2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım rahim filminde tüplerin açık mı çıkmıştı?

Bu tam Haydar Dümen sorusu olmuş.

Ayda 1 gün yumurtlayabiliyoruz ve her kadında farklı seyrediyor. Hamile kalabilirsin de kalamayabilirsin de. ancak düşük ihtimal gibi duruyor.

Bu tam Haydar Dümen sorusu olmuş.

Ayda 1 gün yumurtlayabiliyoruz ve her kadında farklı seyrediyor. Hamile kalabilirsin de kalamayabilirsin de. ancak düşük ihtimal gibi duruyor.
Neden haydar dümen sorusuna benzettin ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama geç olmuş olabilir bilmiyorum bir de burda sormak istedim sonuçta konu gebelik

Canım yanlış anlamadım değil mi? İçe boşalma olmadı demişsin? Yani o zaman gebelik de olamaz.

Canım yanlış anlamadım değil mi? İçe boşalma olmadı demişsin? Yani o zaman gebelik de olamaz.
Yok bir aydır yapıyoruz ama eşim git gel yapamadığı için bosalma olmadı ilk defa pazar günü bosaldi içime çünkü bende alıştım artık ilişkiye ve dünde yaptık yani adetime 10 gün kala tam ilişki yaşadık

Maşallah ne güzel kilo vermişsin azmini takdir ettim benim kilo sorunum yok ama çok hareketsizim ben de sabahları sahilde yürüyüşe başlıcam ama hava sıcak
Nerede yaşıyorsun ben marmaristeyim burasıda kaynıyor akşamları yarım saat bile olsun yürümeye çalışıyorum

Neden haydar dümen sorusuna benzettin ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama geç olmuş olabilir bilmiyorum bir de burda sormak istedim sonuçta konu gebelik
Kuzum kötü amaçla demedim ki böyle soru ilk defa görüyorum topikte.

İyi yaptın sorarak. Ancak sen bilmezsen buradaki hiç kimse bilemez ki bunu. Herkesin yumurtlama günü farklı. Geç yumurtladıysan dediğim gibi ihtimal var.

Genelde (kesin değil, değişken) bata 14 gün kala yumurtlanıyor. Ancak geç yumurtladıysan 10 gün kala bence şans var canım bu ay olmazsa da üzülme, en azından bir başarı elde etmişsiniz, vajinusmusu yenmişsiniz. Önümüzdeki ay ovulasyon testiyle takip ederek gününü değerlendirirsin. Yaşın 35 sanırım. Hiç erteleme direk ovulasyon testiyle devam et bence.

İki gün daha bekle canım varsa bile çıkmaz ben testlerim hiç birine güzvenmiyorum canım bende bütün testler silik çıkarıyor o yüzden bat günü adet gelmezse öyle yaparım test bugün ve yarın bekle derim kuzum sonra burda kızlar mavi test kullanıyor freyli ondan al

Anladım canım teşekkür ederim cevabin için hayırlısı artık zaten sorum yanlış anlaşılmış sanırım başka arkadaşta yazmış içime bosalma oldu soruyu okuyunca sanki olmamış gibi anlaşılıyor

Teşekkür ederim canım cevabın için hayırlısı artık yaşım 30

Aaa boşalma olduysa ihtimal yüksek

Kız ne yiyip ne içiyon kaç saat yürüyon. HAdi azıcık paylaş da motivasyonumuz artsın Bravo
Ben normalde de fazla yemek yemezdim sadece çok hareketsiz dim bide cips çok severdim başka hiçbir abur cubur yemezdim cipsi kestim onun yerine kurutulmuş meyvelerden aldım canim istedigininde 1 2 tane ondan yiyorum yürüyüşü düzenli yapamiyorum burası aşırı sıcak olduğu için havalar serinleyince ona da düzenli basliycam. Evde spor hareketleri yapıyorum birde. Ben 2 senede stresten 25 kg aldım o yüzden vermem lazım uğraşıyorum ama gidim gidim ilerliyorum inşallah azmin bozulmazda hedefledigim kiloya duserim

Bravo valla. Tek bir ürünü kesmek bile fark ettirmiş. Maalesef sıcaklardan ben de bu ay hiç spor yapamadım. Yok olmuyo. Bugün İzmir 43 derece gözüküyor. Elektrikler gitti klimalar çalışmıyo. Fenalardayım

Ben mersindeyim nem ve sıcak çok kötü bu aylarda. Güzel yerde yaşıyormuşsun canım Marmaris’e tatile gelmiştim beğenmiştim
Senin yaşadığın yerde güzel bende sizin oraya gelmiştim ama çok gezme fırsatım olmamıştı Kıbrıs'a feribotla geçmek için geldim sadece bı kaç kez .ikimizin bulunduğu bölgede çok sıcak ve nemli yaz sonu sende başlarsın inşallah yürüyüşlere bende kendim için öyle düşünüyorum akşam bile çok sıcak oluyor cunku

Elektrikler gitti mi çok kotu oluyor klimasız kaldığımda cildiriyorum bende inşallah biran önce gelir.ev içinde klimalı yerde yapmaya çalış sporunu bir adet mat edin internette yeni baslayanlar için hareketler var onlardan deneyebilirsin fayda ediyor.

yaa mınnosum1 haftadır benımde delı gıbı ıstahım acıldı sanırsın kıtlıktan cıktım tatlılar cipsler hamur ıslerı dun gece recel yapmıstım yatmadan 5 dkka once bı kaşık yıyp oyle yattım sonum hayrolsun,hemen bıraz gobegım cıktı zaten kendıme hakım olmalıyımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…