2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bu reflü yatağı konusunda biraz cahilim. İlk bebeğimde eve hastaneden bi hemşire gelmişti beşiğinin yatağını kaldırıp bir tarafının altına küçük bir yastık koyup tek taraflı yükseltti yatağı bi kaç ay öyle kullandık hiç reflü sorunu da yaşamadık. Yine öyle yaparım diye düşündüm.

Benzer bir durumu ben 2 kez yaşadım hamileliğimde. Bir anda başlayan kusma ve sonrasında defalarca kusma şeklinde. İkisinde de 36 saat boyunca serum dışında hiçbir şey tüketemedim. Ve belirlenen bir sebep de olmadı zehirlenme vs değil yani. Dikkatli düşününce 2 gün üst üste yoğun plan programlı geçen zamanlardan sonra olduğunu farkettim. Vücudum yorgunluğa tepki vermişti sanki bilemiyorum hala daha tam sebebini

Kızlar beni hafiften zorlayan bir bel ağrım var öyle çoook şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Nedendir sizce? Evi süpürdüm sonra da yüzdüm ondan mı acaba?

Kızlar beni hafiften zorlayan bir bel ağrım var öyle çoook şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Nedendir sizce? Evi süpürdüm sonra da yüzdüm ondan mı acaba?
Evet artık yoruluyoruz o an fark etmiyoruz kendimizi dinlenmeye alınca dökülmeye başlıyoruz, bu son 3 bizi bitirecek

Evet artık yoruluyoruz o an fark etmiyoruz kendimizi dinlenmeye alınca dökülmeye başlıyoruz, bu son 3 bizi bitirecek
Ay galibaaa, ben her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor ama yapınca mahvoluyorum çamaşır asmak, süpürmek, tüm gün yemek yapmak falan bir bakıyorum deli gibi ayaktayım sürekli frene basmakta yarar var yavaştan galiba

Ben sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum da ama yine de bitik haldeyim valla

Ben sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum da ama yine de bitik haldeyim valla

Öf toplum baskısı mıdır nedir oturunca ayıp bir şey yapıyormuşum kafası geliyor bir de yazlıktayız bir ev her gün bu kadar pislenebilir mi aklım almıyor

Öf toplum baskısı mıdır nedir oturunca ayıp bir şey yapıyormuşum kafası geliyor bir de yazlıktayız bir ev her gün bu kadar pislenebilir mi aklım almıyor
Ben evde yalnızım tüm gün zaten ama başka biri olsa da çekinmem yatarım ya istesem de uzun süre oturamıyorum vücut hemen yatışa geçiyo

Bende 5 eylülde gideceğim 25. Haftaya denk geliyor. İnşallah benimde iyi çıkar
Hadi insallah guzel sonuclar alicaksin sende
Ya benim odam kuzey yönüne bakıyor. Ondan soğuk oluyor diğer odalar yanıyor. Ondan çok kararsızım. Yorgan kullanıyoruz ve uzun kollu giyiyoruz gece yatarken
Kombi var mi mesela bi tik isitmak gibi mesela yatarken? Ama yine de 22nin altina dusuyor mu?

Canım benim oğlum 47 cm 3085 gr doğup 70. Gün kontrolünde yani 2 ay 10 gün sonra 61 cm 6400 gr olmuş şimdi baktım da defterime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…