2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ooo bu süper haber tabiki fırsatını bulmuşun baktır yumoşlara aklında şüphe kalmaz Bende vajinal ultrason sevmiyorum ama en iyi o şekilde görünüyor. Ben de her kontrolde sedyede yatarak vajinal bakılmasını talep ederim o koltuk beni çok geriyor. Sedyede daha rahat oluyor tavsiye ederim Doktorumda anlayış gösteriyor ellerimi yumruk yapıp kalçamın altına koyuyorum doktorda zorlanmıyor

Sizi çok ama çok iyi anlıyorum azalacak zamanla bu duygularınız tüp bebek denediniz mi?

Senın yumuk ellerını yerımbenımkıde hep oyle yapar koltuga oturtmadı hıc o zaman ona gore gıyınıyım tamam yaptırayım yumos kontrolude.heycanlandım resmen sankı bebege baktırmaya gıdıyorum

Senın yumuk ellerını yerımbenımkıde hep oyle yapar koltuga oturtmadı hıc o zaman ona gore gıyınıyım tamam yaptırayım yumos kontrolude.heycanlandım resmen sankı bebege baktırmaya gıdıyorum
O günlerde gelecek İnşAllah Yarın senden güzel haberler alacağız inanıyorum

Sonuç genelde 0.5 1,2 fln yazar ya seninki öyle değil ve zaten çok erken test yaptırmışın
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor etkili ilaç yazabilmem için hamileliği ekarte etmemiz gerek dedi ve dediğini yaptı hamileliğimi ekarte etti ay bilmiyorum göğsüm çok şiş ve ağrıyor ve kasık batmalarım oluyor belki de PMS etkisidir

O da olabilir ikisinin belirtileri de benzer oluyor İlaç kullanma iyice netleşmeden canım İnşAllah bebeğin senledir

Melısacıgım selam soyle arkadasına onun ıcın Ayetel Kürsi okudum sımdı,ınsallah bır cırpıda saglıkla dogumu gerceklessın

Sizi çok ama çok iyi anlıyorum azalacak zamanla bu duygularınız tüp bebek denediniz mi?
Hayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli de Amh baktırmadım aklıma şimdi de o takıldı

Oyyy Allah sağ Salim kavuştursun inşallah dualarım onunla

Allahım yardımcısı olsun

Canım benimde gelişiminden dolayı bebeğimin kalbi durmustu. Ve tiroidden şüphelendim bende ama Dr görüşü yoktu. Prolaktin en sonyuksek çıkınca ilaca başlamıştık 42 , çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…