2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ah kuzum inşallah bebişlerimiz bir an önce bizi bulur. Ben de dün bebek sevmeye gittim arkadaşıma ama içimden geçirdiğim şey şuydu "ben de istiyorum ben de ben de"

A Afratafrac senle bat aynıydı üstüne ikimiz de aynı gün inofolic kullanmaya başladık. Benim dün yumurtlama akıntım geldi ovulasyon hiç kalmadi elimde yapamayacam. Sen de bir değişiklik var mı ?
Neee yumoş akıntısı mı. Ben demin ovulasyon yaptım yakınlarda yumurtlayacak gibi değilim. Demek erken yumurtlayacaksın. Başlayıın bugünden itibaren bir dolu bir boş değerlendirmeye kuzum. Bende ekstra bir değşiklik olmadı ya henüz. Geçen sağdan beri geçmeyen sağ kasık ağrım var. Kesin kist oldu ondasn ağrıyo.

Ah kuzum inşallah bebişlerimiz bir an önce bizi bulur. Ben de dün bebek sevmeye gittim arkadaşıma ama içimden geçirdiğim şey şuydu "ben de istiyorum ben de ben de"
Bu duyguyu ancak yaşayan anlıyor . Bana da arkadaşım gelmişti bebeğiyle . Evimde pıtır pıtır dolaşıyordu . Nolur benim de bebeğim evimde böyle dolaşsa diye geçirdim içimden

Evet bariz o akıntıydı hatta bu sabah yakındaki hastaneye gidecektim muayene olmak için randevu kalmamış. Biz dün akşam degerlendirme yaptık ama bilemedim ya bu kadar erken oluşan yumurtadan hayır gelir mi belki sendeki ağrı büyüyen yumurtadir. En azından test var elinde takip edersin

Mecbur dayanacak kuzum büyüsün biraz inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur

Yapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandım
Geçen gün bi başlık okudum burda. Adete yakınken test yapmış yapar yapmaz da biraz silik ama belirgin çizgi çıkmış. Yorumlara artımed testi olduğunu yazmış. Ben başlığı açan kişi umutlandığı için üzülürken, konu sahibi kan testi yapıyor, sonuç pozitif Acaba bu artımed hamileyken varla yok arası çizgi değil de baya belirgin çizgi mi veriyor? Kendinden pakete dahil çift çizgihamileysen o çizgi koyu çıkıyor falan Senin adete kaç gün var? Biraz daha koyu çıkması lazımdı sanırım. Hamileyken artımed denemiş olanlar daha iyi bilir tabi.

Kızlar cinsel ilişki sırasında pembe bir sıvı geldi kan gibi ama rengi açık bugün hala geliyor ara ara kasıklarımda da hafif ağrılar var. İlişkiye başlarken biraz kuru gibiydim sonra geçmişti yarın doktora gideceğim ama size de danışmak istedim bunun nedeni ne olabilir? Daha öncede böyle bir şey olmuştu ama o zaman enfeksiyon vardı antibiyotik ve fitil kullanmıştım geçmişti ve normal kan gibi gelmişti şimdi pembe su gibi olunca ne olduğunu anlayamadım gebelikle mi ilgili diye düşündüm ama ovulasyon testinde hiç pik görmedim bu ay son adet tarihim 2 temmuz

Pazartesi ve bugün yaptığım testler kızlar yok sanırım bebiş olsaydı koyulaşma olmaz mıydı ya

Eklentiler

• IMG_2210.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2319.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
Olabilir gebelikle ilgili benimde son adet 2 Temmuzdu adetime 3 gün kaldı yerleşme olabilir tabi doktora gitmekte fayda var

canım neden üzülüyorsun onlar sadece olasılık sen kendi içini ferah tut hayırlısıyla bişey olmaz ay bende ikizlerim olsun cok isterdim hayırllısı olsun kuzun istersen özelde iyi bi doktora tekrar görün

Kız erken yumurtlayıp hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren o kadar çok ki. Hemen umutsuz düşüncelere kapılma. Allahım hayırlısını versin inşallah.

Bu arada ben şeye inanıyorum. Mesela bir sürü vitamin cart curt kür o bu şu yapıyoruz ya hani aylarca. Bunlar geriden gelen yumurtaları da sağlıklı hale getiriyor bence. Belki de 3 ay önce kullandığın bir takviye bu ayki yumurtamnın erken gelişmesine sebep oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…