2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz çok iyi geliyorsunuz moralman kotu bir dönemden geçiyordum eğer varsa o kadar mutlu olacağım ki.Yarin testi tekrarlayacagim aynı marka test mi yapayım yoksa prediktor marka test var onunla mi yapayim

Evet bende şok oldum belisim gibi benimde çişim mimli oldu artık çok ümitliydim aslında kimyasal gebelikte yaşadıklarım bütün belirtiler vardı
Ay ben bu testlere de asla güvenmiyorum artık en garanti adet gelmesini kan vermek canım ama kanı vereli baya oldu belki şuan yükseldi olamazmı

Ay ben bu testlere de asla güvenmiyorum artık en garanti adet gelmesini kan vermek canım ama kanı vereli baya oldu belki şuan yükseldi olamazmı
Bugün 3 gün canım kanı verdiğimde tahmini yumurtlamadan sonra 8 9 gündü kuzum olsaydı çıkardı büyük ihtimalle öyle düşünüyorum

Ya of valla ama biz kendi kendimize yapıyoruz beklesek günümüzü böyle olmıcak çok üzüldüm canım ya
Evet bende üzüldüm ama erkenden öğrenmek daha iyi bana göre kırmızıları görünce yıkılıyorum yoksa en azından şuan adetimi beklicem sağlık olsun kür vardı burda paylaşılan yumurtlama için eşime de kendime de ondan uygulucam adetimden sonra desteklerin için çok sağol iyi ki varsın

Ama adet gelene kadar da umut var bunuda unutma aşkım olmazsada bırdahakı ay senın ayın olucak ne demek canım elimden gelen birşey varsa hep destek olurum sende iyiki varsın

Her şey çok güzel olacak bebeğim. Demek sen de Ağustos gebeleri arasına gireceksin

Bütün sıkıntıların bir sonu var yani ben öyle olduğuna inanıyorum sen de zor dönemleri atlatıp güzel günleri yaşayacaksın Bence farklı marka dene uzun zamandır mı istiyorsunuz ?

Göğüs hassasiyeti var biraz. Akıntı falan pek yok gibi. Benim ilk gebeligimde goguslerim patlayacak gibi olmustu dokunamiyordum. Bir arkadasimla o zaman hamilelik ihtimalini konuşurken demistim yok hamile degilimdir. Regl olacak gibi cok hassaslar. Sonra gebeliğimi öğrenmiştim simdi de olmazsa olmaz belirti gibi hissediyorum hassasiyeti. Ama simdi oyle dayanilmayacak gibi de degil. O yuzden acaba bu ay da mi olmadi diye geciyor icimden

Bu göğüs olayı sonradan azalıyor mu peki kuzum? Hep böyle mi oluyor?

Çok zor bi süreçten geçmişsiniz . Geçmiş olsun anca yaşayan anlıyor gerçekten bir adım atmaya halim kalmadı çocuk konusunda . Olcaksa olsun olmucaksa bir sürü bakıma ihtiyaçı olan çocuk var aileye muhtaç alıp ikimizinde yaralarını sararım . Şuan bu düşüncedeyim çünkü fiziksel açıyorsa mental çöküşü de kaldırabilecek bir bünyeye sahip olmayıp bunları yaşamak akıl sağlığımdan etcek diye korkuyorum. Düşünmekten kafayı yicem . O yüzden en iyisi bu çileye son verip uzun yıllar boyunca çocuk istememek benim için galiba . Her hamile kaldığımda düşünmekten tımarhanelik olcam en sonunda

Canım bugünkü ateş durumu böyle. Yerleşme düşüşü olsa daha yüksek çıkmaz mıydı ateş sence?
Kuzum iki derecelik bir yükseliş var ama normalde daha fazla yükseliyor yerleşme düşüşünde yarını beklicez yarına da iki üç derece yükselir belki

Bütün sıkıntıların bir sonu var yani ben öyle olduğuna inanıyorum sen de zor dönemleri atlatıp güzel günleri yaşayacaksın Bence farklı marka dene uzun zamandır mı istiyorsunuz ?
1 seneyi geçti bebek denemeye başlayalı daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 1 senedir hiç hamile kalamadim. Kişiye göre değişir tabi ama bana çok uzun bir süre gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…