- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.121
ben geçen doğumumda aralık annelerindeydim (çünkü uygulamada öyle çıkıyordu) kasım 27 de doğurdum iyi linç yememişim onlardan aylardır bu grupta yazıyorsun nasıl kasımda doğurursun diyeKuzum bu topiği ben açmadım editör açtı. İlerleyen zamanlarda aralık anneleri netleşip burda muhabbet etmeye başladıkça bi liste oluşturmak istedik çünkü herkesin listesi var bizim yok falan filan diye, editörden rica ettim bana devretti. Ayrıca sorun yok bence yani çünkü yakın zaman belki aralıkta doğurursun belli olmuyoki kimse de şikayetçi olmadı. Genel olarak çok şükür pek olaylı bi grup değiliz zaten böyle şeylerde kızların takacağını hiç sanmıyorum hepimiz kendi derdimizdeyiz çünkü
aynen öyle benim tam gün aralık ilk hafta görünüyor ama bence kasım ortasından sonra doğurucam ben belki de. ne değişik insanlar var yaAmaan onlara ne ya öyle şey mi oluraralık ayında doğuracağımız ne malum. Bu aralık annelerinin çoğu kasımda doğuracak bence
Okul icin dusunuyorsan hic dusunme ekim ve sonrasi doganlar ertesi seneye ertelenebiliyor. Hatta sinifin en buyuklerinden olacak bizimkilerYa ben de okul için düşünüyorum onu ay hesabı yapılıyor ya sonra diyorum ki fark etmez
aklıma geldi baktım burca yay gördüm, ben yengecim inşallah ayagı yere sağlam basan aklı basında bir kızım olur amin Allahım.Saçmala kızım yay burcu olsun işte ne güzelben istesem denk gelmezdi yay burcu olcak diye mutluyum
almıycam daha dedikten sonra benKızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
Son 1 saat yazmıştım canımHepsiburadadan cigitte bi kac tulum battaniye filan sectim tam alacakken tulumlarin indirimi bitti4 katli battaniyenin fiyati iyiydi ondan aldim artik
İşte çocuğun duruma göre ertelemeye de karar veririm sanırım. Zaten kreşe anaokuluna gidiyor olur. Seviyesi iyi olursa başlasın minnak minnakOkul icin dusunuyorsan hic dusunme ekim ve sonrasi doganlar ertesi seneye ertelenebiliyor. Hatta sinifin en buyuklerinden olacak bizimkiler
Evet ya kadın beni çileden çıkarmıştı ama
Hic tavsiye etmem baslamasini. Cocuk ne kadar hazir gibi gorunse de, hatta okuma-yazmaya ilk gecenlerden de olsa sonraki yillarda problem yasiyor. Ozellikle 1. Sinifta ay farki bile etkili oluyor ders basarisinda. Benim tecrubelerim bu yondeİşte çocuğun duruma göre ertelemeye de karar veririm sanırım. Zaten kreşe anaokuluna gidiyor olur. Seviyesi iyi olursa başlasın minnak minnak
Ay bilmiyorum ki artık o süreçte nasıl olur. Ben şu an lisede çalışıyorum pdrciyim. O zaman ben de ilkokula geçer kendi okuluma yazdırırım zatenHic tavsiye etmem baslamasini. Cocuk ne kadar hazir gibi gorunse de, hatta okuma-yazmaya ilk gecenlerden de olsa sonraki yillarda problem yasiyor. Ozellikle 1. Sinifta ay farki bile etkili oluyor ders basarisinda. Benim tecrubelerim bu yonde
Valla tanımlama yapamadım duruma ciddenNasıl bir kıskançlıktır bu
Amiiinn inşallahaklıma geldi baktım burca yay gördüm, ben yengecim inşallah ayagı yere sağlam basan aklı basında bir kızım olur amin Allahım.
o konu hepten değişik bişiydiEvet ya kadın beni çileden çıkarmıştı ama
ben de son dk aldımSon 1 saat yazmıştım canımNeyse yine indirime girer
Annem de öyle söyledi canım ay sancın başlamıştır dedi. Bol bol dinlenelim sanırım gebeliğin balayı bitiyorAynen aynen yalancı sancılar bu haftalarda başlayabilirmiş ama dinlenince geçiyormuş
2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artıkAnnem de öyle söyledi canım ay sancın başlamıştır dedi. Bol bol dinlenelim sanırım gebeliğin balayı bitiyor
ayy çok saçma gerçektenn. ben hem kasıma yazıyorum hem aralık grubuna çünkü 37. hafta da olabilir doğum 40 ta da yani. hatta ekim grubuna da bakıyorum arada benden tecrübeliler, tecrübeli yorumu var mı diye bakıyorum. şu an zaten hepimiz hassas bi dönemdeyiz. en iyi birbirmizi anlamamız gerekiyor. ayıp etmişler
İnan dün bu dediğini düşünüyordum, daha dün gibi burda 4 5 haftalıkken sorduğum sorular falan şimdi kocaman oldular2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artıkkız zaman hem çok hızlı geçiyo hem çok yavaş geçiyo ben bişi anlamadım
ahh ahh sende görüp koşa koşa günaha girdim.Kızlar cigit taytlar yine 56 lira. 250 liraya da 50 lira indirim var. Son 1 saat. Almıcaktım bu ay dayanamadım aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?