2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Selamun aleykum kızlar şeker yüklemesi için gittim devlet hastanesine ultrasonla baktı doktor bebeğe. Dedim detaylı ultrasona girdim suyu fazla dediler bugun ki ultrasonda nasıl çıktı bilmiyorum birsey demedi tabi ki doktor. Şeker yüklemesi istetiyorum dedi. Kan bankosuna gittiğimde saat 09.20 di. "akşam saat 10dan sonra bisey yemeden sabah 8de bu icecegi alıp gel" dedi zaten açim şimdi yapsak olmaz mı dedim olmaz şimdi sonuçlar çıkıyor dedi. Yani devlette yaptiracaklara bilgi olsun aynı gün yapmıyorlar bunu merak ediyordum ben.
Bir de benim sol bileğim 2 haftadır hala şiş ayakkabi zor oluyor o derece doktora söyledim Lalp damar cerrahisine görün dedi. Bende haberler böyle kizlar

Aslında yaparlardı bilerek yapmamış benim günüm tutmuyordu doktorum o hafta gel dedi kağıtta sadece aç gel yazıyor saat 10 ne alaka yani

Ya kızlar dün akşam saat 22.30 gibi en son hissettim bebeğimi, simdiye kadar ne yaptıysam tik yok, acayip moralim
Bozuk
Canım uyur merak etme çikolata ye türk kahvesi iç ben tatlı yiyince kuduruyor birde yeri sıkılaştırınca tekme atıyor

Ya kızlar dün akşam saat 22.30 gibi en son hissettim bebeğimi, simdiye kadar ne yaptıysam tik yok, acayip moralim
Bozuk
Telas yapma canim. Bir gunleri diger gunlerini tutmuyir bebeklerin. Buyume ataklarinda hareketsiz oluyorlar. Belki atak zamanindadir. Tatli bi seyler ye sirt ustu uzan belki hareketlenir

Kızlar ya bu Aras kargo hâlâ yatağı getirecek dün sabah teslimat şubesine geldi dün teslim edilmesi gerekiyordu tık yok acaba desisi fazla diye mi dağıtım yapmayacak

ya bu bebiş tekmeliyo tekmeliyo eşime gel dediğim anda duruyo elini çekiyo anında yine tekmeliyo utandığına kanaat getirdim artık
Benimkide öyle i. Bir tane video yapmışşardı baba dokununca tamamen duruyordu gerçekten öyle

Bisey solicem acaba petek temizligi mi yaptirsan? Biz gecen sene yaptridik. İcine ilac siktilar bi hafta sonra gelip bisi yaptilar suyu degisti icindeki ve performans %70 fln artti
Alttan ısıtmalı evim canım. Kombi temizliği yaptıracağım ama bu sene belki değişiklik olur.

Kızlar ya bu Aras kargo hâlâ yatağı getirecek dün sabah teslimat şubesine geldi dün teslim edilmesi gerekiyordu tık yok acaba desisi fazla diye mi dağıtım yapmayacak
Normalde eve kadar getirip yukarı çıkarmıyorlar desi fazla gelirse. Arasaydın ne zaman çıkacak diye. Bide bazı firmaların belirli yerlere belirli günler dağıtımı oluyor. O tarzda olabilir. Bizim burda sürat kargo öyle yapıyor mesela

Canım uyur merak etme çikolata ye türk kahvesi iç ben tatlı yiyince kuduruyor birde yeri sıkılaştırınca tekme atıyor
Dün çikolatada yedim tatlıda içtim gece yine yoktu şimdi bi deniicem turkmkahvesi içip yanına çikolata o zaman insallah bir pit yapar

Dağıtım 30 desi ve üstü evine gelmiyor 27 dedi her gün dağıtım oluyor ama anladım

Telas yapma canim. Bir gunleri diger gunlerini tutmuyir bebeklerin. Buyume ataklarinda hareketsiz oluyorlar. Belki atak zamanindadir. Tatli bi seyler ye sirt ustu uzan belki hareketlenir
Tamam canım öyledir diye umuyorum, ilk defa bu kadar uzun süre hissetmeyince endişelendim

Alttan ısıtmalı evim canım. Kombi temizliği yaptıracağım ama bu sene belki değişiklik olur.
Tmm olsun ztn ana borular var ya 5-6 tane olan tatile giderken açıp kapanan oradan verdiler ilaci. Tum borulari temizliyor. Biz de bildigimizden yaptirmadik yapalim mi dediler yapin dedik gecen sene ama asiri fayda etti

kızlar şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor ya tam 24+0 da gitsem olur mu acaba bu cumartesiye denk geliyo.
Olur bence önceki doktorum ben onu terk etmeden önce 23+5e randevu vermişti bana şeker yüklemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…