2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Nick im dolayısıyla şu an iki belirtim var hem de bikaç gündür😄Yemeklerden sonra bulantıya dönük mide yanması+reflü, sık idrara çıkma. Vücudum nasıl kendini hazırlıyor ama helall😂 Adetime 19 gün var😄
Keşke nickimi önümüzdekiayhamileyim yapsaymışım.
Daha çooooook var çoookkkk🤣🤣

Hepsini ben de yaşadım yaşıyorum. Her türlü vitamini denedim Mfk denedim ovu testi denedim zaten 3 Yıldır düzenli egzersiz yapıyorum sağlıklı besleniyorum her türlü tetkik yapıldı hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi de çekildim 12 ay oldu ama hala kalamadım. Bir süre buralara uğramadım kendimle kaldım kafa dağıttım geri döndüm burdayım. İnşallah daha iyi olursun mucizen gelir ♥️
Merhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldin 🙂

Kızlar L A L L A L üyeliğinimi iptal etmiş sonuç negatif çıkınca morali çok bozuldu galiba aklım kaldı onda ya profilinde iptal yazıyo haberi olan varmı
Yazmıstı bıraz burdan uzak kalacagım dınlenecegım dıye kuzum ondan ıptal stmıstır gırmemek ıcın.dınlesın kafasını bıraz hepımıze gelıyor bazen o ıcıne kapanma perılerı.ınsallah daha mutlu sekılde gelır ılerleyen zamanlarda

Yazmıstı bıraz burdan uzak kalacagım dınlenecegım dıye kuzum ondan ıptal stmıstır gırmemek ıcın.dınlesın kafasını bıraz hepımıze gelıyor bazen o ıcıne kapanma perılerı.ınsallah daha mutlu sekılde gelır ılerleyen zamanlarda
Of inşallah toplar kendini gerçekten yıprandı testlerde bariz belli çıkmıştı oysaki ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadı 😞

Kızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedi 😔 şekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk 😔😔 kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi 😔 dua edin bana nolur 🙏

Kızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedi 😔 şekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk 😔😔 kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi 😔 dua edin bana nolur 🙏
İnşallah güzel haberleri alcaksıncanım sen moralini düşürme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak🙏

Back
X