2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Allah allah bu da ılgınc.nıyeymıs pekı gıdıp deseydın senın yuzunden gece gunduz calıstık what ıs the problem? Acıkla bıze bunu deseydın
Hiç deme kuzum. Amh düşük diye korunmayı bıraktığım aydan beri iğneler femaralar dayadı adam vücuduma kist oldu durdu. Ben de artık kendi akışında denemeye karar verdim. Normalde kendin deneyip sonra doktora iğne vs gidersin ben tersten gidiyorum ama olsun

Insallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın kuzucum o ılaclar 3 ay etkı edıyor.hatta kullandıktan sonrakı ay en yuksek ıhtımal oluyor.

Insallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın kuzucum o ılaclar 3 ay etkı edıyor.hatta kullandıktan sonrakı ay en yuksek ıhtımal oluyor.
3 aydır ilaçsız deniyoruz kuzum. Hsg ile ihtimal artar dediler ona da 4 ay oldu. Toplamda 10 ay olacak vardır bir hayır diyoruz denemeye devam ediyoruz

Amin canım İnşallah hayırla sonuçlanır Başka bir doktora gözüktün mü peki. Burda birini okumuştum ona da doktor bebek yok kürtaj yapalım demiş aynı gün farklı doktora gitmişler o bebeği çok net görmüş cihazlar eski olunca göremeyebiliyorlarmış doktorlar

Bütün aksilikler beni buluyor sanki ya Kızlar sabahın köründe kalktım gittim kan verdim hala sonuçlar çıkmadı diye aradım hastaneyi ne kan verdiğim gözüküyor bide üstüne böyle bi hasta bulunamadı diyor sistem Delirmek üzereyim pazartesiden beri 10 kere kan verdim. Bide bu gün reglin 3. Günüydü tedaviye başlayacaktık yarın ya

Eşim konyalı gider gelirim ama orda Ali Acar diye bir doktor var herkes tavsiye ediyor internetten araştır istersen özel doktoru
Evet ailem de hep onu tercih ediyor . Çok iyi biliyorum kendisini kuzenimin doğumunda yengemle çok güzel ilgilenmişti . Kadın hastalıklarında ve doğum sürecinde çok iyi bir doktor ama doğum öncesi ve yaşadığım durumla çok ilgili değil onun İçin elemek zorunda kaldım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…