2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa sansa bak. Insallah yenisi daha iyi olur canim

Kombi var diğer odalar çok yanıyor o zamanda durulmuyor ama geceleri artıracağın. Bide termometre kesin alacağım. Kalın tog da alacağım kesin
Bisey solicem acaba petek temizligi mi yaptirsan? Biz gecen sene yaptridik. İcine ilac siktilar bi hafta sonra gelip bisi yaptilar suyu degisti icindeki ve performans %70 fln artti

Kızlar iyi geceler lansinoh göğüs ucu kremleri indirimde alsam mı ki önceden sürmeye başlanıyor mu yoksa yara olduktan sonrami almak lazım tecrübeli anneler ne diyorsunuz

Kızlar hafif adet sancısına benzer sancım olup geçiyor bunu yaşayan var mı bu haftalarda? Birde dün gece sanırım ani hareketten mi neden bilmem bıçak saplanır gibi ağrım oldu doktorum da izinde gidemedim başka doktora gitmem gerekir mi tecrübeli olanlar fikir verirse çok sevinirim

Oluyor canım öyle, rahim büyüyor vs benimde 24cü haftada oldu 2 gün. Ayda bir kez oluyor öyle günün gelmiş gibi, önemli değil yani ağrıdan duramadığın sürece

Oluyor canım öyle, rahim büyüyor vs benimde 24cü haftada oldu 2 gün. Ayda bir kez oluyor öyle günün gelmiş gibi, önemli değil yani ağrıdan duramadığın sürece
Ay nasıl rahatlattın beni bilemezsin Allah razı olsun yok şükür çok değil vurup geçiyor sanırım dediğin gibi rahim büyüdüğü için

Şuan reflüsü alerjisi olmayan bebe yok bence al

Kızlar beni hafiften zorlayan bir bel ağrım var öyle çoook şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Nedendir sizce? Evi süpürdüm sonra da yüzdüm ondan mı acaba?
Bu haftalarda artık yalancı sancılarla tanışabiliriz diyordu uygulama. Bende de var magnezyum isticem bide karın ağrım oluyo artık yorulunca özellikle değişik bi ayrı dinlenince geçiyo. Sanırım artık dikkat etmeliyiz
Kızlar merhaba 21+6 hafta 465 grm normal mi sizce sizin bebisler bu haftada kaç gramdi
Normal benimde 22.haftamda 460gr dı doktor herşeyi normal dedi
Kızlar iyi geceler lansinoh göğüs ucu kremleri indirimde alsam mı ki önceden sürmeye başlanıyor mu yoksa yara olduktan sonrami almak lazım tecrübeli anneler ne diyorsunuz
skt si yakın olmuyo zaten diye biliyorum yine de bak uygunsa al en geç doğumda başlaman gerekecek çünkü. Nerde indirimde kız bende daha almadım alacam inşallah
bende de hafif ağrılar var ama ben bu ay hiç yerimde durmadım kendime de kızıyorum birazcık inşallah artık yavaş yavaş oturcam. Tam alttan bi ağrı vuruyo düşüklerde de böyle değildi değişik bi ayrı. Ani hareketlerde de bıçak gibi iki üç kere falan oldu. Çok eğilip durdum bide ay çok saçma işler yaptım yaa aferin bana ama dinlenince geçiyo bide sıcak oda etkiliyo Allahım hayırlısıyla sonbahar kış gelse

Benim kuzenimin göğüsleri o kadar kötü olmuştu ki kanlar akıyordu emzirecegi Zaman ağlıyordu lashion dahil denemediği hiçbir krem kalmadı en son biri ayva çekirdeğini suya koy buzdolabında beklet jel olunca sür dedi 1 haftaya geçirdi sonra da hiç yara olmadı bana da yap 36. Haftadan itibaren sür hiç yara olmaz dedi

Ayva çekirdeği mucize gibiymiş onu bende deneyeceğim o dönem inşallah ihtiyacımız çok olmaz tabi ama

Dün akşam ve sabah bana da sağ kasık tarafında tam koltuktan kalkarken minicik bi bıçak saplanması oldu. Ama hemen geçti sonrasında ağrı da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…