2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben geçen doğumumda aralık annelerindeydim (çünkü uygulamada öyle çıkıyordu) kasım 27 de doğurdum iyi linç yememişim onlardan aylardır bu grupta yazıyorsun nasıl kasımda doğurursun diye

Amaan onlara ne ya öyle şey mi olur aralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
aynen öyle benim tam gün aralık ilk hafta görünüyor ama bence kasım ortasından sonra doğurucam ben belki de. ne değişik insanlar var ya

Saçmala kızım yay burcu olsun işte ne güzel ben istesem denk gelmezdi yay burcu olcak diye mutluyum
aklıma geldi baktım burca yay gördüm, ben yengecim inşallah ayagı yere sağlam basan aklı basında bir kızım olur amin Allahım.

Hepsiburadadan cigitte bi kac tulum battaniye filan sectim tam alacakken tulumlarin indirimi bitti 4 katli battaniyenin fiyati iyiydi ondan aldim artik

Okul icin dusunuyorsan hic dusunme ekim ve sonrasi doganlar ertesi seneye ertelenebiliyor. Hatta sinifin en buyuklerinden olacak bizimkiler
İşte çocuğun duruma göre ertelemeye de karar veririm sanırım. Zaten kreşe anaokuluna gidiyor olur. Seviyesi iyi olursa başlasın minnak minnak

İşte çocuğun duruma göre ertelemeye de karar veririm sanırım. Zaten kreşe anaokuluna gidiyor olur. Seviyesi iyi olursa başlasın minnak minnak
Hic tavsiye etmem baslamasini. Cocuk ne kadar hazir gibi gorunse de, hatta okuma-yazmaya ilk gecenlerden de olsa sonraki yillarda problem yasiyor. Ozellikle 1. Sinifta ay farki bile etkili oluyor ders basarisinda. Benim tecrubelerim bu yonde

Hic tavsiye etmem baslamasini. Cocuk ne kadar hazir gibi gorunse de, hatta okuma-yazmaya ilk gecenlerden de olsa sonraki yillarda problem yasiyor. Ozellikle 1. Sinifta ay farki bile etkili oluyor ders basarisinda. Benim tecrubelerim bu yonde
Ay bilmiyorum ki artık o süreçte nasıl olur. Ben şu an lisede çalışıyorum pdrciyim. O zaman ben de ilkokula geçer kendi okuluma yazdırırım zaten ilk anaokulu sonra ilkokul. Kızın peşinde dolanırım

aklıma geldi baktım burca yay gördüm, ben yengecim inşallah ayagı yere sağlam basan aklı basında bir kızım olur amin Allahım.
Amiiinn inşallah ya benim etrafımdaki üç kişiden biri oğlak, biri akrep o yüzden bana bu kadar yeter inşallah zamanında hayırlısıyla gelir hayırlı evlat olur
Evet ya kadın beni çileden çıkarmıştı ama
o konu hepten değişik bişiydi

Annem de öyle söyledi canım ay sancın başlamıştır dedi. Bol bol dinlenelim sanırım gebeliğin balayı bitiyor
2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artık kız zaman hem çok hızlı geçiyo hem çok yavaş geçiyo ben bişi anlamadım

Z Zecmel ocak annelerinin listesinde olup bu grupta paylaşım yaptığım için rahatsız oluyormuş arkadaşlar o grupta sana da şikayet geliyor mu burdan da atmayın beniiiiii
ayy çok saçma gerçektenn. ben hem kasıma yazıyorum hem aralık grubuna çünkü 37. hafta da olabilir doğum 40 ta da yani. hatta ekim grubuna da bakıyorum arada benden tecrübeliler, tecrübeli yorumu var mı diye bakıyorum. şu an zaten hepimiz hassas bi dönemdeyiz. en iyi birbirmizi anlamamız gerekiyor. ayıp etmişler

2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artık kız zaman hem çok hızlı geçiyo hem çok yavaş geçiyo ben bişi anlamadım
İnan dün bu dediğini düşünüyordum, daha dün gibi burda 4 5 haftalıkken sorduğum sorular falan şimdi kocaman oldular ay hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
ahh ahh sende görüp koşa koşa günaha girdim.
Hepsiburada premium üyelerine Kargo Bedavaydı.
Cigiti takip ettim 30 TL kupon verdi
250 TL üstüne 50 TL indirim yaptı. Bir hayli uyguna geldi.

Trendyolda birebir aynı ürünler indirimli halleri ile 631'e geliyor % 50 kardayım :):):)

Eklentiler

• ttt.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 52
  • resim_2023-08-24_145448580.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…