- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.061
Saplanma tarzında olan gece oldu Ani döndüm sanırım. Gün içinde 3 4 kere falanda minik adet sancısı gibi oldu biraz araştırdım olabiliyormuş. Annem de ay sancılarını başladı olabilir dedi ona güvendimDün akşam ve sabah bana da sağ kasık tarafında tam koltuktan kalkarken minicik bi bıçak saplanması oldu. Ama hemen geçti sonrasında ağrı da olmadı.
Hepsiburadada mi canimKızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
Evet canımHepsiburadada mi canim
Hamile olunca ekstra karışıyorlar yaKızlar kaynanam, eşimin 2 tane halası, kuzeni ve halasının eşi gelmişti. 3 gün durdular. Hamile olunca mı bilmiyorum normalde daha çok tahammülüm yüksektir ama herşey battı bana yine bişey demedim sık gelmiyorlar diye. Kaynanam herşeye karışıyor. Yok ayağını soğuk suya sokma üşütürsün. Arabadayız bi arabanın egzozu çok duman çıkarıyor yanaşma oraya. Kahvaltı hazırlıyorum yardım etmek istiyor ama kahvaltı zaten tek başına hazırlanabilecek bişey yani zor bişey yapmıyorum başımda bekliyor. Zor dayandım 3 gün. İyi niyetli ama herşeye karışışması benim sinirlerimi bozuyor
Benim annemde öyle ya her şeye karışıyor bazen aşırı darlanıyorumKızlar kaynanam, eşimin 2 tane halası, kuzeni ve halasının eşi gelmişti. 3 gün durdular. Hamile olunca mı bilmiyorum normalde daha çok tahammülüm yüksektir ama herşey battı bana yine bişey demedim sık gelmiyorlar diye. Kaynanam herşeye karışıyor. Yok ayağını soğuk suya sokma üşütürsün. Arabadayız bi arabanın egzozu çok duman çıkarıyor yanaşma oraya. Kahvaltı hazırlıyorum yardım etmek istiyor ama kahvaltı zaten tek başına hazırlanabilecek bişey yani zor bişey yapmıyorum başımda bekliyor. Zor dayandım 3 gün. İyi niyetli ama herşeye karışışması benim sinirlerimi bozuyor
Aynen aynen yalancı sancılar bu haftalarda başlayabilirmiş ama dinlenince geçiyormuşSıcakları hiç sormabende de gece oldu o saplanma tarzı ağrı sanırım dönerken falan ters hareket yaptım. Sanırım bu haftalarda oluyor bu ağrılar çok hafif adet sancısı gibi vurup geçti yani
Ay evet bide benim tüp bebek olunca. Kv sürekli ay çok zor bulduk bu bebeği çok değerli olacak falan diyor. İnsana kendini eksik hissettiriyor ama farkında değil. Bide göre 40 yaşını geçtim çok tüp bebek denedim sanacak. 27 yaşında 3 senelik evliyim. İlk tüp bebekte de oldu şükürler olsun.Hamile olunca ekstra karışıyorlar ya
Olabilir canım yani bunlarda herşeyi çok abartıyor ya benim kv ilk zamanlar dizini katlayıp oturma eğilme filan diyordu sürekli bnde en son içeride çocuk mu ezilecek ne olacak dedimAy evet bide benim tüp bebek olunca. Kv sürekli ay çok zor bulduk bu bebeği çok değerli olacak falan diyor. İnsana kendini eksik hissettiriyor ama farkında değil. Bide göre 40 yaşını geçtim çok tüp bebek denedim sanacak. 27 yaşında 3 senelik evliyim. İlk tüp bebekte de oldu şükürler olsun.
Benim annem benim gibidir çok karışılmasından hoşlanmaz ondan bişey demez. Bide iki tarafta uzakta olunca belki alışıyoruz kendi kafamıza göre yaşamaya ondan ağırda geliyor olabilirBenim annemde öyle ya her şeye karışıyor bazen aşırı darlanıyorumyemiyorsun diye öyle üstüme geliyor ki anlatamam
Evet o zaten rahatsız ediyor ben de bu seneye kadar hep 1000 km uzaktaydım. Şimdi yok telefonla aramadın yok bugün neden gelmedin. Yok çorapsız geziyorsun ekmek yemiyorsun hiç kilo almadın falan bir sürü şeyden azar yiyorumBenim annem benim gibidir çok karışılmasından hoşlanmaz ondan bişey demez. Bide iki tarafta uzakta olunca belki alışıyoruz kendi kafamıza göre yaşamaya ondan ağırda geliyor olabilir
Kv geldi hiç bir şey yaptırtmıyor bende kendi evimde alışığım bişeyler yapmaya dedim siz yokken başkası yapmıyor ben yapıyorum onu yapma bunu yapma demeyin. Bide kendileri yapıyor ama evde hiç bir şeyin yerini bilmiyorlar yine bana soruyorlarOlabilir canım yani bunlarda herşeyi çok abartıyor ya benim kv ilk zamanlar dizini katlayıp oturma eğilme filan diyordu sürekli bnde en son içeride çocuk mu ezilecek ne olacak dedim
Rahatsız olmuşlarAy cok ilgincler gercekten. Ne oluyormus iki grupta da paylasim yapinca
Duzenimi başkasının değiştirmesini hiç sevmemKv geldi hiç bir şey yaptırtmıyor bende kendi evimde alışığım bişeyler yapmaya dedim siz yokken başkası yapmıyor ben yapıyorum onu yapma bunu yapma demeyin. Bide kendileri yapıyor ama evde hiç bir şeyin yerini bilmiyorlar yine bana soruyorlarmakineden bulaşıkları çıkardılar kafalarına göre koydular şimdi ben kendi düzenime göre düzenleyeceğim
Ay ben ona ses etmem heralde ya. Yatmak daha cazip gelirKv geldi hiç bir şey yaptırtmıyor bende kendi evimde alışığım bişeyler yapmaya dedim siz yokken başkası yapmıyor ben yapıyorum onu yapma bunu yapma demeyin. Bide kendileri yapıyor ama evde hiç bir şeyin yerini bilmiyorlar yine bana soruyorlarmakineden bulaşıkları çıkardılar kafalarına göre koydular şimdi ben kendi düzenime göre düzenleyeceğim
Benim boyum uzun olunca ben her şeyi yukarıya rahat koyuyorum onlar kısa boylular zor koyuyorlardı bende koyun istediğiniz yere dedimDuzenimi başkasının değiştirmesini hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?