2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de 36yı sağlıklı bir şekilde doldurayım doğumumda kolay olsun inşallah. Sunni sancı falan çok korkuyorum öyle şeyler
Benim de hayalim hiç kasılma hissetmeden hastaneye gittiğimde 9-10 cm lik açıklıkla doğumhaneye girip 5 dk içinde doğurmak

Rahatsız olmuşlar diğerinde paylaşım yapmıyorum artık. Burda yapıyorum hayır zaten nasipse inşallah da aralıkta doğurcam o ayrı konu da . Sadece listede adım yazıyor diye rahatsız olmuşlar
Hahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yani kasim dogarlarsa gobek atacagim. Istersem agustosa da yazarim kime ne ki :)

Ya hamile hamile kimse kimseyi kırmamalı zaten değişik bir alınganlık mevcut şuan çok takılma istersen de çık gruptan burda varsın zaten
Hayır canım benim girip çıkılacak bir şey değil ki bu. İlk sayfada adım yazmış ne yazmamış ne. Bunu anlamıyorum. Aynen öyle hamileyim ve bu tarz bir şikayeti de lafı da asla hak ettiğimi düşünmüyorum.

Hahah o neymis ya :) ben de liste olarak burdayim ama ikizler kasimda dogar diye kasim annelerini de okuyup yaziyorum. Ama eylulde bile dogurabilirim yani kasim dogarlarsa gobek atacagim. Istersem agustosa da yazarim kime ne ki :)
İşte yakalandın kasıma yazıyorsan eğer seni de bu gruptan atma vakti geldi demek ki

Hee aynen katılıyorum bu kızcaaz napsın şimdi zaten kızlarda yerinde durmuyor hangi ayda doğuracağı belli değil

Kızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
Yani ne gerek vardi simdi 6-9 abanmis olabilirim
Ya ne alakasi var. Hic oyle hissedilicek bosey oldugunu dusunmuorum bende 38de denedim ilkinde tuttu. Ne olmadi aman die ne tup die kendimde yada esimde bi eksiklik hissetmedim. Bu hayat sartlwri da bukdr oluyo
Kendi kendine hamile kalsaydin daha mi az degerli olucakti sacmalik. Yasliliktan ne dedigini bilmio bence o

Keşke uzasa Ocak doğumlu olur ilk o yaşına girer Aralık olunca en son giriyor
Bizde bunu düşündük Aralık olunca sene sonu yasına da gec girio ocak olsa iyiydi napalım kısmet. Neyseki yenı yıla 3kişi giricez

Hahaha ben de daha alacaktım tuttum kendimi. Bir gelsin kalitesini göreyim diye. Yaza düşündüm valla ben de hep 6-9 ay aldım

Ay ben yazmiyorum kasima. Hic girmedim bile. 5-6 aralik veriyo ama dr sezeryan icin 25kasim demisti ki ben suyum gelmeden karar vermek istemiyoeum yonteme ayri. Ama bnde kasim sonu gibi dogurucam gibi geliyo

Hahaha ben de daha alacaktım tuttum kendimi. Bir gelsin kalitesini göreyim diye. Yaza düşündüm valla ben de hep 6-9 ay aldım
Bnm arkdsim alio cigitten ordan biliyorum muslinleri fln cok iyi cok rahat edio cocuk diyo. Al bacim istedigin kdr al kullanip memnun kalan var

Zaten o süreç zor sürekli insanların yanında dile getirmek çok gereksiz iyi ki gitmişler

Ben cigitten hastane çıkışı aldıydım o kadar daha da bakmadım Hepsiburada da daha uygundu şuan bilmiyorum ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…