- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.941
Ben trendyoldan uygun fiyatlı eğimli reflu yatakları oluyor ya onlardan aldim geldi biraz küçük ama bir kaç ay idare etse yeter maksat yastik kullanmak iyi olmadığı için yatağın yüksekliginden dolayı bebek içtiği sütü geri kusmasin kusarsa da bogazina kaçmasın çünkü dümdüz yatirinca içtikleri süt geri geliyormuş mide kapakciklari tam bizimki gibi gelismedigi icinKızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Ben reflü yatağına emin olamadım hala.
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?
Kafamda deli sorular.
Alirim insallah kusmam yaYaparlar büyük ihtimalle devlette ise glukozu senin alman gerekiyor diye biliyorum
Bende cuma gidecem aynı durum bende de var hamile olduğumu öğrendikten bu yana fazla tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor canım istemiyorAlirim insallah kusmam ya
Şuan yeni bir kod geldi mesela super40 kodu aktif hemen kullanabilirsinBen hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyor
Denedim ama sepetime ne atsam kabul etmiyor tuhaf anne bebek ürünlerinde mi geçerli değil acaba eee benim de tek alışverişim bu bu araŞuan yeni bir kod geldi mesela super40 kodu aktif hemen kullanabilirsin
Eminmisin çünkü herkeste kupon var bu araBen hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyor
aynen genel olarak şuan sürekli hareket beklenmeyebilir de bizim yine içimiz rahat etmiyo tabiAynısını ben de bazı günler yaşıyorum ama normalmiş bazı günler daha az hareket etmesi…
ahahhahh mantıklıBen fiyat öğrenmemek için bakmıyorum da
Ben favorime attığım ürünlerde deniyorum hangisinde indirim geçerli olursa onu alıyorum çok fazla şey aldım n11den bu şekildeDenedim ama sepetime ne atsam kabul etmiyor tuhaf anne bebek ürünlerinde mi geçerli değil acaba eee benim de tek alışverişim bu bu ara
Şimdi kaşarlı tost yiyorum ben de yağsız inşallah geçerCanım bişey yiyemediğin için kötü olmuşsundur muhtemelen, iki ay önce bende burger yedikten sonra kusmuştum ama ertesi güne bişey kalmamıştı yarına sende düzelmiş olursun. Hafif şeyler ye tost gibi yağsız makarna gibi canın ne isterse ben yağsız makarnaya yoğurt döküp yemiştim iyi gelmişti midem kötü olunca genelde böyle şeyler tüketiyorum geçmiş olsun
Hepsi üst üste geldiyse ondan olmuştur ama geçer merak etme. Ciddi bişey olsaydı daha çok kusma ishal ve olurduŞimdi kaşarlı tost yiyorum ben de yağsız inşallah geçerkahvede dokundu bence normalde hiç tüketmiyorum
Aynen benimde tam öyle oldu. İshal ateş vs başka hiçbir belirti yok. Sadece burger üstüne üst üste yediklerim bide akşam üşüdüm üst üste geldi sanırımCanım çok geçmiş olsun. Burgerlerdeki yeşillikler iyi yıkanmamışsa olabilir ya da uzun süredir yemediysen ve şimdi tedirgin olarak yediysen o da olumsuz etkilemiştir. Önemli olan ateşin var mı? Titreme gibi bir durum yaşıyor musun? Kustukların içerisinde sadece yiyecekler mi var? Kanama akıntı vb şeylerin var mı? Ara ara mide bozulması ve üşütmeden kusmak normal. Ben de 12 haftada pizza yemiştim çok iyi bir yerden ama kusmuştum gece ve sabah sonra çubuk kraker yedim onu da kustum. Bi süre yemedim bi şey. İlk patates yedim sonra geçti zamanla. Kendini korkutma belirtilerini takip et
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de temkinli olursun zaten. Kendini ara ara dinle bakalım düzelme var mı? İyiye gidiyorsan problem yoktur ama doktorlara da o kadar para veriyoruz için rahat etsin istersen bi çırpı soruver ona daAynen benimde tam öyle oldu. İshal ateş vs başka hiçbir belirti yok. Sadece burger üstüne üst üste yediklerim bide akşam üşüdüm üst üste geldi sanırımbugünde hiçbir şey yiyemeyince daha kötü oldum
Nedenini bilmiyorum canım ama kocaman olmuştu gerçektenNeden almadılar doktor mu izin vermedi?
İyiye gidiyorum çok şükür tostu yiyince biraz gözüm açıldı açlıktan da beter oldumTekrar çok geçmiş olsun canım. Çok kötü bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de temkinli olursun zaten. Kendini ara ara dinle bakalım düzelme var mı? İyiye gidiyorsan problem yoktur ama doktorlara da o kadar para veriyoruz için rahat etsin istersen bi çırpı soruver ona da
Bende 5 eylülde gideceğim 25. Haftaya denk geliyor. İnşallah benimde iyi çıkar75gr seker yuklemesinde
Açlık 78
60. Dakika 106
120. Dakika 79
Doktorum bi sorun yok dedi cok sukur
Ya benim odam kuzey yönüne bakıyor. Ondan soğuk oluyor diğer odalar yanıyor. Ondan çok kararsızım. Yorgan kullanıyoruz ve uzun kollu giyiyoruz gece yatarkenEv asiri soguksa 2,5 tog kullanilabilir. Kendi yorganlarinizdan pay bicebilirsiniz. Biz 1,5togluk yorgan kullanioruz mesela. Cogunlukla tshirtle yatiyoruz
Oda sicakligi max 18-20arasi olmasi lazim 2,5 tog icin ki bebek odasi 23 (24) ideal
2,5 anlamsiz olur
Galiba canım yaKızlar ya doktorum idrar tahlili vermemi istemişti sonuç şu şekilde çıkmış bu ne demek bilen var mı idrarda enfeksiyonmu var yani
Tamam canım teşekkür ederimNedenini bilmiyorum canım ama kocaman olmuştu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?