- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.141
Hayalet bir çizgi var. Net değil ama birkaç gün sonra tekrarlamak gerek. Bu testten kullandım doğru sonuç verdi.Kızlar adete altı gün var test comporrt testi. Erken gebelik yorumlayın varmı
Hiç koyulaşma yok kuzum amaAy kuzum bariz çizgi gözüküyor ama bilemedim
Yok kuzum ya ne sonuçmuş ya herşey çıkmış bi o çıkmamışKan sonucun çıkmadı mı daha canım ?
O zaman bilemicem tabi ama test yap varsa için rahatlarBenim adetlerim düzensiz ondan bilemedim geçen ay 30. Günde yumurtam çatladı 44. Gün adet oldum
Var kuzum bunda şuanki halini çekip atar mısın birde test oturmuşturKızlar adete altı gün var test comporrt testi. Erken gebelik yorumlayın varmı
Bence o yüzden böyle, sen kalbini ferah tut kuzum bence bir şey olmayacak inşallahİnşallah küçük diye böyle olmuştur kuzum
Amin inşallah o neylerse güzel eyler . Allah bu yolda hepimize kolaylık versinsenin adına çok üzüldüm benimde biri 9 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum 2. si 8.5 haftalık hiç korkma uyuyup uyanıyosun bendede kan pıhtılaşması var 2. den sonra genetik testte çıktı iğne gerekiyor 3. hamileydm tam iğneye başlıycaktım kimyasal geçirdm Allah sevdiği kullarına dert verirmiş çok şükür inancımız var ona sığınıyoruz üzülme yakın zamanda burda ki bekleyen herkes İnşallah kucağına bebeklerini alıcak .
Ama olmasa böylede çıkarmı ya senın bu kan sonucunda bi çıkamadı kiHiç koyulaşma yok kuzum ama
Canım açık ve net konuşacağım bu testi kaldır çöpe at ve daha güvenilir marka al yap testini. Sonrası daha büyük hayal kırıklığı oluyor çünkü. İnşallah bebeğin seninledir.Yapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandım
Ama olmasa böylede çıkarmı ya senın bu kan sonucunda bi çıkamadı ki
3 kimyasal bide şimdiki yaşadığım durum var boş gebelik galiba Buda . Bende artık bir çaresine bakcam . Durum kesinleşsene kadar da çocuk düşünmüyorum uzun bi süre1fafeyla benim 3 düşüğüm var evde kendim düşürdüm 5 ve 7 haftalıktılar. Oğlumdan sonra korunmayı bıraktık 2 aydır ve tekrar düşük yaşarsam kürtaj olup patolojiye göndermeyi düşünüyorum. Sizin öykünüzü bilmiyorum ama patolojiye gönderip sebebini öğrenmek isterseniz kürtaj olmalısınız. İnşallah buna gerek kalmaz sağlıkla büyür
Eğer doğru ölçüm yaptıysan, her gün aynı saatte dil altından yataktan çıkmadan ölçüm yapıp kaydettiysen yerleşme düşüşü olmuş olabilir diye düşünüyorum canımCanım bugünkü ateş durumu böyle. Yerleşme düşüşü olsa daha yüksek çıkmaz mıydı ateş sence?
Hadi hayırlı haberler inşallahŞafak 5 arkadaşlargeri sayım başladı tek değişiklik kaşık ağrım
Ya beni silme adet olamadım ben daha bekliyom gelsin diye atma beniiiiiKızlar ne alemdesiniz. Regl olan var mı? Ya da hamiş olan? Hiç sesi çıkmayan kızları sileceğim. Tabloda boşluk olsun istemiyorum
S Sevimli_35 A aynuray_Nightmare21 simomays ELIF7007 M minnoskedii S Soulfly07 @mdhzade
Kızlar sizler ne alemdesiniz var mı bebek ya da regl olan?
Zumruduanka96 N Numerus clauses T TOMURCUK_27 L A L hayhay123 B Banu y2 D dmr01
Kız sana demedimYa beni silme adet olamadım ben daha bekliyom gelsin diye atma beniiiii
Sen nıye afet olmadın hakkaten ya baya oldu hamişmi cıkcaksın ısın sonunda acabaaaYa beni silme adet olamadım ben daha bekliyom gelsin diye atma beniiiii
Ya korktum beni atcan diye valla ya alıştım sizsiz yapamam benKız sana demedimyicem seni ekmek arası
Valla bende bilmiyorum ya artık hamile olsam testlerde illa çıkardı geldi geldi gelmedi pazartesi doktora gitcem yordu beni bu gecikmeSen nıye afet olmadın hakkaten ya baya oldu hamişmi cıkcaksın ısın sonunda acanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?