2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bende karar verdim cuma gününe randevu alıp son kez bebek varmı diye kontrollerden geçtikten sonra yoksa kürtajı hemen o gün onaylatcam . Korkuyorum ama bana hiç bir faydası yok beklemenin en azından sonuç patolojiye gitcek ve sorunun ne olduğunu görmüş olcam . Evde kendim düşük yapmak bana daha Korkutucu geliyor bir an önce bitsin istiyorum bu süreç . Nolur dua edin atlatayım bir an önce

1 seneyi geçti bebek denemeye başlayalı daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 1 senedir hiç hamile kalamadim. Kişiye göre değişir tabi ama bana çok uzun bir süre gibi geldi.
35 yaşın altında olanlar için bir yıl deneme süresini uygun görüyor doktorlar . Tedaviye başlamıyorlar 1 yıldan önce . Bakalım yarın sabah test sonucun ne olacak mutlaka bizimle de paylaş

35 yaşın altında olanlar için bir yıl deneme süresini uygun görüyor doktorlar . Tedaviye başlamıyorlar 1 yıldan önce . Bakalım yarın sabah test sonucun ne olacak mutlaka bizimle de paylaş
Tabiki paylasicam içimde garip bir heyecan var bakalım hayırlısı çok umutlanip da hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Hakkimizda hayırlısı bakalım ama umudum hep var

Canım bence en doğrusunu yaparsın . İkinci kürtajımda ben de patolojiye gönderdim ve bebeğin sağlıksız olduğu için kalbinin durduğunu öğrendiğimde bir nebze rahatladım. İnsan böyle durumlarda sebep arıyor. Kendimi suçluyordum ama doktor benimle ilgili olmadığını söyleyince kafamdaki soru işaretleri gitmişti . Bence sen de tecrübeli doktorlarla yoluna devam edip bu süreçleri atlatıp yeni başlangıçlar için kollarını sıvayacaksın

Kesinlikle doğru karar. Hem Cuma tamamen netleşmiş olur. Hem de kürtaj olacaksan da olduktan sonra önüne bakabilirsin. Bu durum gerçekten senin ve eşin için de çok zor. Belirsizlik kalkmış olur. Her şeyin hayırlısı kuzum

Kürtaj için de bir sürü kadın yaptırıyor. Yani çok kötü bir şey olsa kimse yaptıramazdı. Ben yaşamadım ama bilenler yazar sana. ok okuyup araştırma derim ancak kürtaj için. Okumadan yaptır ne yaptıracaksan. Kendini doktora teslim et.

Tabiki paylasicam içimde garip bir heyecan var bakalım hayırlısı çok umutlanip da hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Hakkimizda hayırlısı bakalım ama umudum hep var
En son ki kontrolünde polikistik over çıktı tedaviye başlatmadi kilo fazlam var onu verirsen kendiliğinden olur dedi

Noldu canım geçmiş olsun

Günaydınnn
İnşallah önemli birsey değildir

gunaydın canım onemlı bsey mı oldu
Önemli bişe yok kızlar çok şükür. Reglin 3. Günü olduğu için kan vermeye gittim. Hormonlara bakılacak yarında doktoruma gözükecem inşallah.
Pazartesi günü dahiliyeye gitmiştim genel değerlerime bakılması için ufak bi talihsizlik oldu kan almadan personellerin yüzünden tüm testler yapılmamış. Bu gün sonuç göstermeye gitmiştim dedi yarısı çıkmamış tekrar kan verdim.
Az önce o sonuçlarım da çıktı. B12 düşük bayağı sanırım insülin direncim de var. Bu gün Glifor verdi kilo vermeme yardımcı olsun diye ona başladım. Yarın tekrar gidip B 12 için ilaç yada iğne isteyecem. D vitaminime bakılsın istedim ama o basılmamış sanırım.

Canım çok üzüldüm bayağıdır takip edemiyorum. Herşey güzel gidiyordu ne oldu böyle.

Kizlar merhaba
Ben adetin son gunu esimle iliski yasadim korunmasiz antideprasan kullaniyordum biraktim onu da 2 hafta kadar oldu suan bas donmelerim azaldi ama kusma bulanti karin rahatsizligi koku hassasiyeti var biraz yedikten sonra bulanti oluyor bat im 30 temmuz test yaptim 2 gun once ama negatif erken gebelik testi degil gibiydi tam bilmiyorum yabanciyim buraya yurtdisindayim. Sol tarafim agriyor iki tarafim yaniyor boyle arada tansiyonum dusuyor biraz da atesim cikiyor simdi kan verdim de sizce var midir hamilelik?

En son ki kontrolünde polikistik over çıktı tedaviye başlatmadi kilo fazlam var onu verirsen kendiliğinden olur dedi
Polikistik için kilo verme ve düzenli egzersiz çok işe yarıyor . Peki bunu sadece ultrasona bakarak mı söyledi yoksa hormonlara da baktı mı ?

Polikistik için kilo verme ve düzenli egzersiz çok işe yarıyor . Peki bunu sadece ultrasona bakarak mı söyledi yoksa hormonlara da baktı mı ?
Ultrasyonla söyledi hormonlara da bakacakti doktorum tayinle başka yere gitti diye hormon testlerini yapmaya gitmemiştim aslında gitmem gerekiyordu ama

Benim devlette 2.0 çıkıyor prof. Doktorla görüştüm neden böyle çıkıyor testlerim diye uzun süre hamile kalmamış birinde bunların yaşanması normaldir testlere güvenmeyin diyoruz her zaman biz dedik stresden uzaklaşmalısın dedi

hormon sonucların cıktımı canım onlarıda yaz

Ultrasyonla söyledi hormonlara da bakacakti doktorum tayinle başka yere gitti diye hormon testlerini yapmaya gitmemiştim aslında gitmem gerekiyordu ama
Canım sadece ultrasonla polikistik over sendromu teşhisi konulmuyor bana da doktor ultrasonda baktığında yumurta sayın fazla polikistik görünümde demişti ama hormonlarım düzenli , adetlerim düzenli her şey yolundaydı. O yüzden bence sen de öyle düşünme ama ideal kiloda olmak hamile kalmak için önemli . Düzenli yürüyüş de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…