- 9 Mart 2022
- 8.298
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.299
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.281
1 günlük depresyon girdim çıktım
Kısa sürmüş güzel1 günlük depresyon girdim çıktımadet olmadım daha ve hiç belirtim de yok
Ben de o kadar iğne yedim doktor hiç günde 2 demedi. Bu doktorlar da bi acayip günde 2 nasıl olsun hareketli sperm kalmazNıye gunde ıkıymıs kı allah allah sasırdım bende.Ikı kısıde boşsa evdeyse olurda çalısan ınsanlar ıcın ütopık bı ıstek olmus.gun asırıya noldu
Normalde dündü ama takvim bugünü gösteriyor diğer bir takvimde yarın diyorKısa sürmüş güzelgünün ne zamandı
Hoş geldin yanıma sende adet olamayanlar grubuna üyesinNormalde dündü ama takvim bugünü gösteriyor diğer bir takvimde yarın diyor
Benim hiç geçmez ama erken olurum geç olmamHoş geldin yanıma sende adet olamayanlar grubuna üyesin
Ama gecikmişBenim hiç geçmez ama erken olurum geç olmam
Stresten herhaldeAma gecikmiş
Başka bişeyden değildir zaten hep stres yapıyoruz kiStresten herhalde
Valla bilmiyorum hayırlısı olsun yarında olmazsam bakarım bir çaresineBaşka bişeyden değildir zaten hep stres yapıyoruz ki
Aynen bakarsın canım bekle biraz dahaValla bilmiyorum hayırlısı olsun yarında olmazsam bakarım bir çaresine
Aynen bakarsın canım bekle biraz daha
Ben bile halen kendimde acaba geçmi döllendi diyorumGeç döllenme olsa keşke
Seninde hala olmaması çok garip test de yok dimi hiç geçikme yaşıyormuydun ?Ben bile halen kendimde acaba geçmi döllendi diyorum
Test yaptım çıkmadı bişey yok hiç gecikme yaşamam ben saatini bile şaşmazdıSeninde hala olmaması çok garip test de yok dimi hiç geçikme yaşıyormuydun ?
Sıcaklardamı ki acaba sen doktora git 10 gün dolsunTest yaptım çıkmadı bişey yok hiç gecikme yaşamam ben saatini bile şaşmazdı
Yokkk burda sıcak yokkı soğuk şuan bile yağmur yağıyo hırkayla gezıyorum ayağımda havlu çorap sen düşün ağustosa giriyoruz bakSıcaklardamı ki acaba sen doktora git 10 gün dolsun
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkımda kuzum1 günlük depresyon girdim çıktımadet olmadım daha ve hiç belirtim de yok
Ayy kasvetli sevmem öyle yeriYokkk burda sıcak yokkı soğuk şuan bile yağmur yağıyo hırkayla gezıyorum ayağımda havlu çorap sen düşün ağustosa giriyoruz bak
Buralar hep serin nadir sıcak oluyoAyy kasvetli sevmem öyle yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?