- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 18
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.481
Ben özele gidiyorum canım bi de ben kuaförüm eşim mobilyacı doktorun odasını falan eşim yaptı sekreteri benim müşterim o yüzden biraz özel muamele görüyoruzYaparsa ne âlâ valladoktorlar böyle üzerine düştüğümüzü görünce hoşlarına gitmiyor ama sen yaptır haber de ver o konuyu çok merak ediyorum
Aynen öyle bende öyle teselli ediyorum kendimi yeter ki sağlıklı olsunBunların hiçbiri boşa değil bebeğim elbet bir gün bizlere de nasip olacak. Önemli olan sağlıkla kavuşabilmek
Sizi gidi siziiiiiBen özele gidiyorum canım bi de ben kuaförüm eşim mobilyacı doktorun odasını falan eşim yaptı sekreteri benim müşterim o yüzden biraz özel muamele görüyoruz
Burası küçük bi yer olması ve esnaf olmanın gerçekten avantajlarını oluyor Allah’ıma şükür doktor konularında şanslıyız hem devlet hem özel hastane personellerinin çoğu müşterimSizi gidi siziiiii
Ne güzel canim varsa böyle bir şansın kullan tabi kiBurası küçük bi yer olması ve esnaf olmanın gerçekten avantajlarını oluyor Allah’ıma şükür doktor konularında şanslıyız hem devlet hem özel hastane personellerinin çoğu müşterim
Her dedikoduya hakimsin dimiiiiBurası küçük bi yer olması ve esnaf olmanın gerçekten avantajlarını oluyor Allah’ıma şükür doktor konularında şanslıyız hem devlet hem özel hastane personellerinin çoğu müşterim
Hayır canım ovulasyon testi ile yumurtlaman pik olunca gidip estradiol değerine baktır. 200 üstü çıkarsa kaliteliEvet bugün boş gebelik neden olur diye bi araştırma yaparken amh düşükse de sebep olabilir diye bi yazı okudum . Ne zaman baktırmalıyız adetliyken mi
Oh beee gelsin valla artık.A Afratafrac benim akıntıda pembelik geldi çok az sanırım gelmek üzere yaşasınnnnntam sökülmeye başlasın sat ve batı söylicem canım ay çok mutlu oldum
Mikroçipli tüp bebek normal tüp bebek gibi mi oluyor ? Şans daha mı yüksek ? Bilgi verebilir misiniz bana ?Prolaktin için ilaç kullanıyor musunuz? Benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji kötüydü mikroçipli tüp bebek yaptırdık oğlum oldu sonra tekrar denedik negatif oldu. Bu düşüklere morfoloji sebep oluyor diyorlar eşinizin morfolojisine bakıldı mı?
Aynen topik olarak yollarını gözler oldukOh beee gelsin valla artık.
Canım acı oldu mu anestezili mi oldun birdeHafif tıkanıklık var dedi doktor film sırasında acıldı dedı
Valla bir kere verdi sperm testi sayı ve hareketlilik biraz düşük ama çok değil sigarayı bırakırsa düzelir dedi . Eşimde tabiki bırakmadıProlaktin için ilaç kullanıyor musunuz? Benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji kötüydü mikroçipli tüp bebek yaptırdık oğlum oldu sonra tekrar denedik negatif oldu. Bu düşüklere morfoloji sebep oluyor diyorlar eşinizin morfolojisine bakıldı mı?
Her hastane bakıyor mu ona acabaHayır canım ovulasyon testi ile yumurtlaman pik olunca gidip estradiol değerine baktır. 200 üstü çıkarsa kaliteli
Bu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inşA Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden
Artı med almasaydın keşkeBu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inşA Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden
2 paket almış bir de dfghjklşBu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inşA Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden
Artımed in ovulasyonu güzel ama. Ben kullandım.Artı med almasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?