- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.341
Maşallahhhh maşallah 10 parmağında 10 marifetZiraatçiyim ama bitki üzerine aktarcıyım Yani eczaneler de , Aktarlar da ,dermokoloji bölümünde ziraat odalarında , kozmetik ve ilaç fabrikalarında çalışabiliyorum
Evet canım sağolsun burdaki herkes yarasını bir kenara bırakıp sürecinden bahsetti . Ne kadar teşekkür etsem az . Burası olmasa zaten bu kararı veremezdim . Ama kaçmanın bana zararı olcak sadece . Tek problem o ameliyathane girip o narkozlu alana kadar olan süreç benim için . Sonrasında zaten bitmiş gitmiş olması beni bi nebze rahatlatacak .Kesinlikle doğru karar. Hem Cuma tamamen netleşmiş olur. Hem de kürtaj olacaksan da olduktan sonra önüne bakabilirsin. Bu durum gerçekten senin ve eşin için de çok zor. Belirsizlik kalkmış olur. Her şeyin hayırlısı kuzum
Kürtaj için de bir sürü kadın yaptırıyor. Yani çok kötü bir şey olsa kimse yaptıramazdı. Ben yaşamadım ama bilenler yazar sana. ok okuyup araştırma derim ancak kürtaj için. Okumadan yaptır ne yaptıracaksan. Kendini doktora teslim et.
Muslukmu bu doktor hanıııım deseydııınŞimdi iğneyi yaptıktan sonra 24-36 saatte çatlamaya başlıyor şeklinde hesap yapıyordu. 24 ve 36. Saate denk gelen saate mutlaka ilişki o da genelde akşam işten gelince ve sabaha denk geliyordu işe gitmedensonra akşamına sonra tekrar sabahına sonra tekrar akşamına şeklinde 2-3 günü mutlaka böyle planlıyordu uygun saatlerimizi sorarak
Hahahahahah yemin ederim eziyet o işten soğutuyodu insanıMuslukmu bu doktor hanıııım deseydııınher dakka acınca aksın
Eşim konyalı gider gelirim ama orda Ali Acar diye bir doktor var herkes tavsiye ediyor internetten araştır istersen özel doktoruBide kızlar Konyalı olan varmı aranızda iyi bir doktor önerisi olan yada hastane
Kız 5 yazıyor ya yükseliyor işareti var hadi hayırlısıBenim de temmuz boşa çıktı kızlar. Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm. Aile hekimim adet olmazsan haftaya yine gel testi yineleyelim dedi
Canım amelıyathaneye fln gırmıyosun.ayrıca anestezı degıl daha once yazmıstım arastır sedasyonn.uyku halı vercekler sadece.ben bıle korktum yanı senın yazdıklarını okuyunca.dogum odası gıbı bıyer var olup bıtıyo hemen bendede var ankısetıye ınan benım bıle kalbım daraldı yani sımdı dıger yazdıklarınıda okuyunca.ferah tut gonlunu ve arastırma yoksa sıkıntı bak stres herseyın bası.unut bu konuyu.gidersın ıkı uc gun sonra doktora ıyıce ölçer bıcersınız karar verırsınız.hala benım umudum var belkıde guzel bır haber alırsın.dusunme artık valla ben bıle koktum kurtajdan suanda.oysa olurken hıc korkmamıstm cunku bılmıyodum hıcbısey.fazla bılmek ıyı bısey degıl.dr a gıt muhakkakEvet canım sağolsun burdaki herkes yarasını bir kenara bırakıp sürecinden bahsetti . Ne kadar teşekkür etsem az . Burası olmasa zaten bu kararı veremezdim . Ama kaçmanın bana zararı olcak sadece . Tek problem o ameliyathane girip o narkozlu alana kadar olan süreç benim için . Sonrasında zaten bitmiş gitmiş olması beni bi nebze rahatlatacak .
Basardıysan helal olsun sana bebısmHahahahahah yemin ederim eziyet o işten soğutuyodu insanı
Sordum bebeğim 1-2 Ağustos a geçtik bugün, yavaş yavaş onlar da hazırlansınlar diye hatırlatma yaptım. Ara ara günü gelene yine yapıyorum
Ha bırde ben ölümden döndüm dıs gebelıkte gecırdıgım ıcın her an tupum patlayacakmı iğne ıse yarayacakmı acıl amelıyata mı alıncam,kanama kanama belırsızlık bunları yasadım yanı TAM 1 AY.o yuzden şükret.hamıle kalabılıyosun hayatı tehlıken yok yıne olur ıstedıgın zamanEvet canım sağolsun burdaki herkes yarasını bir kenara bırakıp sürecinden bahsetti . Ne kadar teşekkür etsem az . Burası olmasa zaten bu kararı veremezdim . Ama kaçmanın bana zararı olcak sadece . Tek problem o ameliyathane girip o narkozlu alana kadar olan süreç benim için . Sonrasında zaten bitmiş gitmiş olması beni bi nebze rahatlatacak .
Sanırım bu doktorun libidosu yüksekmişBen de o kadar iğne yedim doktor hiç günde 2 demedi. Bu doktorlar da bi acayip günde 2 nasıl olsun hareketli sperm kalmaz
Ahahaha bencede .musluktan aktıgını sanıyo yada ha dıyınceSanırım bu doktorun libidosu yüksekmiş
Hahaha benim doktorum da ilişki yasak diyordu hamilelik sürecindeSanırım bu doktorun libidosu yüksekmiş
Başardık da noldu sonuç yine sıfırdıBasardıysan helal olsun sana bebısmas bayrakları
Benımkıde oyleydıı kıııızHahaha benim doktorum da ilişki yasak diyordu hamilelik sürecindekürtaj oldum yine yasaktı, denize, havuza gidemezsin ilişki de yasak demişti. O sıra kafa dağıtmak için minik bir tatil mi yapsak demiştik, izin istedik tamam yapabilirsiniz ama ilişki yasak demişti adam herşeyi oraya bağlıyordu, benim dr'un da libido çok mu yuksek çok mu düşük anlamadim
Allah allah bu da ılgınc.nıyeymıs pekı gıdıp deseydın senın yuzunden gece gunduz calıstık what ıs the problem? Acıkla bıze bunu deseydınBaşardık da noldu sonuç yine sıfırdı
Esim doktora sinir olmuştu sürekli ilişki yasak dediği içinBenımkıde oyleydıı kıııızbeta sıfırlanana kadar 1 ay kesınlıkle yasaktı ılıskı esımede sıkı sıkı tembıhlemıstı dr sonra amelıyattan sonra yıne 1 ay yasaktı biz korkudan 2 ay uzak durmustuk aylar oyle gelıp gelıp gectı hahaha
Sonuç 5 ten küçük. Darısı önümüzdeki aylara bebişim.Benim de temmuz boşa çıktı kızlar. Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm. Aile hekimim adet olmazsan haftaya yine gel testi yineleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?