- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.001
Yaa sansa bak. Insallah yenisi daha iyi olur canimKızlar ben cuma günü şeker yüklemesi yaptiracaktim doktorum hamile doğum öncesi izne ayrılmış bende artık 8 Eylüle randevu aldım başka doktora çokta alışmıştım bakalım bu nasıl çıkacak merak ediyorum
Bisey solicem acaba petek temizligi mi yaptirsan? Biz gecen sene yaptridik. İcine ilac siktilar bi hafta sonra gelip bisi yaptilar suyu degisti icindeki ve performans %70 fln arttiKombi var diğer odalar çok yanıyor o zamanda durulmuyor ama geceleri artıracağın. Bide termometre kesin alacağım. Kalın tog da alacağım kesin
Evet çıkmıştı maalesef antibiyotik kullandımAnladım canım. Çabucak geçer inşallah
Sendede bakteri çıkmışmıydı canım
Oluyor canım öyle, rahim büyüyor vs benimde 24cü haftada oldu 2 gün. Ayda bir kez oluyor öyle günün gelmiş gibi, önemli değil yani ağrıdan duramadığın süreceKızlar hafif adet sancısına benzer sancım olup geçiyor bunu yaşayan var mı bu haftalarda? Birde dün gece sanırım ani hareketten mi neden bilmem bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktorum da izinde gidemedim başka doktora gitmem gerekir mi tecrübeli olanlar fikir verirse çok sevinirim
Ay nasıl rahatlattın beni bilemezsin Allah razı olsunOluyor canım öyle, rahim büyüyor vs benimde 24cü haftada oldu 2 gün. Ayda bir kez oluyor öyle günün gelmiş gibi, önemli değil yani ağrıdan duramadığın sürece
+1Kızlar merhaba 21+6 hafta 465 grm normal mi sizce sizin bebisler bu haftada kaç gramdi
Şuan reflüsü alerjisi olmayan bebe yok bence alKızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Ben reflü yatağına emin olamadım hala.
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?
Kafamda deli sorular.
Bu haftalarda artık yalancı sancılarla tanışabiliriz diyordu uygulama. Bende de var magnezyum isticem bide karın ağrım oluyo artık yorulunca özellikle değişik bi ayrı dinlenince geçiyo. Sanırım artık dikkat etmeliyizKızlar beni hafiften zorlayan bir bel ağrım varöyle çoook şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Nedendir sizce? Evi süpürdüm sonra da yüzdüm ondan mı acaba?
Normal benimde 22.haftamda 460gr dı doktor herşeyi normal dediKızlar merhaba 21+6 hafta 465 grm normal mi sizce sizin bebisler bu haftada kaç gramdi
skt si yakın olmuyo zaten diye biliyorum yine de bak uygunsa al en geç doğumda başlaman gerekecek çünkü. Nerde indirimde kız bende daha almadım alacam inşallahKızlar iyi geceler lansinoh göğüs ucu kremleri indirimde alsam mı ki önceden sürmeye başlanıyor mu yoksa yara olduktan sonrami almak lazım tecrübeli anneler ne diyorsunuz
bende de hafif ağrılar var ama ben bu ay hiç yerimde durmadım kendime de kızıyorum birazcık inşallah artık yavaş yavaş oturcam. Tam alttan bi ağrı vuruyo düşüklerde de böyle değildi değişik bi ayrı. Ani hareketlerde de bıçak gibi iki üç kere falan oldu. Çok eğilip durdum bide ay çok saçma işler yaptım yaa aferin banaKızlar hafif adet sancısına benzer sancım olup geçiyor bunu yaşayan var mı bu haftalarda? Birde dün gece sanırım ani hareketten mi neden bilmem bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktorum da izinde gidemedim başka doktora gitmem gerekir mi tecrübeli olanlar fikir verirse çok sevinirim
Doğumdan 1-2 hafta önce en geç başlansın diyor arkadaşlarımKızlar iyi geceler lansinoh göğüs ucu kremleri indirimde alsam mı ki önceden sürmeye başlanıyor mu yoksa yara olduktan sonrami almak lazım tecrübeli anneler ne diyorsunuz
C Ciceksikiz
Benim kuzenimin göğüsleri o kadar kötü olmuştu ki kanlar akıyordu emzirecegi Zaman ağlıyordu lashion dahil denemediği hiçbir krem kalmadı en son biri ayva çekirdeğini suya koy buzdolabında beklet jel olunca sür dedi 1 haftaya geçirdi sonra da hiç yara olmadı bana da yap 36. Haftadan itibaren sür hiç yara olmaz dediKızlar iyi geceler lansinoh göğüs ucu kremleri indirimde alsam mı ki önceden sürmeye başlanıyor mu yoksa yara olduktan sonrami almak lazım tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Ayva çekirdeği mucize gibiymiş onu bende deneyeceğim o dönem inşallah ihtiyacımız çok olmaz tabi amaBenim kuzenimin göğüsleri o kadar kötü olmuştu ki kanlar akıyordu emzirecegi Zaman ağlıyordu lashion dahil denemediği hiçbir krem kalmadı en son biri ayva çekirdeğini suya koy buzdolabında beklet jel olunca sür dedi 1 haftaya geçirdi sonra da hiç yara olmadı bana da yap 36. Haftadan itibaren sür hiç yara olmaz dedi
İnşallah sağlıklı mutlu bir emzirme dönemi geçiririzAyva çekirdeği mucize gibiymiş onu bende deneyeceğim o dönem inşallah ihtiyacımız çok olmaz tabi ama
Normal canım zaten bu haftalarda bebeğin kilosunun pek önemi yok 28 den sonra önemli oluyorKızlar merhaba 21+6 hafta 465 grm normal mi sizce sizin bebisler bu haftada kaç gramdi
Teşekkür ederimC Ciceksikiz
Benimde birebir aynıydı geçen hafta doktor adet dönemin ile çok uuyumlu gidiyorsun çok iyi demişti
Teşekkür ederim canımNormal canım zaten bu haftalarda bebeğin kilosunun pek önemi yok 28 den sonra önemli oluyor
Dün akşam ve sabah bana da sağ kasık tarafında tam koltuktan kalkarken minicik bi bıçak saplanması oldu. Ama hemen geçti sonrasında ağrı da olmadı.Kızlar hafif adet sancısına benzer sancım olup geçiyor bunu yaşayan var mı bu haftalarda? Birde dün gece sanırım ani hareketten mi neden bilmem bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktorum da izinde gidemedim başka doktora gitmem gerekir mi tecrübeli olanlar fikir verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?