- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.101
Ben de alırsam şimdi şaşırma hiçAy ama aklıma şey geldi ilkten bi olay olduydu da sen bi engel aldıydın@Psikolog2426
Keşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyorKızz niye uzatmaya çalışıyorsun
Benim de hayalim hiç kasılma hissetmeden hastaneye gittiğimde 9-10 cm lik açıklıkla doğumhaneye girip 5 dk içinde doğurmakBen de 36yı sağlıklı bir şekilde doldurayım doğumumda kolay olsun inşallah. Sunni sancı falan çok korkuyorum öyle şeyler
Ya hamile hamile kimse kimseyi kırmamalı zaten değişik bir alınganlık mevcut şuanBen de alırsam şimdi şaşırma hiçyeni bir isimle gelirim hemen beni yine alın tamam mı
Ya ben de okul için düşünüyorum onu ay hesabı yapılıyor ya sonra diyorum ki fark etmezKeşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyor
Aaa doğru diyorsun bir yaş da büyük görünüyor hem gün farkıylaKeşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyor
Hahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yaniRahatsız olmuşlardiğerinde paylaşım yapmıyorum artık. Burda yapıyorum hayır zaten nasipse inşallah da aralıkta doğurcam o ayrı konu da . Sadece listede adım yazıyor diye rahatsız olmuşlar
Saçmala kızım yay burcu olsun işte ne güzelKeşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyor
Hayır canım benim girip çıkılacak bir şey değil ki bu. İlk sayfada adım yazmış ne yazmamış ne. Bunu anlamıyorum. Aynen öyle hamileyim ve bu tarz bir şikayeti de lafı da asla hak ettiğimi düşünmüyorum.Ya hamile hamile kimse kimseyi kırmamalı zaten değişik bir alınganlık mevcut şuançok takılma istersen de çık gruptan burda varsın zaten
İşte yakalandınHahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yanikasim dogarlarsa gobek atacagim. Istersem agustosa da yazarim kime ne ki :)
Hee aynen katılıyorum bu kızcaaz napsın şimdi zaten kızlarda yerinde durmuyorHahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yanikasim dogarlarsa gobek atacagim. Istersem agustosa da yazarim kime ne ki :)
Ben de yay istiyorum ama 37 de doğurmam lazım onun içinSaçmala kızım yay burcu olsun işte ne güzelben istesem denk gelmezdi yay burcu olcak diye mutluyum
Yani ne gerek vardi simdiKızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
Ya ne alakasi var. Hic oyle hissedilicek bosey oldugunu dusunmuorum bende 38de denedim ilkinde tuttu. Ne olmadi aman die ne tup die kendimde yada esimde bi eksiklik hissetmedim. Bu hayat sartlwri da bukdr oluyoAy evet bide benim tüp bebek olunca. Kv sürekli ay çok zor bulduk bu bebeği çok değerli olacak falan diyor. İnsana kendini eksik hissettiriyor ama farkında değil. Bide göre 40 yaşını geçtim çok tüp bebek denedim sanacak. 27 yaşında 3 senelik evliyim. İlk tüp bebekte de oldu şükürler olsun.
Bizde bunu düşündük Aralık olunca sene sonu yasına da gec girio ocak olsa iyiydi napalım kısmet. Neyseki yenı yıla 3kişi giricezKeşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyor
Hahaha ben de daha alacaktım tuttum kendimi. Bir gelsin kalitesini göreyim diye. Yaza düşündüm valla ben de hep 6-9 ay aldımYani ne gerek vardi simdi6-9 abanmis olabilirim
Ya ne alakasi var. Hic oyle hissedilicek bosey oldugunu dusunmuorum bende 38de denedim ilkinde tuttu. Ne olmadi aman die ne tup die kendimde yada esimde bi eksiklik hissetmedim. Bu hayat sartlwri da bukdr oluyo
Kendi kendine hamile kalsaydin daha mi az degerli olucakti sacmalik. Yasliliktan ne dedigini bilmio bence o
Ay ben yazmiyorum kasima. Hic girmedim bile. 5-6 aralik veriyo ama dr sezeryan icin 25kasim demisti ki ben suyum gelmeden karar vermek istemiyoeum yonteme ayri. Ama bnde kasim sonu gibi dogurucam gibi geliyoHahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yanikasim dogarlarsa gobek atacagim. Istersem agustosa da yazarim kime ne ki :)
Bnm arkdsim alio cigitten ordan biliyorum muslinleri fln cok iyi cok rahat edio cocuk diyo. Al bacim istedigin kdr alHahaha ben de daha alacaktım tuttum kendimi. Bir gelsin kalitesini göreyim diye. Yaza düşündüm valla ben de hep 6-9 ay aldım
Hadi ya hiç müslin almadımBnm arkdsim alio cigitten ordan biliyorum muslinleri fln cok iyi cok rahat edio cocuk diyo. Al bacim istedigin kdr alkullanip memnun kalan var
Zaten o süreç zor sürekli insanların yanında dile getirmek çok gereksiz iyi ki gitmişlerAy evet bide benim tüp bebek olunca. Kv sürekli ay çok zor bulduk bu bebeği çok değerli olacak falan diyor. İnsana kendini eksik hissettiriyor ama farkında değil. Bide göre 40 yaşını geçtim çok tüp bebek denedim sanacak. 27 yaşında 3 senelik evliyim. İlk tüp bebekte de oldu şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?