- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.241
Test yapıyorsam tam yapmam lazım benim. Ya da hiç yapmayıp aklımı bulandırmamalıyım. Alıcaksan fark etmez ama miratech ve artımed iyiAl iştehani aklın yolu birdiiii alayım mı ya hangi marka alayım
Canım rahim filminde tüplerin açık mı çıkmıştı?Maalesef bende aynı seylerı yasadım sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelık gecırdım neredeyse her ay sevincimiz kursağımızda kalıyordu. Rahim filmi sonrası keseler olusmaya basladı ama hıc kalp atısı alamadık ve bir sebep de bulunamadıbütün tahlıllerı yaptırdık doktor en sonunda kalıtesız sperm yumurtadır dedı. Düşük yapmaktan o kadar korkuyorum ki bu son dedım kendı kendıme bir daha düşük yasarsam tekrar deneyecegımı sanmıyorum bir oğlum var tüp bebekle inşallah bir kardes nasip olur sizlere de hayırlı saglıklı evlatlar ınsallah
Bu tam Haydar Dümen sorusu olmuş.Kızlar ben adetime 10 gün varken ilişkiye girdim bir senedir vajinismustum bir aydır eşimle ilişkiye giriyorum ama git gel yapamadığı için içime boslama olmadı fakat pazar günü yaptık hatta dünde oldu bat 03 temmuz sizce hamile kalma ihtimalim olur mu çok istiyoruz eşim de bende 1 sene bu problemden sonra ilaç gibi gelecek bize
Neden haydar dümen sorusuna benzettin ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama geç olmuş olabilir bilmiyorum bir de burda sormak istedim sonuçta konu gebelikBu tam Haydar Dümen sorusu olmuş.
Ayda 1 gün yumurtlayabiliyoruz ve her kadında farklı seyrediyor. Hamile kalabilirsin de kalamayabilirsin de. ancak düşük ihtimal gibi duruyor.
Evet canım geliyor gelmekte olan mutlu mesut yumoşların olsun hayırlısıylaAşkolar adetin 11.gününden selaammm. Elimde 2 tane test kalmıştı biliyosunuz birini bugün yaptım. Hafif akıntım başlamış bugün, diğerini de 13.gün yaparım artık
Canım yanlış anlamadım değil mi? İçe boşalma olmadı demişsin? Yani o zaman gebelik de olamaz.Kızlar ben adetime 10 gün varken ilişkiye girdim bir senedir vajinismustum bir aydır eşimle ilişkiye giriyorum ama git gel yapamadığı için içime boslama olmadı fakat pazar günü yaptık hatta dünde oldu bat 03 temmuz sizce hamile kalma ihtimalim olur mu çok istiyoruz eşim de bende 1 sene bu problemden sonra ilaç gibi gelecek bize
Yok bir aydır yapıyoruz ama eşim git gel yapamadığı için bosalma olmadı ilk defa pazar günü bosaldi içime çünkü bende alıştım artık ilişkiye ve dünde yaptık yani adetime 10 gün kala tam ilişki yaşadıkCanım yanlış anlamadım değil mi? İçe boşalma olmadı demişsin? Yani o zaman gebelik de olamaz.
Nerede yaşıyorsun ben marmaristeyim burasıda kaynıyor akşamları yarım saat bile olsun yürümeye çalışıyorumMaşallah ne güzel kilo vermişsin azmini takdir ettimbenim kilo sorunum yok ama çok hareketsizim ben de sabahları sahilde yürüyüşe başlıcam ama hava sıcak
Kuzum kötü amaçla demedim kiNeden haydar dümen sorusuna benzettin ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama geç olmuş olabilir bilmiyorum bir de burda sormak istedim sonuçta konu gebelik
Genelde (kesin değil, değişken) bata 14 gün kala yumurtlanıyor. Ancak geç yumurtladıysan 10 gün kala bence şans var canımYok bir aydır yapıyoruz ama eşim git gel yapamadığı için bosalma olmadı ilk defa pazar günü bosaldi içime çünkü bende alıştım artık ilişkiye ve dünde yaptık yani adetime 10 gün kala tam ilişki yaşadık
İki gün daha bekle canım varsa bile çıkmaz ben testlerim hiç birine güzvenmiyorum canım bende bütün testler silik çıkarıyor o yüzden bat günü adet gelmezse öyle yaparım test bugün ve yarın bekle derim kuzum sonra burda kızlar mavi test kullanıyor freyli ondan albana da öyle geldi canım. geçen ay tablolarımda fakat adetin 23. günü böyle bir düşüş yaşanmamış hiç ama. bilmiyorum kafam karıştı. erken gebelik testinde hangi markaları önerirsiniz? yarın en kötü alıp bir bakmak istiyorum.
Anladım canım teşekkür ederim cevabin için hayırlısı artık zaten sorum yanlış anlaşılmış sanırım başka arkadaşta yazmış içime bosalma oldu soruyu okuyunca sanki olmamış gibi anlaşılıyorKuzum kötü amaçla demedim kiböyle soru ilk defa görüyorum topikte.
İyi yaptın sorarak. Ancak sen bilmezsen buradaki hiç kimse bilemez ki bunu. Herkesin yumurtlama günü farklı. Geç yumurtladıysan dediğim gibi ihtimal var.
Ben mersindeyim nem ve sıcak çok kötü bu aylarda. Güzel yerde yaşıyormuşsun canım Marmaris’e tatile gelmiştim beğenmiştimNerede yaşıyorsun ben marmaristeyim burasıda kaynıyor akşamları yarım saat bile olsun yürümeye çalışıyorum
Teşekkür ederim canım cevabın için hayırlısı artık yaşım 30Genelde (kesin değil, değişken) bata 14 gün kala yumurtlanıyor. Ancak geç yumurtladıysan 10 gün kala bence şans var canımbu ay olmazsa da üzülme, en azından bir başarı elde etmişsiniz, vajinusmusu yenmişsiniz. Önümüzdeki ay ovulasyon testiyle takip ederek gününü değerlendirirsin. Yaşın 35 sanırım. Hiç erteleme direk ovulasyon testiyle devam et bence.
Aaa boşalma olduysa ihtimal yüksekAnladım canım teşekkür ederim cevabin için hayırlısı artık zaten sorum yanlış anlaşılmış sanırım başka arkadaşta yazmış içime bosalma oldu soruyu okuyunca sanki olmamış gibi anlaşılıyor
Ben normalde de fazla yemek yemezdim sadece çok hareketsiz dim bide cips çok severdim başka hiçbir abur cubur yemezdim cipsi kestim onun yerine kurutulmuş meyvelerden aldım canim istedigininde 1 2 tane ondan yiyorum yürüyüşü düzenli yapamiyorum burası aşırı sıcak olduğu için havalar serinleyince ona da düzenli basliycam. Evde spor hareketleri yapıyorum birde. Ben 2 senede stresten 25 kg aldım o yüzden vermem lazım uğraşıyorum ama gidim gidim ilerliyorum inşallah azmin bozulmazda hedefledigim kiloya duserimKız ne yiyip ne içiyon kaç saat yürüyon. HAdi azıcık paylaş da motivasyonumuz artsınBravo
Bravo valla. Tek bir ürünü kesmek bile fark ettirmiş. Maalesef sıcaklardan ben de bu ay hiç spor yapamadım. Yok olmuyo. Bugün İzmir 43 derece gözüküyor. Elektrikler gitti klimalar çalışmıyo. FenalardayımBen normalde de fazla yemek yemezdim sadece çok hareketsiz dim bide cips çok severdim başka hiçbir abur cubur yemezdim cipsi kestim onun yerine kurutulmuş meyvelerden aldım canim istedigininde 1 2 tane ondan yiyorum yürüyüşü düzenli yapamiyorum burası aşırı sıcak olduğu için havalar serinleyince ona da düzenli basliycam. Evde spor hareketleri yapıyorum birde. Ben 2 senede stresten 25 kg aldım o yüzden vermem lazım uğraşıyorum ama gidim gidim ilerliyorum inşallah azmin bozulmazda hedefledigim kiloya duserim
Senin yaşadığın yerde güzel bende sizin oraya gelmiştim ama çok gezme fırsatım olmamıştı Kıbrıs'a feribotla geçmek için geldim sadece bı kaç kez .ikimizin bulunduğu bölgede çok sıcak ve nemli yaz sonu sende başlarsın inşallah yürüyüşlere bende kendim için öyle düşünüyorum akşam bile çok sıcak oluyor cunkuBen mersindeyim nem ve sıcak çok kötü bu aylarda. Güzel yerde yaşıyormuşsun canım Marmaris’e tatile gelmiştim beğenmiştim
Elektrikler gitti mi çok kotu oluyor klimasız kaldığımda cildiriyorum bende inşallah biran önce gelir.ev içinde klimalı yerde yapmaya çalış sporunu bir adet mat edin internette yeni baslayanlar için hareketler var onlardan deneyebilirsin fayda ediyor.Bravo valla. Tek bir ürünü kesmek bile fark ettirmiş. Maalesef sıcaklardan ben de bu ay hiç spor yapamadım. Yok olmuyo. Bugün İzmir 43 derece gözüküyor. Elektrikler gitti klimalar çalışmıyo. Fenalardayım
yaa mınnosum1 haftadır benımde delı gıbı ıstahım acıldıBravo valla. Tek bir ürünü kesmek bile fark ettirmiş. Maalesef sıcaklardan ben de bu ay hiç spor yapamadım. Yok olmuyo. Bugün İzmir 43 derece gözüküyor. Elektrikler gitti klimalar çalışmıyo. Fenalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?