2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kesinlikle doğru karar. Hem Cuma tamamen netleşmiş olur. Hem de kürtaj olacaksan da olduktan sonra önüne bakabilirsin. Bu durum gerçekten senin ve eşin için de çok zor. Belirsizlik kalkmış olur. Her şeyin hayırlısı kuzum 🙏

Kürtaj için de bir sürü kadın yaptırıyor. Yani çok kötü bir şey olsa kimse yaptıramazdı. Ben yaşamadım ama bilenler yazar sana. ok okuyup araştırma derim ancak kürtaj için. Okumadan yaptır ne yaptıracaksan. Kendini doktora teslim et.
Evet canım sağolsun burdaki herkes yarasını bir kenara bırakıp sürecinden bahsetti . Ne kadar teşekkür etsem az . Burası olmasa zaten bu kararı veremezdim . Ama kaçmanın bana zararı olcak sadece . Tek problem o ameliyathane girip o narkozlu alana kadar olan süreç benim için . Sonrasında zaten bitmiş gitmiş olması beni bi nebze rahatlatacak .

Şimdi iğneyi yaptıktan sonra 24-36 saatte çatlamaya başlıyor şeklinde hesap yapıyordu. 24 ve 36. Saate denk gelen saate mutlaka ilişki o da genelde akşam işten gelince ve sabaha denk geliyordu işe gitmeden😂 sonra akşamına sonra tekrar sabahına sonra tekrar akşamına şeklinde 2-3 günü mutlaka böyle planlıyordu uygun saatlerimizi sorarak😂
Muslukmu bu doktor hanıııım deseydııın😂😂her dakka acınca aksın😂

Benim de temmuz boşa çıktı kızlar. Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm. Aile hekimim adet olmazsan haftaya yine gel testi yineleyelim dedi 🤷

Eklentiler

• IMG_20230726_174718.webp
    IMG_20230726_174718.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
Evet canım sağolsun burdaki herkes yarasını bir kenara bırakıp sürecinden bahsetti . Ne kadar teşekkür etsem az . Burası olmasa zaten bu kararı veremezdim . Ama kaçmanın bana zararı olcak sadece . Tek problem o ameliyathane girip o narkozlu alana kadar olan süreç benim için . Sonrasında zaten bitmiş gitmiş olması beni bi nebze rahatlatacak .
Canım amelıyathaneye fln gırmıyosun.ayrıca anestezı degıl daha once yazmıstım arastır sedasyonn.uyku halı vercekler sadece.ben bıle korktum yanı senın yazdıklarını okuyunca.dogum odası gıbı bıyer var olup bıtıyo hemen bendede var ankısetıye ınan benım bıle kalbım daraldı yani sımdı dıger yazdıklarınıda okuyunca.ferah tut gonlunu ve arastırma yoksa sıkıntı bak stres herseyın bası.unut bu konuyu.gidersın ıkı uc gun sonra doktora ıyıce ölçer bıcersınız karar verırsınız.hala benım umudum var belkıde guzel bır haber alırsın.dusunme artık valla ben bıle koktum kurtajdan suanda.oysa olurken hıc korkmamıstm cunku bılmıyodum hıcbısey.fazla bılmek ıyı bısey degıl.dr a gıt muhakkak

A Afratafrac kuzum 28-29 lar ne durumda sordun mu 🥹😃 bende hala bir durum yok sanırım yine olmadı 🥹
Sordum bebeğim 1-2 Ağustos a geçtik bugün, yavaş yavaş onlar da hazırlansınlar diye hatırlatma yaptım. Ara ara günü gelene yine yapıyorum 😊

Hayırlısı bebeğim, yoksa da sıkıntı yok. Demekki Nasibimiz farklı ayda diyeceğiz

Ha bırde ben ölümden döndüm dıs gebelıkte gecırdıgım ıcın her an tupum patlayacakmı iğne ıse yarayacakmı acıl amelıyata mı alıncam,kanama kanama belırsızlık bunları yasadım yanı TAM 1 AY.o yuzden şükret.hamıle kalabılıyosun hayatı tehlıken yok yıne olur ıstedıgın zaman

Sanırım bu doktorun libidosu yüksekmiş 😂
Hahaha benim doktorum da ilişki yasak diyordu hamilelik sürecinde 😂 kürtaj oldum yine yasaktı, denize, havuza gidemezsin ilişki de yasak demişti. O sıra kafa dağıtmak için minik bir tatil mi yapsak demiştik, izin istedik tamam yapabilirsiniz ama ilişki yasak demişti adam herşeyi oraya bağlıyordu, benim dr'un da libido çok mu yuksek çok mu düşük anlamadim😂😂😂

Hahaha benim doktorum da ilişki yasak diyordu hamilelik sürecinde 😂 kürtaj oldum yine yasaktı, denize, havuza gidemezsin ilişki de yasak demişti. O sıra kafa dağıtmak için minik bir tatil mi yapsak demiştik, izin istedik tamam yapabilirsiniz ama ilişki yasak demişti adam herşeyi oraya bağlıyordu, benim dr'un da libido çok mu yuksek çok mu düşük anlamadim😂😂😂
Benımkıde oyleydıı kıııız😂😂beta sıfırlanana kadar 1 ay kesınlıkle yasaktı ılıskı esımede sıkı sıkı tembıhlemıstı dr sonra amelıyattan sonra yıne 1 ay yasaktı biz korkudan 2 ay uzak durmustuk😂😂aylar oyle gelıp gelıp gectı hahaha😂😂😂

Benımkıde oyleydıı kıııız😂😂beta sıfırlanana kadar 1 ay kesınlıkle yasaktı ılıskı esımede sıkı sıkı tembıhlemıstı dr sonra amelıyattan sonra yıne 1 ay yasaktı biz korkudan 2 ay uzak durmustuk😂😂aylar oyle gelıp gelıp gectı hahaha😂😂😂
Esim doktora sinir olmuştu sürekli ilişki yasak dediği için 😂 6 hafta yasaklamıştı resmen adam 😂 kontrolden sonra da adetten sonra bir daha ki adete kadar 2 güne bir ilişki demişti eşim bu adamın da ortası yok diyip yine kızmıştı 😂😂 aah aah ne günler cidden kankalik dönemi 😂

Back
X