2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Zaten iki günde bir değerlendiriyoruz diye testi bu ay kafama takmak istemedim açıkçası ya. Ama bir yandan da şeyi düşünüyorum. Yumurtlama değil de çatlama önemli ya hani silikleştiği zaman. O günü bilsem günde iki kez falan değerlendiririm belki.
Ya bu iki günde bir dediğiniz bir gün oluyor bir gün boş mu yoksa iki gün boş bir gün dolu mu 🙈😂

Merhaba kızlar size bişey soracaktım benimde dün akşamdan beri sağ kasıgımda yumurtalık tarafında batan ağrılarım oldu adet ağrısı degil bat 28 temmuz cuma olmam gerekiyor ağrıı neden olmuştur acaba yaşayan oldumu böye
Bende de var ama adetime 10 gün var ara ara vuruyor

herkese selamlar
nasılsınız kızlar napıyorsnuz
kaçırdgım bısey var mı
bbugun bakamadım buraya mısafırım vardı yanımda bıraz zaman geçirdik :)

Canım çok üzüldüm bayağıdır takip edemiyorum. Herşey güzel gidiyordu ne oldu böyle.
Bende tam anlamıyla kesinleştiremedim ne olduğunu canım büyük ihtimalle boş gebelik yada gelişimi durmuş gebelik . 7+5 de kalp atışı duyarım diye gittim hafif lekelenmem de vardı . Kese 5+6 çıktı usg de . Gelişimi durmuş kesenin şekli de iyi değil dedi doktor . Düşük yapıyorsun dedi . Kanamam durdu o gün eve geldim kürtaj dedi ama ben beklemek istedim . Çünkü bebek yada yolk sacı göremedik kese de . Belki dedim bir umut eşimle de konuştum oda bekleyelim dedi . 3 gündür bekliyorum cuma tekrar gidip gözükmezse kürtajı onaylıcam büyük ihtimalle. Kürtajdan da korkuyorum ama yapcak birşey yok. İleri seviye panik atak ve kaygı bozukluğum var . Arabaya dahi bilemiyorum o anesteziyi nasıl yicem bilmiyorum. Çok zor bi durum rabbim kimseye vermesin

Canım bence en doğrusunu yaparsın . İkinci kürtajımda ben de patolojiye gönderdim ve bebeğin sağlıksız olduğu için kalbinin durduğunu öğrendiğimde bir nebze rahatladım. İnsan böyle durumlarda sebep arıyor. Kendimi suçluyordum ama doktor benimle ilgili olmadığını söyleyince kafamdaki soru işaretleri gitmişti . Bence sen de tecrübeli doktorlarla yoluna devam edip bu süreçleri atlatıp yeni başlangıçlar için kollarını sıvayacaksın
İllaki fikrim değişecektir ilerlerken zamanlarda ama şimdi canım çok yandığı İçin aynı şeyleri yaşamamak adına çocuk düşüncesini rafa kaldırmak beni korkularımdan arındırıyor galiba . Bu kadar korkulu bir insanken anne olmam da doğru değil zaten kendi endişelerim yüzünden bir çocuğun hayatını da mahvetmek istemiyorum. İyi bir psikolojik destekten sonra herşey düzelebilir . Ama zamanla tabiki herşeye ilaç olduğu gibi bana da olacaktır inşallah 🤲🏻

Back
X