2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Senin gibi olumlu düşünmeye çalışayım inşallah uzuuun bekleyişlerin meyvesini bu ay alırız hep beraber

Kızlar adete altı gün var test comporrt testi. Erken gebelik yorumlayın varmı

Eklentiler

• IMG_20230726_103145_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230726_103042_1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 85
.
Senin gibi olumlu düşünmeye çalışayım inşallah uzuuun bekleyişlerin meyvesini bu ay alırız hep beraber
Ama benim teorim doğru bence. Biz zaten doğduğumuzdan itibaren aynı yumurta rezervimiz. Aslında beden yeni yumurta üretemiyor maalesef ki. Var olan yumurtalar büyüyor ve her ay yumurtlama oluyor. Bence kullandığımız bu takviyeler falan geriden gelen yumoşlara da etki ediyor ve kimisinin daha erken gelişmesine sebep oluyor. Hatta her ay farklı günlerde yumurtlanmasının sebebi de bence o. Her yumurta kendine göre bir gelişim gösteriyor, kimi daha erken kimi daha geç.

Senin mantığından yola çıkacak olursak erken ve geç yumurtlayan herkesin yumurtası kalitesiz, kötü. Ki öyle bişi yok.

İnşallah canım bende çok merak ettim yarın haberdar et kuzum
Canım bugünkü ateş durumu böyle. Yerleşme düşüşü olsa daha yüksek çıkmaz mıydı ateş sence?

Eklentiler

• IMG_E98B7DDE995C-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_E52C41D2A46F-1.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 89
Tabi mutlaka önceden kullandığımız takviyeler etkilidir bunun en güzel ornekleri tüp bebek sonrası kendiliginden gelen gebelikler. Aslında demek istediğim adet biter bitmez hemen olgulaşacak boyuta gelmiş mi gelmemiş mi onun belirsizliği. 12 ve 13.gunlerde çatlıyordu son aylarda. Yani eğer gerçekten kullandığımız vitamin bu kadar etkili olduysa -ki inşallah, boşuna femaralari bilmem ne hormon ilaçlarını almışız. Günleri değerlendirip beklemek düşüyor bize de

Benim kesem 6. Haftada kalp atışı 8. Haftada duyulmuştu ilk gebeliğimde. Bence düzelebilir kese formları da , üzülmeyin lütfen.

Canım doktora gidiş gelişlerinde mazaret iznini kullanarak harcama sen her doktora gittiğinde rapor al o gün için iş yerine ver kimse bişey diyemez. Devlet memurusun sonuçta. Bu süreç eşin için zor olur sadece o rapor alamayacağı için. Aslında araba kullanmasını biliyorsan bu yumurta takibinde felan eşinin gelmesine hiç gerek yok tek başına halledebilirsin

Testi kullanmadım ama çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir
Yaa inşallah çok teşekkür ederim
Aa çok erken ama bende gördüm bişiii
Evet çok erken zaten öylesine yaptım internetten toplu test almıştım çıkmaz da yapayım bi dedim 4 yıldır uğraşıyorum tüp bebeğe bile gittim kaybettim malesef bebeğimi test böyle çıkınca çok şaşırdım sormak istedim acaba ben mi yanlış görüyorum diye

K
Kuzum ben mesajlara bakmadım hiç sendeki problem ne? Bende iki kese alttan muayene ile gözükmüştü ancak keselerden biri çok aşağıdaydı doktorumda bu kese gelişmeyebilir kendi kendine kaybolma ihtimali var demişti. Ama çok şükür iki bebeğimde gelişim gösterdi. Hatta normalde ikizlerden birinin kesesi çok daha geç gözükürmüş aynı anda döllenme olmadığı için ama benim 2-3 gün arayla döllenme oldu galiba iki keseyide gördük aynı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…