2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben trendyoldan uygun fiyatlı eğimli reflu yatakları oluyor ya onlardan aldim geldi biraz küçük ama bir kaç ay idare etse yeter maksat yastik kullanmak iyi olmadığı için yatağın yüksekliginden dolayı bebek içtiği sütü geri kusmasin kusarsa da bogazina kaçmasın çünkü dümdüz yatirinca içtikleri süt geri geliyormuş mide kapakciklari tam bizimki gibi gelismedigi icin

Ben hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyor
Şuan yeni bir kod geldi mesela super40 kodu aktif hemen kullanabilirsin

Ben hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyor
Eminmisin çünkü herkeste kupon var bu ara
Aynısını ben de bazı günler yaşıyorum ama normalmiş bazı günler daha az hareket etmesi…
aynen genel olarak şuan sürekli hareket beklenmeyebilir de bizim yine içimiz rahat etmiyo tabi
Ben fiyat öğrenmemek için bakmıyorum da
ahahhahh mantıklı

Denedim ama sepetime ne atsam kabul etmiyor tuhaf anne bebek ürünlerinde mi geçerli değil acaba eee benim de tek alışverişim bu bu ara
Ben favorime attığım ürünlerde deniyorum hangisinde indirim geçerli olursa onu alıyorum çok fazla şey aldım n11den bu şekilde

Şimdi kaşarlı tost yiyorum ben de yağsız inşallah geçer kahvede dokundu bence normalde hiç tüketmiyorum

Aynen benimde tam öyle oldu. İshal ateş vs başka hiçbir belirti yok. Sadece burger üstüne üst üste yediklerim bide akşam üşüdüm üst üste geldi sanırım bugünde hiçbir şey yiyemeyince daha kötü oldum

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de temkinli olursun zaten. Kendini ara ara dinle bakalım düzelme var mı? İyiye gidiyorsan problem yoktur ama doktorlara da o kadar para veriyoruz için rahat etsin istersen bi çırpı soruver ona da

İyiye gidiyorum çok şükür tostu yiyince biraz gözüm açıldı açlıktan da beter oldum

Ya benim odam kuzey yönüne bakıyor. Ondan soğuk oluyor diğer odalar yanıyor. Ondan çok kararsızım. Yorgan kullanıyoruz ve uzun kollu giyiyoruz gece yatarken

Kızlar ya doktorum idrar tahlili vermemi istemişti sonuç şu şekilde çıkmış bu ne demek bilen var mı idrarda enfeksiyonmu var yani

Eklentiler

• 5E669578-C12A-4D02-B285-31CCB62B6507.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…