosundur hayatım![]()
Hoşgeldin canım yaptın mı test falanBende katılayım Sat 29 Haziran Bat 26 temmuz![]()
Daha çooooook var çoookkkkNick im dolayısıyla şu an iki belirtim var hem de bikaç gündürYemeklerden sonra bulantıya dönük mide yanması+reflü, sık idrara çıkma. Vücudum nasıl kendini hazırlıyor ama helall
Adetime 19 gün var
Keşke nickimi önümüzdekiayhamileyim yapsaymışım.
Merhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldinHepsini ben de yaşadım yaşıyorum. Her türlü vitamini denedim Mfk denedim ovu testi denedim zaten 3 Yıldır düzenli egzersiz yapıyorum sağlıklı besleniyorum her türlü tetkik yapıldı hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi de çekildim 12 ay oldu ama hala kalamadım. Bir süre buralara uğramadım kendimle kaldım kafa dağıttım geri döndüm burdayım. İnşallah daha iyi olursun mucizen gelir![]()
Yazmıstı bıraz burdan uzak kalacagım dınlenecegım dıye kuzum ondan ıptal stmıstır gırmemek ıcın.dınlesın kafasını bıraz hepımıze gelıyor bazen o ıcıne kapanma perılerı.ınsallah daha mutlu sekılde gelır ılerleyen zamanlardaKızlarL A L üyeliğinimi iptal etmiş sonuç negatif çıkınca morali çok bozuldu galiba aklım kaldı onda ya profilinde iptal yazıyo haberi olan varmı
Of inşallah toplar kendini gerçekten yıprandı testlerde bariz belli çıkmıştı oysaki ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadıYazmıstı bıraz burdan uzak kalacagım dınlenecegım dıye kuzum ondan ıptal stmıstır gırmemek ıcın.dınlesın kafasını bıraz hepımıze gelıyor bazen o ıcıne kapanma perılerı.ınsallah daha mutlu sekılde gelır ılerleyen zamanlarda
Kuzeninin kınası yada düğünü vardı bu akşam canımA Afratafrac mınnosum nerdesın
Süslü püslü oynuyordurKuzeninin kınası yada düğünü vardı bu akşam canım
Aynen ya oh ne güzel stres atar ay bizimde yakında düğün yok olaydı 2 kurtlarımı dökerdimSüslü püslü oynuyordur![]()
Ayy ben onuda gormedım bıze yarın bı foto atsınSüslü püslü oynuyordur![]()
Ben dugunlerı hıc sevmemAynen ya oh ne güzel stres atar ay bizimde yakında düğün yok olaydı 2 kurtlarımı dökerdim![]()
Vallamı ay ben kapı gıcırtısına oynuyorumBen dugunlerı hıc sevmemoynamayıda
![]()
İnşallah güzel haberleri alcaksıncanım sen moralini düşürme Allah’ın izniyle herşey güzel olucakKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi
dua edin bana nolur
![]()