- 22 Şubat 2023
- 10.263
- 11.374
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.101
Çizgi var canım inşallah hamilesinSelam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün var
ayyyy gerçekten miii İnşallah hepimz çok üzüldük çok yıprandık hepimiz sevinelimÇizgi var canım inşallah hamilesin
Ah kuzum inşallah bebişlerimiz bir an önce bizi bulur. Ben de dün bebek sevmeye gittim arkadaşıma ama içimden geçirdiğim şey şuydu "ben de istiyorum ben de ben de"İnşallah burda ki ve bekleyen herkes bir gün annelik duygusunu yaşar çevremde herkes hamile ve çocukları var eltim 1 kız çocuğa 1 yaşında bir de 7 aylık hamile sürekli gözüme sokan birisi Allah bebeklerini onlara bağışlasın ama bilmiyolar ki bu dünya da herkesin başına her türlü durum gelebilir .
Pek umudum yok ama inşallah canımCanım hiç belli olmaz. Bat günü veya battan sonra da çıkabilir
ahh o duygu anlamazlar hiç kimse yaşamayan özellikle inanıyorum kısa sürede geliceklerAh kuzum inşallah bebişlerimiz bir an önce bizi bulur. Ben de dün bebek sevmeye gittim arkadaşıma ama içimden geçirdiğim şey şuydu "ben de istiyorum ben de ben de"
Neee yumoş akıntısı mı. Ben demin ovulasyon yaptım yakınlarda yumurtlayacak gibi değilim. Demek erken yumurtlayacaksın. Başlayıın bugünden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmeye kuzum. Bende ekstra bir değşiklik olmadı ya henüz. Geçen sağdan beri geçmeyen sağ kasık ağrım var. Kesin kist oldu ondasn ağrıyo.A Afratafrac senle bat aynıydı üstüne ikimiz de aynı gün inofolic kullanmaya başladık. Benim dün yumurtlama akıntım geldiovulasyon hiç kalmadi elimde yapamayacam. Sen de bir değişiklik var mı ?
Aslında ilk kanda çıkıyor. İdrarda en son çıkıyo. Şu anki çizgi doğruysa kanda hayli hayli çıkmış oluyor.bu arada kanda ne zaman çıkmaya başlar ?
Bu duyguyu ancak yaşayan anlıyor . Bana da arkadaşım gelmişti bebeğiyle . Evimde pıtır pıtır dolaşıyordu . Nolur benim de bebeğim evimde böyle dolaşsa diye geçirdim içimdenAh kuzum inşallah bebişlerimiz bir an önce bizi bulur. Ben de dün bebek sevmeye gittim arkadaşıma ama içimden geçirdiğim şey şuydu "ben de istiyorum ben de ben de"
Çekmiştim otelde bıraktım seminerdeyim bu ikisi var diğerleri ışıkla oynadığım hallericanım aydıklıkta cekebılırmısın.goremıyorum ben bu sekılde
Amin kuzum inşallahKuzum içini ferah tut. En başında böyle şeyler söyleyebilyiorlar. İnşallah güzel haber alacaksın
Evet bariz o akıntıydı hatta bu sabah yakındaki hastaneye gidecektim muayene olmak için randevu kalmamış. Biz dün akşam degerlendirme yaptık ama bilemedim ya bu kadar erken oluşan yumurtadan hayır gelir miNeee yumoş akıntısı mı. Ben demin ovulasyon yaptım yakınlarda yumurtlayacak gibi değilim. Demek erken yumurtlayacaksın. Başlayıın bugünden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmeye kuzum. Bende ekstra bir değşiklik olmadı ya henüz. Geçen sağdan beri geçmeyen sağ kasık ağrım var. Kesin kist oldu ondasn ağrıyo.
İnşallah küçük diye böyle olmuştur kuzumDaha çok küçük 6-7 hastalıkken bile görünen oluyor kuzum hiç canını sıkma sen sakın
Mecbur dayanacak kuzum büyüsün birazCnm bnımeger dayanabılırsen p. Tesıyı bekle
Başka bir özel doktora git
Ozm hrsey netleşir hem farklı bı yorum almış olursun
Doktora erkn gidersen yıne kafanı karıştıracak şeyler söylerler..
Sabredicez mecbur
Geçen gün bi başlık okudum burda. Adete yakınken test yapmış yapar yapmaz da biraz silik ama belirgin çizgi çıkmış. Yorumlara artımed testi olduğunu yazmış. Ben başlığı açan kişi umutlandığı için üzülürken, konu sahibi kan testi yapıyor, sonuç pozitifYapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandım
Olabilir gebelikle ilgili benimde son adet 2 Temmuzdu adetime 3 gün kaldı yerleşme olabilir tabi doktora gitmekte fayda varKızlar cinsel ilişki sırasında pembe bir sıvı geldi kan gibi ama rengi açık bugün hala geliyor ara ara kasıklarımda da hafif ağrılar var. İlişkiye başlarken biraz kuru gibiydim sonra geçmişti yarın doktora gideceğim ama size de danışmak istedim bunun nedeni ne olabilir? Daha öncede böyle bir şey olmuştu ama o zaman enfeksiyon vardı antibiyotik ve fitil kullanmıştım geçmişti ve normal kan gibi gelmişti şimdi pembe su gibi olunca ne olduğunu anlayamadım gebelikle mi ilgili diye düşündüm ama ovulasyon testinde hiç pik görmedim bu ay son adet tarihim 2 temmuz
Kuzum ben bu teste hiç ama hiç güvenmiyorum ya. Herkesi yanılttı bu gölge. Başka marka test alıp yarın sabah ilk idrarınla dene bence.Yapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandım
canım neden üzülüyorsun onlar sadece olasılık sen kendi içini ferah tut hayırlısıyla bişey olmaz ay bende ikizlerim olsun cok isterdim hayırllısı olsun kuzun istersen özelde iyi bi doktora tekrar görünSata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.
İnşallah kuzumbaşka doktora gideceğim yarın İstanbul’a gidiyoruz orada gitcem doktora bir de. @savascii bana da anlat hikayeni nolur betaya tekrar baktı güzel dedi kimyasal değil dış da değil dedi. Sağlıklı mı takip etcez dedi
Kız erken yumurtlayıp hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren o kadar çok ki. Hemen umutsuz düşüncelere kapılma. Allahım hayırlısını versin inşallah.Evet bariz o akıntıydı hatta bu sabah yakındaki hastaneye gidecektim muayene olmak için randevu kalmamış. Biz dün akşam degerlendirme yaptık ama bilemedim ya bu kadar erken oluşan yumurtadan hayır gelir mibelki sendeki ağrı büyüyen yumurtadir. En azından test var elinde takip edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?