- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.321
Ay bide imkanda varHiç sanmamçifte vatandaş olabiliyorum ben annem Karadağlı benim gel diyorum gidelim çok güzel yer yok diyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bide imkanda varHiç sanmamçifte vatandaş olabiliyorum ben annem Karadağlı benim gel diyorum gidelim çok güzel yer yok diyor
![]()
Evet hiç oralı değil dil bilmem iz bilmem diyor haklıAy bide imkanda varmillet o imkan olsa ohooo
Dil için translet var yol içinde navigasyon varEvet hiç oralı değil dil bilmem iz bilmem diyor haklı![]()
Ne yiyip içicezDil için translet var yol içinde navigasyon var![]()
Ya bu iki günde bir dediğiniz bir gün oluyor bir gün boş mu yoksa iki gün boş bir gün dolu muZaten iki günde bir değerlendiriyoruz diye testi bu ay kafama takmak istemedim açıkçası ya. Ama bir yandan da şeyi düşünüyorum. Yumurtlama değil de çatlama önemli ya hani silikleştiği zaman. O günü bilsem günde iki kez falan değerlendiririm belki.
Burda çoğunluk Türk merak etme her yerde görür yani iş bulması kolay pizzacı yaparızNe yiyip içicezçalışması lazım
Eşim başkasına hayatta çalışmaz alışmış kendi işi ya Allah muhtaç etmesin deBurda çoğunluk Türk merak etme her yerde görür yani iş bulması kolay pizzacı yaparız![]()
Ne işi yapıyo ordaEşim başkasına hayatta çalışmaz alışmış kendi işi ya Allah muhtaç etmesin de
Bol bol elektrik alırsın sen şimdiElektrik , ceyrancı![]()
Sorma ala ala bir hal oldumBol bol elektrik alırsın sen şimdi![]()
Sen çalışıyomusunSorma ala ala bir hal oldum![]()
Hayır Kendi mesleğim var ama maalesef iş yok tecrübe istiyormuşlarSen çalışıyomusun
Be üzerineHayır Kendi mesleğim var ama maalesef iş yok tecrübe istiyormuşlardıdısının dısısı çalışıyormuş ihtiyaç yokmuş
Bende de var ama adetime 10 gün var ara ara vuruyorMerhaba kızlar size bişey soracaktım benimde dün akşamdan beri sağ kasıgımda yumurtalık tarafında batan ağrılarım oldu adet ağrısı degil bat 28 temmuz cuma olmam gerekiyor ağrıı neden olmuştur acaba yaşayan oldumu böye
Bir dolu bir boş bebişimYa bu iki günde bir dediğiniz bir gün oluyor bir gün boş mu yoksa iki gün boş bir gün dolu mu![]()
Ziraatçiyim ama bitki üzerine aktarcıyım Yani eczaneler de , Aktarlar da ,dermokoloji bölümünde ziraat odalarında , kozmetik ve ilaç fabrikalarında çalışabiliyorumBe üzerine
Bende tam anlamıyla kesinleştiremedim ne olduğunu canım büyük ihtimalle boş gebelik yada gelişimi durmuş gebelik . 7+5 de kalp atışı duyarım diye gittim hafif lekelenmem de vardı . Kese 5+6 çıktı usg de . Gelişimi durmuş kesenin şekli de iyi değil dedi doktor . Düşük yapıyorsun dedi . Kanamam durdu o gün eve geldim kürtaj dedi ama ben beklemek istedim . Çünkü bebek yada yolk sacı göremedik kese de . Belki dedim bir umut eşimle de konuştum oda bekleyelim dedi . 3 gündür bekliyorum cuma tekrar gidip gözükmezse kürtajı onaylıcam büyük ihtimalle. Kürtajdan da korkuyorum ama yapcak birşey yok. İleri seviye panik atak ve kaygı bozukluğum var . Arabaya dahi bilemiyorum o anesteziyi nasıl yicem bilmiyorum. Çok zor bi durum rabbim kimseye vermesinCanım çok üzüldüm bayağıdır takip edemiyorum. Herşey güzel gidiyordu ne oldu böyle.
İllaki fikrim değişecektir ilerlerken zamanlarda ama şimdi canım çok yandığı İçin aynı şeyleri yaşamamak adına çocuk düşüncesini rafa kaldırmak beni korkularımdan arındırıyor galiba . Bu kadar korkulu bir insanken anne olmam da doğru değil zaten kendi endişelerim yüzünden bir çocuğun hayatını da mahvetmek istemiyorum. İyi bir psikolojik destekten sonra herşey düzelebilir . Ama zamanla tabiki herşeye ilaç olduğu gibi bana da olacaktır inşallahCanım bence en doğrusunu yaparsın . İkinci kürtajımda ben de patolojiye gönderdim ve bebeğin sağlıksız olduğu için kalbinin durduğunu öğrendiğimde bir nebze rahatladım. İnsan böyle durumlarda sebep arıyor. Kendimi suçluyordum ama doktor benimle ilgili olmadığını söyleyince kafamdaki soru işaretleri gitmişti . Bence sen de tecrübeli doktorlarla yoluna devam edip bu süreçleri atlatıp yeni başlangıçlar için kollarını sıvayacaksın