- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.461
Farklı testlerde çıkması düşündürücü gerçekten. Farklı hastane yada laboratuvarda mı yaptırsan bir de.3 farklı test birde hadi bir tanesi hatalı olsun ama 3 tane bozuk testte gelecek kadar şansız değilimdir ya
İşim gücüm yok derken tamamen şakaAhahahabende fakirliğimle yüzleşiyorum bu kadının her doğum gününde heyecanla bekliyorum Engin ne yapacak diye
Eğer yarın adet olmazsam devlette kan vermeyi düşünüyorum, eşim test alırsa yine çizgi çıkarsa aynı gün gider veririmFarklı testlerde çıkması düşündürücü gerçekten. Farklı hastane yada laboratuvarda mı yaptırsan bir de.
Ben iğneyi perşembe sabah 9 da vurdurdum sonra soktor bize cuma akşam 9 pazar sabah ptesi akşam sonra size kalmış dedi ama benim hiç ağrım olmadı sonra Salı sabahı kasık ve göğüs ağrım başladı ve bende salı akşamı ovi testi yaptım çift çizgi gördüm çarşamba da şeffaf akıntım geldi bem şeffaf akıntımdan anlıyordum diğer aylar çatladığınıNereden anladin 5 gün sonra çatladığıni Dr kontrolü mu
Yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyor deniyor canım. bence yetişmiş olabilir.Merhaba kizlar çatlatma iğnesi vurundum bende 36 saat sonra ilişki demişti doktorum eşim göreve gittigi için 50. saatte yapabildik sizce çatlama olur mu gec mi kalmisizdir herşey boşa mı gitti
Anladım canım. İğne yaparken test yapmamak lazım içinde HCG olduğu için ovu testleri de pozitif çıkıp günden güne silikleşiyor. Ama akıntıdan çatladığını anladıysan bişey diyemem tabi kiBen iğneyi perşembe sabah 9 da vurdurdum sonra soktor bize cuma akşam 9 pazar sabah ptesi akşam sonra size kalmış dedi ama benim hiç ağrım olmadı sonra Salı sabahı kasık ve göğüs ağrım başladı ve bende salı akşamı ovi testi yaptım çift çizgi gördüm çarşamba da şeffaf akıntım geldi bem şeffaf akıntımdan anlıyordum diğer aylar çatladığını
Bunların hiçbiri boşa değil bebeğim elbet bir gün bizlere de nasip olacak. Önemli olan sağlıkla kavuşabilmekAhhh keşkeeee nasıl ağladım dua ettim o gün allaha hıçkıra hıçkıra ağladım çok umutluydum bütün belirtiler vardı beynimden vurulmuşa dönmüştüm
Yok bugün bakmadım hiç bugün mü kavga ettilerhiçte sevmem kaosu işim gücüm yok oturmuş onların kavgasını izliyorum storylerde o güzellik merkezlerinin sahipleri var ya gormussundur belki
Sınır 23 falan galiba benimde 24 küsürlerde geziyor bazen 25Canım benimde gelişiminden dolayı bebeğimin kalbi durmustu. Ve tiroidden şüphelendim bende ama Dr görüşü yoktu. Prolaktin en sonyuksek çıkınca ilaca başlamıştık 42 , çıkmıştı.
Evet canım özellikle akıntımdan anladım hatta benim kaşın doğumcu müşterim var ona da dedim böyle böyle oldu diye olabilir dedi hatta benim 2 tane yumurtam vardı belki biri önce biri sonra da çarlamış olabilir diye baya üzerine konuşmuştukAnladım canım. İğne yaparken test yapmamak lazım içinde HCG olduğu için ovu testleri de pozitif çıkıp günden güne silikleşiyor. Ama akıntıdan çatladığını anladıysan bişey diyemem tabi ki
Evet bugün boş gebelik neden olur diye bi araştırma yaparken amh düşükse de sebep olabilir diye bi yazı okudum . Ne zaman baktırmalıyız adetliyken miAmh baktırın bir de yumurtalarınızın kalitesi de önemli onu ölçtürün. Genelde sağlıksız sperm ve yumurta olunca gebelikler sağlıklı ilerlemiyor
Bizim doktor ilk 36 saatteki ilişkiden sonra 48 saat sonra bir ilişki daha yapın sonrası size kalmış diyordu 5 gün çatlama olayını ilk senden duydum acaba doktora mi gittin diye merak ettim ama her an herşey olabiliyormuşEvet canım özellikle akıntımdan anladım hatta benim kaşın doğumcu müşterim var ona da dedim böyle böyle oldu diye olabilir dedi hatta benim 2 tane yumurtam vardı belki biri önce biri sonra da çarlamış olabilir diye baya üzerine konuşmuştuk
Amh herhangi bir günde bakılıyor canimEvet bugün boş gebelik neden olur diye bi araştırma yaparken amh düşükse de sebep olabilir diye bi yazı okudum . Ne zaman baktırmalıyız adetliyken mi
Aynen canım hatta bu ay olmazsa doktoruma özellikle bunu belirteceğim iğneden sonrası içinde takip talep edeceğimBizim doktor ilk 36 saatteki ilişkiden sonra 48 saat sonra bir ilişki daha yapın sonrası size kalmış diyordu 5 gün çatlama olayını ilk senden duydum acaba doktora mi gittin diye merak ettim ama her an herşey olabiliyormuş
Prolaktin için ilaç kullanıyor musunuz? Benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji kötüydü mikroçipli tüp bebek yaptırdık oğlum oldu sonra tekrar denedik negatif oldu. Bu düşüklere morfoloji sebep oluyor diyorlar eşinizin morfolojisine bakıldı mı?Hayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli deAmh baktırmadım aklıma şimdi de o takıldı
Hafif tıkanıklık var dedi doktor film sırasında acıldı dedıCanım rahim filminde tüplerin açık mı çıkmıştı?
Yaparsa ne âlâ vallaAynen canım hatta bu ay olmazsa doktoruma özellikle bunu belirteceğim iğneden sonrası içinde takip talep edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?