- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.981
Oğlumda otomatik salıncak aldım bunda almıycam.Otomatik sallanan ana kucagı alayım diyorum refluye gerek varmı oda lazım olurmu yatacağı zaten 5 6 ay olabılır.
Juno nun ki de reflü yatağı ya ondan çocuk düz yatıyor yüksek olduğu için yine de kusar mı ki?BEn oglumu hep reflu yataginda yatirmistim canim. Bi saga bi sola olacak sekilde yatirmistim. Allah korusun kusarsa filan egimli olmasi onemli bence
Peki ilk 6 ay yatak niyetine ful Juno mu kullanacaksın?Evet ben yatırıcam canım çok tavsiye ediyorlar diye aldım
Oğlumda bende almadım. Yoktu demekki reflüsü. Zaten anne sütü almıyordu. Saatli mg lı mama veriyordum. Yediği içtiği saatli vakitliydi hep.Ben bu reflü yatağı konusunda biraz cahilim. İlk bebeğimde eve hastaneden bi hemşire gelmişti beşiğinin yatağını kaldırıp bir tarafının altına küçük bir yastık koyup tek taraflı yükseltti yatağı bi kaç ay öyle kullandık hiç reflü sorunu da yaşamadık. Yine öyle yaparım diye düşündüm.
Yaa ben bi giremedim hala şu moda. Oğlum çok oyalıyor beni sanırım bir de bu yaz hiç evde durmadık hep sağa sola gittik hiç odaklanamadım hala. 1 tulum bile almadım yaa halbuki kız olduğunu öğrenince ayyy neler alırım şimdi bennn diye düşünmüştüm ama hala sıfırHepimiz ayniyiz bence. Sifonyerini acip acip bakiyorum surekli. Kiyafetleri tek tek inceliyorum
Kombi var diğer odalar çok yanıyor o zamanda durulmuyor ama geceleri artıracağın. Bide termometre kesin alacağım. Kalın tog da alacağım kesinKombi var mi mesela bi tik isitmak gibi mesela yatarken? Ama yine de 22nin altina dusuyor mu?
Evet canım park yatak aldım ama park yatağın içine junoyu koyucam. Bebekler ilk zamanlarda anne karnında hissediyormuş hala kendini. O yüzden sıkışık yatırmak o hissiyat açısından önemli diyorlarOğlumda otomatik salıncak aldım bunda almıycam.
Juno nun ki de reflü yatağı ya ondan çocuk düz yatıyor yüksek olduğu için yine de kusar mı ki?
Peki ilk 6 ay yatak niyetine ful Juno mu kullanacaksın?
Oğlumda bende almadım. Yoktu demekki reflüsü. Zaten anne sütü almıyordu. Saatli mg lı mama veriyordum. Yediği içtiği saatli vakitliydi hep.
O zaman 56 cm almak daha mantıklı uzun bir süre 62 yi giyemeyecek gibiCanım benim oğlum 47 cm 3085 gr doğup 70. Gün kontrolünde yani 2 ay 10 gün sonra 61 cm 6400 gr olmuş şimdi baktım da defterime
Oglun kac yasinda? Ben en baslarda kanamdan simdi de sancidan surekli yattigimdan bebege aldigim seylerle motive oluyorum sanirimYaa ben bi giremedim hala şu moda. Oğlum çok oyalıyor beni sanırım bir de bu yaz hiç evde durmadık hep sağa sola gittik hiç odaklanamadım hala. 1 tulum bile almadım yaa halbuki kız olduğunu öğrenince ayyy neler alırım şimdi bennn diye düşünmüştüm ama hala sıfır
Bende aynı durumdaydım1000. Sayfamız hayırlı olsunnn15 dakikada bir girip okuyorum ki 45 sayfa birikmesin bir anda
Juno da egimli degil mi, bebegin duz mu yaymasi gerekiyor hep onda ?Oğlumda otomatik salıncak aldım bunda almıycam.
Juno nun ki de reflü yatağı ya ondan çocuk düz yatıyor yüksek olduğu için yine de kusar mı ki?
Peki ilk 6 ay yatak niyetine ful Juno mu kullanacaksın?
Oğlumda bende almadım. Yoktu demekki reflüsü. Zaten anne sütü almıyordu. Saatli mg lı mama veriyordum. Yediği içtiği saatli vakitliydi hep.
3,5 yaşında canım. Çok hareketli. Şimdi bi de yazlıktayız yattığım yeri bilmiyorum valla. Sürekli auya gir çık kurula , üstünü değiştir, karnını doyur. Acaip yorucu geçiyorOglun kac yasinda? Ben en baslarda kanamdan simdi de sancidan surekli yattigimdan bebege aldigim seylerle motive oluyorum sanirim
İşte bende bilmiyorum.Juno da egimli degil mi, bebegin duz mu yaymasi gerekiyor hep onda ?
Ay ben aldım juno kargosu geldi. Çok garip bir yatak ben anlayamadım içi tamamen oyuk gibi. İçine nasıl koycaz bilemedimİşte bende bilmiyorum.
Görselleri incelediysen düz genelde
Kafa kpruyıcıu olduğu için başı yamuk olmaz yani sağlı sollu yatmasına gerek kalmaz gibi.
Kucukmus canim. Onun da yorucu oldugu zamanlar simdi. 2-3 yaslarda cok zorlanmistim oglumda. Inatlasmalarinin tavan yaptigi donemlerdi3,5 yaşında canım. Çok hareketli. Şimdi bi de yazlıktayız yattığım yeri bilmiyorum valla. Sürekli auya gir çık kurula , üstünü değiştir, karnını doyur. Acaip yorucu geçiyor
Yaa di mi? 3+5’im dediğim günü biliyorumBende aynı durumdaydım
Ah ah Nisan ayında ilk sayfalardaydık
2024 Mayıs anneleri sayfaları filan açılmaya başlamış görünce bir garip oluyorum . En geride bizim grubun sayfası vardı bu uzun yol biter mi yarılanır mı diyordum son 3 e giriyoruz hepimize hayırlı olsun
Kadın doğumcunun da hamile oluşu.Kızlar ben cuma günü şeker yüklemesi yaptiracaktim doktorum hamile doğum öncesi izne ayrılmış bende artık 8 Eylüle randevu aldım başka doktora çokta alışmıştım bakalım bu nasıl çıkacak merak ediyorum
Şansıma işte insan bir kere alışınca başkasına nasıl acaba gözüyle bakıyor kendi doktoruma herşeyi soruyordumKadın doğumcunun da hamile oluşu.
Hayatın içinden hepsi işte.
Ara dönem giden öğretmen gibi olmuş.
Sağlık olsun tatlım yenisini de seversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?