- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.081
Aynen bu açıdan bakmamıştım bide profile girip bakmışlarBana da geldi aynı şikayetÇok değişik değil mi ya üye takip etmek hangi gruba yazıyor diye Şaşkınım
Ay inşallah öyle olmaz yaAmaan onlara ne ya öyle şey mi oluraralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
Aaaa öyle olmaz hepimiz aralıkta doğuralım beni yalnız bırakıp kasıma gitmeyin sizdeAmaan onlara ne ya öyle şey mi oluraralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
İmzanda 40. Haftayı 13ünde doldurduğunu görüyorum benimki de 19undaAy inşallah öyle olmaz ya
Ya mesele o değil . İstersem on gruba birden yazarım kardeşim kime ne. Forumda şu kadar konuya yazabilirsin diye sınırlama mı var?Amaan onlara ne ya öyle şey mi oluraralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
Benim ki geç doğsun hatta ocakta olabilirİmzanda 40. Haftayı 13ünde doldurduğunu görüyorum benimki de 19unda36 sonrası doğurabiliriz ondan kasım olabilir yani
Ama hem bu grupta hemde orda olamazsın benden söylemesiBenim ki geç doğsun hatta ocakta olabilir
Olsun ben takip ederimAma hem bu grupta hemde orda olamazsın benden söylemesiiyi düşün
Kuzum bu topiği ben açmadım editör açtı. İlerleyen zamanlarda aralık anneleri netleşip burda muhabbet etmeye başladıkça bi liste oluşturmak istedik çünkü herkesin listesi var bizim yok falan filan diye, editörden rica ettim bana devretti. Ayrıca sorun yok bence yani çünkü yakın zaman belki aralıkta doğurursun belli olmuyoki kimse de şikayetçi olmadı. Genel olarak çok şükür pek olaylı bi grup değiliz zaten böyle şeylerde kızların takacağını hiç sanmıyorum hepimiz kendi derdimizdeyiz çünkü
Tabikide öyle kim karışır canımYa mesele o değil . İstersem on gruba birden yazarım kardeşim kime ne. Forumda şu kadar konuya yazabilirsin diye sınırlama mı var?
Söyle canım uslu dur sakın doğma deBenim ki geç doğsun hatta ocakta olabilir
Ben Ocak ta doğururum 40 haftadan önce gelmezse bebişAma hem bu grupta hemde orda olamazsın benden söylemesiiyi düşün
Yersin şikayeti ona göreOlsun ben takip ederimkeşke Ocak 1de doğsa
Ay ama aklıma şey geldi ilkten bi olay olduydu da sen bi engel aldıydınKuzum bu topiği ben açmadım editör açtı. İlerleyen zamanlarda aralık anneleri netleşip burda muhabbet etmeye başladıkça bi liste oluşturmak istedik çünkü herkesin listesi var bizim yok falan filan diye, editörden rica ettim bana devretti. Ayrıca sorun yok bence yani çünkü yakın zaman belki aralıkta doğurursun belli olmuyoki kimse de şikayetçi olmadı. Genel olarak çok şükür pek olaylı bi grup değiliz zaten böyle şeylerde kızların takacağını hiç sanmıyorum hepimiz kendi derdimizdeyiz çünkü
Ben isterim yaYersin şikayeti ona görebu arada ben hiç Ocak istemiyorum ya. Gününü tamamlasın ama çok bekletmesin de
Ben de 36yı sağlıklı bir şekilde doldurayım doğumumda kolay olsun inşallah. Sunni sancı falan çok korkuyorum öyle şeylerYersin şikayeti ona görebu arada ben hiç Ocak istemiyorum ya. Gününü tamamlasın ama çok bekletmesin de
ya öyle tabi bir garantisi mi var bu işin. Siparişle mi geliyoBen Ocak ta doğururum 40 haftadan önce gelmezse bebişBelli olmaz bu işler Zamanı Ocak ama bir bakarsın Aralık olur
Aynen canım benimya öyle tabi bir garantisi mi var bu işin. Siparişle mi geliyo
Ben isterim yabirde erkek benim ki kızlar daha önce doğuyor diye biliyorum erkekler uzayabilir 2 hafta uzasa
Kızz niye uzatmaya çalışıyorsunBen isterim yabirde erkek benim ki kızlar daha önce doğuyor diye biliyorum erkekler uzayabilir 2 hafta uzasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?