- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.961
Hiç bir belirtimde yok ya çok şaşırdım vallahaGaliba canım ya
Hamilelikte olabilecek bir durum yaHiç bir belirtimde yok ya çok şaşırdım vallaha
Ben bu reflü yatağı konusunda biraz cahilim. İlk bebeğimde eve hastaneden bi hemşire gelmişti beşiğinin yatağını kaldırıp bir tarafının altına küçük bir yastık koyup tek taraflı yükseltti yatağı bi kaç ay öyle kullandık hiç reflü sorunu da yaşamadık. Yine öyle yaparım diye düşündüm.Kızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Ben reflü yatağına emin olamadım hala.
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?
Kafamda deli sorular.
Var canım, benim lökosit 10-12 çıkmıştı var demişti o zaman doktorumHiç bir belirtimde yok ya çok şaşırdım vallaha
Benzer bir durumu ben 2 kez yaşadım hamileliğimde. Bir anda başlayan kusma ve sonrasında defalarca kusma şeklinde. İkisinde de 36 saat boyunca serum dışında hiçbir şey tüketemedim. Ve belirlenen bir sebep de olmadı zehirlenme vs değil yani. Dikkatli düşününce 2 gün üst üste yoğun plan programlı geçen zamanlardan sonra olduğunu farkettim. Vücudum yorgunluğa tepki vermişti sanki bilemiyorum hala daha tam sebebiniKızlar dün geceden beri berbat kötüyüm ya. Dün canım çok çektiği için burger king yedim bide şeftali ice tea içtim sonrasında aşırı midem bulanmaya başladı ama akşama doğru iyiydim. Akşamda mocha içtim. O mu dokundu yoksa üşüdüm mü bilmiyorum(elbiseyle dışarıda oturdum 12ye kadar) gece inanılmaz bir mide yanması başladı. Kustum ama yine de iyi olamadım. Sabaha karşı 5buçuk gibi anca uyudum ve 3 4 saat anca. Bugünde su dahil ne yesem kustum midem berbat durumdabir türlü iyi olamadım
Evet artık yoruluyoruz o an fark etmiyoruz kendimizi dinlenmeye alınca dökülmeye başlıyoruz, bu son 3 bizi bitirecekKızlar beni hafiften zorlayan bir bel ağrım varöyle çoook şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Nedendir sizce? Evi süpürdüm sonra da yüzdüm ondan mı acaba?
Ay galibaaa, ben her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor ama yapınca mahvoluyorumEvet artık yoruluyoruz o an fark etmiyoruz kendimizi dinlenmeye alınca dökülmeye başlıyoruz, bu son 3 bizi bitirecek
Ben sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum da ama yine de bitik haldeyim vallaAy galibaaa, ben her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor ama yapınca mahvoluyorumçamaşır asmak, süpürmek, tüm gün yemek yapmak falan bir bakıyorum deli gibi ayaktayım sürekli frene basmakta yarar var yavaştan galiba
Ayakta durunca bacaklarım ayaklarım şişiyor tansiyonum düşüyor bende sürekli duramıyorumBen sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum da ama yine de bitik haldeyim valla
Benim oturunca da şişiyorAyakta durunca bacaklarım ayaklarım şişiyor tansiyonum düşüyor bende sürekli duramıyorum
Göbekten de artık zorlanmaya başladım dönerken yatarken kalkınca. Ayaklarım pofuduk pofuduk oluyor zatenBenim oturunca da şişiyoren iyisi yatmak
Ben sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum da ama yine de bitik haldeyim valla
Anladım canım. Çabucak geçer inşallahHamilelikte olabilecek bir durum ya
Sendede bakteri çıkmışmıydı canımVar canım, benim lökosit 10-12 çıkmıştı var demişti o zaman doktorum
Valla havalar soğuyunca azalır umaırm bu şişmelerGöbekten de artık zorlanmaya başladım dönerken yatarken kalkınca. Ayaklarım pofuduk pofuduk oluyor zaten
Ben evde yalnızım tüm gün zaten ama başka biri olsa da çekinmem yatarım ya istesem de uzun süre oturamıyorum vücut hemen yatışa geçiyoÖf toplum baskısı mıdır nedir oturunca ayıp bir şey yapıyormuşum kafası geliyorbir de yazlıktayız bir ev her gün bu kadar pislenebilir mi aklım almıyor
Hadi insallah guzel sonuclar alicaksin sendeBende 5 eylülde gideceğim 25. Haftaya denk geliyor. İnşallah benimde iyi çıkar
Kombi var mi mesela bi tik isitmak gibi mesela yatarken? Ama yine de 22nin altina dusuyor mu?Ya benim odam kuzey yönüne bakıyor. Ondan soğuk oluyor diğer odalar yanıyor. Ondan çok kararsızım. Yorgan kullanıyoruz ve uzun kollu giyiyoruz gece yatarken
Ben evde yalnızım tüm gün zaten ama başka biri olsa da çekinmem yatarım ya istesem de uzun süre oturamıyorum vücut hemen yatışa geçiyo
Bide en hummalı çalışma içerde zaten insan üretiliyo sonuçtaError vermeye başladık
Canım benim oğlum 47 cm 3085 gr doğup 70. Gün kontrolünde yani 2 ay 10 gün sonra 61 cm 6400 gr olmuş şimdi baktım da defterimeKızlar tulumları 56 cm mi 62 cm mi almalı kestiremiyorum. Diyelim bebek 50 cm doğdu. Ne kadar sürede 62 cm oluyor? Daha önce anne olanlar yardımınızı bekliyorumBenim ilk bebişim neyi nasıl almalıyım karıştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?