2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dün akşam ve sabah bana da sağ kasık tarafında tam koltuktan kalkarken minicik bi bıçak saplanması oldu. Ama hemen geçti sonrasında ağrı da olmadı.
Saplanma tarzında olan gece oldu Ani döndüm sanırım. Gün içinde 3 4 kere falanda minik adet sancısı gibi oldu biraz araştırdım olabiliyormuş. Annem de ay sancılarını başladı olabilir dedi ona güvendim ama bugğn olmadı hiç şükür

Kızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım

Eklentiler

• 70D970E4-6C63-4B8F-87AA-768C1FE8E910.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 8EDE7772-F40E-40CB-8550-FDC5288B893F.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar kaynanam, eşimin 2 tane halası, kuzeni ve halasının eşi gelmişti. 3 gün durdular. Hamile olunca mı bilmiyorum normalde daha çok tahammülüm yüksektir ama herşey battı bana yine bişey demedim sık gelmiyorlar diye. Kaynanam herşeye karışıyor. Yok ayağını soğuk suya sokma üşütürsün. Arabadayız bi arabanın egzozu çok duman çıkarıyor yanaşma oraya. Kahvaltı hazırlıyorum yardım etmek istiyor ama kahvaltı zaten tek başına hazırlanabilecek bişey yani zor bişey yapmıyorum başımda bekliyor. Zor dayandım 3 gün. İyi niyetli ama herşeye karışışması benim sinirlerimi bozuyor

Hamile olunca ekstra karışıyorlar ya

Benim annemde öyle ya her şeye karışıyor bazen aşırı darlanıyorum yemiyorsun diye öyle üstüme geliyor ki anlatamam

Sıcakları hiç sorma bende de gece oldu o saplanma tarzı ağrı sanırım dönerken falan ters hareket yaptım. Sanırım bu haftalarda oluyor bu ağrılar çok hafif adet sancısı gibi vurup geçti yani
Aynen aynen yalancı sancılar bu haftalarda başlayabilirmiş ama dinlenince geçiyormuş

Hamile olunca ekstra karışıyorlar ya
Ay evet bide benim tüp bebek olunca. Kv sürekli ay çok zor bulduk bu bebeği çok değerli olacak falan diyor. İnsana kendini eksik hissettiriyor ama farkında değil. Bide göre 40 yaşını geçtim çok tüp bebek denedim sanacak. 27 yaşında 3 senelik evliyim. İlk tüp bebekte de oldu şükürler olsun.

Olabilir canım yani bunlarda herşeyi çok abartıyor ya benim kv ilk zamanlar dizini katlayıp oturma eğilme filan diyordu sürekli bnde en son içeride çocuk mu ezilecek ne olacak dedim

Benim annemde öyle ya her şeye karışıyor bazen aşırı darlanıyorum yemiyorsun diye öyle üstüme geliyor ki anlatamam
Benim annem benim gibidir çok karışılmasından hoşlanmaz ondan bişey demez. Bide iki tarafta uzakta olunca belki alışıyoruz kendi kafamıza göre yaşamaya ondan ağırda geliyor olabilir

Benim annem benim gibidir çok karışılmasından hoşlanmaz ondan bişey demez. Bide iki tarafta uzakta olunca belki alışıyoruz kendi kafamıza göre yaşamaya ondan ağırda geliyor olabilir
Evet o zaten rahatsız ediyor ben de bu seneye kadar hep 1000 km uzaktaydım. Şimdi yok telefonla aramadın yok bugün neden gelmedin. Yok çorapsız geziyorsun ekmek yemiyorsun hiç kilo almadın falan bir sürü şeyden azar yiyorum

Z Zecmel ocak annelerinin listesinde olup bu grupta paylaşım yaptığım için rahatsız oluyormuş arkadaşlar o grupta sana da şikayet geliyor mu burdan da atmayın beniiiiii
Ay cok ilgincler gercekten. Ne oluyormus iki grupta da paylasim yapinca

Olabilir canım yani bunlarda herşeyi çok abartıyor ya benim kv ilk zamanlar dizini katlayıp oturma eğilme filan diyordu sürekli bnde en son içeride çocuk mu ezilecek ne olacak dedim
Kv geldi hiç bir şey yaptırtmıyor bende kendi evimde alışığım bişeyler yapmaya dedim siz yokken başkası yapmıyor ben yapıyorum onu yapma bunu yapma demeyin. Bide kendileri yapıyor ama evde hiç bir şeyin yerini bilmiyorlar yine bana soruyorlar makineden bulaşıkları çıkardılar kafalarına göre koydular şimdi ben kendi düzenime göre düzenleyeceğim

Ay cok ilgincler gercekten. Ne oluyormus iki grupta da paylasim yapinca
Rahatsız olmuşlar diğerinde paylaşım yapmıyorum artık. Burda yapıyorum hayır zaten nasipse inşallah da aralıkta doğurcam o ayrı konu da . Sadece listede adım yazıyor diye rahatsız olmuşlar

Duzenimi başkasının değiştirmesini hiç sevmem

Ay ben ona ses etmem heralde ya. Yatmak daha cazip gelir ama benimki yapmaz öyle iş falan. Bu süreçte de çok denk gelmedik zaten

Z Zecmel ocak annelerinin listesinde olup bu grupta paylaşım yaptığım için rahatsız oluyormuş arkadaşlar o grupta sana da şikayet geliyor mu burdan da atmayın beniiiiii
Bana da geldi aynı şikayet Çok değişik değil mi ya üye takip etmek hangi gruba yazıyor diye Şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…