- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.041
HEE İYİ O ZAMAN. normalde 30 ağustosta gidicektim de 24+4 oluyorum ama cumartesi yapayımda çıksın aradan diyorum bakayım doktorun randevusu kaldıysa erken saatlereOlur bence önceki doktorum ben onu terk etmeden önce 23+5e randevu vermişti bana şeker yüklemesi için
Mantıklı bencede hafta içi daha zor olurHEE İYİ O ZAMAN. normalde 30 ağustosta gidicektim de 24+4 oluyorum ama cumartesi yapayımda çıksın aradan diyorum bakayım doktorun randevusu kaldıysa erken saatlere
Yok canım çıkartırlar teslimataKızlar ya bu Aras kargo hâlâ yatağı getirecek dün sabah teslimat şubesine geldi dün teslim edilmesi gerekiyordu tık yok acaba desisi fazla diye mi dağıtım yapmayacak
Türk kahvesi iç bir parca cıkolata at, soluna taraf uzan bekle bakalımYa kızlar dün akşam saat 22.30 gibi en son hissettim bebeğimi, simdiye kadar ne yaptıysam tik yok, acayip moralim
Bozuk
Az önce aradım gün içinde dağıtıma çıkacak var onun içindedir eğer yine gelmezse dağıtıma çıkmazsa yarın arayın dedilerYok canım çıkartırlar teslimata
Eşim iş yerinde unutmuş kargoyu aşırı büyük bir kutudan bahsetmedi normaldi boyutu dedi.
Senin yakınındaki Aras şubesi kaynaklıdır gelmemesi. Bugün öğlene kadar hareket yine olmazsa ara dağıtıma ne zaman çıkacağını öğren
23+3 de yapıldı benimde, o hocaya bağlı. 28 sanıodum bende.kızlar şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor ya tam 24+0 da gitsem olur mu acaba bu cumartesiye denk geliyo.
Evet ağır bir şey değil eve kadar çıkardılar bizim, ptt bideAz önce aradım gün içinde dağıtıma çıkacak var onun içindedir eğer yine gelmezse dağıtıma çıkmazsa yarın arayın dediler
Kahve içtimTürk kahvesi iç bir parca cıkolata at, soluna taraf uzan bekle bakalım
Keşke PTT olaydı daha hızlı gelirdiEvet ağır bir şey değil eve kadar çıkardılar bizim, ptt bide
Kaplumbağadan bi tık hızlıKeşke PTT olaydı daha hızlı gelirdi
Ben de dün böyle karnımda bir şeyler patlıyormuş gibi oldu. Ama sadece elimi koyunca hissediyorum bunu. Emin olamadım tabi bebek mi bağırsak mı diye.Benimde önde plasenta. 20+4üm bugün. Bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi emin olamıyorum. Çok derinden geliyor gibi
Bebektir canımBen de dün böyle karnımda bir şeyler patlıyormuş gibi oldu. Ama sadece elimi koyunca hissediyorum bunu. Emin olamadım tabi bebek mi bağırsak mı diye.
İnşBebektir canım
Bağırsak hareketlerine benziyor ilk zamanlar sonra sonra artık tekmeliyor benim ki tekme atıyor ama atmayinca içeride oynadığını hissediyorumİnşkafayı yicem artık iyi mi diye yarın sabah sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlicem
Midemden de sesler geliyordu o yüzden emin olamadımV
Bağırsak hareketlerine benziyor ilk zamanlar sonra sonra artık tekmeliyor benim ki tekme atıyor ama atmayinca içeride oynadığını hissediyorum
ELimi ne zaman karnima koysam hareketleniyor bebegim. Bebegin olma ihtimalin yuksekBen de dün böyle karnımda bir şeyler patlıyormuş gibi oldu. Ama sadece elimi koyunca hissediyorum bunu. Emin olamadım tabi bebek mi bağırsak mı diye.
Dün o sesleri duyunca hemen eşimin elini koydum. Tekme atıyor bu diyor, ne tekmesi ben hissetmiyorum saçmalama dedimELimi ne zaman karnima koysam hareketleniyor bebegim. Bebegin olma ihtimalin yuksek
Sıcakları hiç sormabende de hafif ağrılar var ama ben bu ay hiç yerimde durmadım kendime de kızıyorum birazcık inşallah artık yavaş yavaş oturcam. Tam alttan bi ağrı vuruyo düşüklerde de böyle değildi değişik bi ayrı. Ani hareketlerde de bıçak gibi iki üç kere falan oldu. Çok eğilip durdum bide ay çok saçma işler yaptım yaa aferin banaama dinlenince geçiyo bide sıcak oda etkiliyo Allahım hayırlısıyla sonbahar kış gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?