- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.361
Hiç deme kuzum. Amh düşük diye korunmayı bıraktığım aydan beri iğneler femaralar dayadı adam vücuduma kist oldu durdu. Ben de artık kendi akışında denemeye karar verdim. Normalde kendin deneyip sonra doktora iğne vs gidersin ben tersten gidiyorum ama olsunAllah allah bu da ılgınc.nıyeymıs pekı gıdıp deseydın senın yuzunden gece gunduz calıstık what ıs the problem? Acıkla bıze bunu deseydın
Insallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın kuzucum o ılaclar 3 ay etkı edıyor.hatta kullandıktan sonrakı ay en yuksek ıhtımal oluyor.Hiç deme kuzum. Amh düşük diye korunmayı bıraktığım aydan beri iğneler femaralar dayadı adam vücuduma kist oldu durdu. Ben de artık kendi akışında denemeye karar verdim. Normalde kendin deneyip sonra doktora iğne vs gidersin ben tersten gidiyorum ama olsun
3 aydır ilaçsız deniyoruz kuzum. Hsg ile ihtimal artar dediler ona da 4 ay oldu. Toplamda 10 ay olacakInsallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın kuzucum o ılaclar 3 ay etkı edıyor.hatta kullandıktan sonrakı ay en yuksek ıhtımal oluyor.
Baya da varmış erken yapmışsınızBat 4 Ağustos 16sı yumurtlama
Ben de böyle bi iki tane vardı. Günaşırı giderken ilişki olmadığı günler yapmıştım testi:)Aşkolar adetin 11.gününden selaammm. Elimde 2 tane test kalmıştı biliyosunuz birini bugün yaptım. Hafif akıntım başlamış bugün, diğerini de 13.gün yaparım artık
Havuzun da bir kapasitesi var canımMuslukmu bu doktor hanıııım deseydııınher dakka acınca aksın
Bence sen hamilesinBenim de temmuz boşa çıktı kızlar. Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm. Aile hekimim adet olmazsan haftaya yine gel testi yineleyelim dedi
Ay o da mantıklıymış ben gittim ilişki günü yaptım iyi miBen de böyle bi iki tane vardı. Günaşırı giderken ilişki olmadığı günler yapmıştım testi:)
Amin canım İnşallah hayırla sonuçlanırBende tam anlamıyla kesinleştiremedim ne olduğunu canım büyük ihtimalle boş gebelik yada gelişimi durmuş gebelik . 7+5 de kalp atışı duyarım diye gittim hafif lekelenmem de vardı . Kese 5+6 çıktı usg de . Gelişimi durmuş kesenin şekli de iyi değil dedi doktor . Düşük yapıyorsun dedi . Kanamam durdu o gün eve geldim kürtaj dedi ama ben beklemek istedim . Çünkü bebek yada yolk sacı göremedik kese de . Belki dedim bir umut eşimle de konuştum oda bekleyelim dedi . 3 gündür bekliyorum cuma tekrar gidip gözükmezse kürtajı onaylıcam büyük ihtimalle. Kürtajdan da korkuyorum ama yapcak birşey yok. İleri seviye panik atak ve kaygı bozukluğum var . Arabaya dahi bilemiyorum o anesteziyi nasıl yicem bilmiyorum. Çok zor bi durum rabbim kimseye vermesin
Bebişim sonuç negatif çıktı ama senin içine doğduysa o ayrı tabi Allah duysun sesiniBence sen hamilesin
Benımde ıcıme doguyor mınnosumBence sen hamilesin
Nasıl boşa çıktı beş ya buBenim de temmuz boşa çıktı kızlar. Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm. Aile hekimim adet olmazsan haftaya yine gel testi yineleyelim dedi
Kuzum 5 ten küçük diyor değer içinBence sen hamilesin
Sonuç 5in altında çıktığı için değeri yazmamışlarNasıl boşa çıktı beş ya bu
Sonuç beş yazmıyomu benmi yanlış görüyorum kuzumSonuç 5in altında çıktığı için değeri yazmamışlar
Evet ailem de hep onu tercih ediyor . Çok iyi biliyorum kendisini kuzenimin doğumunda yengemle çok güzel ilgilenmişti . Kadın hastalıklarında ve doğum sürecinde çok iyi bir doktor ama doğum öncesi ve yaşadığım durumla çok ilgili değil onun İçin elemek zorunda kaldım onuEşim konyalı gider gelirim ama orda Ali Acar diye bir doktor var herkes tavsiye ediyor internetten araştır istersen özel doktoru
Küçüktür 5 diyor canımSonuç beş yazmıyomu benmi yanlış görüyorum kuzum
Ben de öyle düşündüm hastanede hemşire arkadaşa özellikle sordum. Sonuç beşten az çıkmış onu ifade ediyormusSonuç beş yazmıyomu benmi yanlış görüyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?