2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Olur bence önceki doktorum ben onu terk etmeden önce 23+5e randevu vermişti bana şeker yüklemesi için
HEE İYİ O ZAMAN. normalde 30 ağustosta gidicektim de 24+4 oluyorum ama cumartesi yapayımda çıksın aradan diyorum bakayım doktorun randevusu kaldıysa erken saatlere

Kızlar ya bu Aras kargo hâlâ yatağı getirecek dün sabah teslimat şubesine geldi dün teslim edilmesi gerekiyordu tık yok acaba desisi fazla diye mi dağıtım yapmayacak
Yok canım çıkartırlar teslimata
Eşim iş yerinde unutmuş kargoyu aşırı büyük bir kutudan bahsetmedi normaldi boyutu dedi.
Senin yakınındaki Aras şubesi kaynaklıdır gelmemesi. Bugün öğlene kadar hareket yine olmazsa ara dağıtıma ne zaman çıkacağını öğren

Az önce aradım gün içinde dağıtıma çıkacak var onun içindedir eğer yine gelmezse dağıtıma çıkmazsa yarın arayın dediler

Benimde önde plasenta. 20+4üm bugün. Bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi emin olamıyorum. Çok derinden geliyor gibi
Ben de dün böyle karnımda bir şeyler patlıyormuş gibi oldu. Ama sadece elimi koyunca hissediyorum bunu. Emin olamadım tabi bebek mi bağırsak mı diye.

Ben de dün böyle karnımda bir şeyler patlıyormuş gibi oldu. Ama sadece elimi koyunca hissediyorum bunu. Emin olamadım tabi bebek mi bağırsak mı diye.
ELimi ne zaman karnima koysam hareketleniyor bebegim. Bebegin olma ihtimalin yuksek

Sıcakları hiç sorma bende de gece oldu o saplanma tarzı ağrı sanırım dönerken falan ters hareket yaptım. Sanırım bu haftalarda oluyor bu ağrılar çok hafif adet sancısı gibi vurup geçti yani

Sevgili anne adayları/anneler,

Ben de bugün detaylıdan çıktım. O kadar heyecanlıydım ki kalbim ağzımda attı bir müddet resmen. İlk gebelik olunca insan pek bir şey bilmiyor. Burada sizin yazdığınız, paylaştığınız bilgiler çok yol gösterici oluyor bana. Neyse ki benim bir şey sormama gerek kalmadan doktor her şeyi anlatarak ilerledi. Çok şükür her şey yolunda. Rabbim hiçbirimize korktuğumuzu uğratmasın Her birimiz hayırlısıyla, sağlıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde ve kolaylıkla miniklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…