2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Z Zecmel ocak annelerinin listesinde olup bu grupta paylaşım yaptığım için rahatsız oluyormuş arkadaşlar o grupta sana da şikayet geliyor mu burdan da atmayın beniiiiii
Amaan onlara ne ya öyle şey mi olur aralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence

Amaan onlara ne ya öyle şey mi olur aralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
Ya mesele o değil . İstersem on gruba birden yazarım kardeşim kime ne. Forumda şu kadar konuya yazabilirsin diye sınırlama mı var?

Z Zecmel ocak annelerinin listesinde olup bu grupta paylaşım yaptığım için rahatsız oluyormuş arkadaşlar o grupta sana da şikayet geliyor mu burdan da atmayın beniiiiii
Kuzum bu topiği ben açmadım editör açtı. İlerleyen zamanlarda aralık anneleri netleşip burda muhabbet etmeye başladıkça bi liste oluşturmak istedik çünkü herkesin listesi var bizim yok falan filan diye, editörden rica ettim bana devretti. Ayrıca sorun yok bence yani çünkü yakın zaman belki aralıkta doğurursun belli olmuyoki kimse de şikayetçi olmadı. Genel olarak çok şükür pek olaylı bi grup değiliz zaten böyle şeylerde kızların takacağını hiç sanmıyorum hepimiz kendi derdimizdeyiz çünkü

Ay ama aklıma şey geldi ilkten bi olay olduydu da sen bi engel aldıydın P Psikolog2426

Yersin şikayeti ona göre bu arada ben hiç Ocak istemiyorum ya. Gününü tamamlasın ama çok bekletmesin de
Ben de 36yı sağlıklı bir şekilde doldurayım doğumumda kolay olsun inşallah. Sunni sancı falan çok korkuyorum öyle şeyler

Ben isterim ya birde erkek benim ki kızlar daha önce doğuyor diye biliyorum erkekler uzayabilir 2 hafta uzasa
gözünde alıyo maşallah. Ben bir gün fazladan kalsın istemiyorum. Herkes hamileliği özlersin diyor ama hiç ama hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…