2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaparsa ne âlâ valla doktorlar böyle üzerine düştüğümüzü görünce hoşlarına gitmiyor ama sen yaptır haber de ver o konuyu çok merak ediyorum
Ben özele gidiyorum canım bi de ben kuaförüm eşim mobilyacı doktorun odasını falan eşim yaptı sekreteri benim müşterim o yüzden biraz özel muamele görüyoruz

Mikroçipli tüp bebek normal tüp bebek gibi mi oluyor ? Şans daha mı yüksek ? Bilgi verebilir misiniz bana ?

Valla bir kere verdi sperm testi sayı ve hareketlilik biraz düşük ama çok değil sigarayı bırakırsa düzelir dedi . Eşimde tabiki bırakmadı

Bu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inş A Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden
Bu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inş A Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden
Artı med almasaydın keşke

Kızlar bakın 10 temmuz progestan vuruldum 12-13 temmuz ilişki oldu 14 temmuz adet oldum üstüne görme falan değil ve 3 gündür çok bulantım vardı sınavlarımdan dolayı strestendir dedim bugün akşam tesadüfen bu testi yaptım 5 dakika içinde çıktı yanlıştır dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…