2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhabaaa bugün pcos teşhisi kondu 1 kızım var tekrar gebelik istiyorum 2 kimyasal geçirdim 3 lemeden genetik ve hormon testi yapmamızın bi anlamı yok dedi doktorum. Şimdi kilo verip hamilelik için devam etmek istiyorum sürekli burdayım yazdıklarınızı okuyorum. Benide aranıza dahil ederseniz sevinirim sat:21 temmuz bat:21 ağustos gazam mübarek olsun diyip ya allaah diyorum

Nıye gunde ıkıymıs kı allah allah sasırdım bende.Ikı kısıde boşsa evdeyse olurda çalısan ınsanlar ıcın ütopık bı ıstek olmus.gun asırıya noldu
Şimdi iğneyi yaptıktan sonra 24-36 saatte çatlamaya başlıyor şeklinde hesap yapıyordu. 24 ve 36. Saate denk gelen saate mutlaka ilişki o da genelde akşam işten gelince ve sabaha denk geliyordu işe gitmeden sonra akşamına sonra tekrar sabahına sonra tekrar akşamına şeklinde 2-3 günü mutlaka böyle planlıyordu uygun saatlerimizi sorarak

Ben de o kadar iğne yedim doktor hiç günde 2 demedi. Bu doktorlar da bi acayip günde 2 nasıl olsun hareketli sperm kalmaz
Sperm testine baktıktan sonra bir sorun olmadığı için böyle tavsiye ediyordu valla canım. Ne kadar çok ilişki karşılaşma ihtimalleri o kadar fazla diyordu.

Yok ne işi varmış elin memleketin de bizim ülkemiz cennetmiş tamam güzel ülkemiz var ama biraz dışarlara da açıl nolcak ki
Doğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarak

Doğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarak
Refah seviyesi olarak Danimarka iyidir Türkiye de refah alt safa da ama yinede ölürüm Türkiyem sadece deneyim olarak yaşamak isterdim bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…