- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.141
Bende 13.12 bakalım takvim yapmadım nedense. Takipteyim. Su an 25 demıyız2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artıkkız zaman hem çok hızlı geçiyo hem çok yavaş geçiyo ben bişi anlamadım
Bende aklıma takılan bir durum olunca.ayy çok saçma gerçektenn. ben hem kasıma yazıyorum hem aralık grubuna çünkü 37. hafta da olabilir doğum 40 ta da yani. hatta ekim grubuna da bakıyorum arada benden tecrübeliler, tecrübeli yorumu var mı diye bakıyorum. şu an zaten hepimiz hassas bi dönemdeyiz. en iyi birbirmizi anlamamız gerekiyor. ayıp etmişler
Aynen yaa o dönemde de kanama derdimiz oldu bazılarımızınİnan dün bu dediğini düşünüyordum, daha dün gibi burda 4 5 haftalıkken sorduğum sorular falan şimdi kocaman oldularay hepsi sağlıkla gelsin inşallah
muhtemelen çoğumuz 25inde ya da 25i geçti. Bazılarımız geride ama az var yani hepimizinBende 13.12 bakalım takvim yapmadım nedense. Takipteyim. Su an 25 demıyız
Evet yaa hastane çıkışındaki donu minnacık çocuğumunkızlar bu arada tekrar bi hatırlatma geçmek isterim; Cigitten aldıklarınızı hep bi beden büyük alın. kalıpları gerçekten küçük
Hahah süpersin .Ben 30 tl den yararlanamadım, yanlış sipariş vermişim iptal edip tekrar sipariş oluşturunca bir daha vermedi kuponahh ahh sende görüp koşa koşa günaha girdim.
Hepsiburada premium üyelerine Kargo Bedavaydı.
Cigiti takip ettim 30 TL kupon verdi
250 TL üstüne 50 TL indirim yaptı. Bir hayli uyguna geldi.
Trendyolda birebir aynı ürünler indirimli halleri ile 631'e geliyor % 50 kardayım :):):)
Hadi ya yazın giysin diye 6-9 ay aldım umarım küçük gelmezkızlar bu arada tekrar bi hatırlatma geçmek isterim; Cigitten aldıklarınızı hep bi beden büyük alın. kalıpları gerçekten küçük
Benim de aralık sonu, e nabızda 1 Ocak görünüyor ama. Nerelere gideyimKimsenin karismamasi lazim. Cok sacma bence. Benim dogum 28 aralik gorunuyor. Belki 2 gun sonra gelecek ocak bebegi olacak
bende öyle bi tulum almıştım bilmeden geçen indirimde. tulumsa eğer alttan uzatma aparatları satılıyor en fazla onu eklersinHadi ya yazın giysin diye 6-9 ay aldım umarım küçük gelmez
ara ara indirime giriyo kuzu yine alırsın inşallahHahah süpersin .Ben 30 tl den yararlanamadım, yanlış sipariş vermişim iptal edip tekrar sipariş oluşturunca bir daha vermedi kupon
bana doktorum havuza da denize de istediğin gibi girebilirsin dedi. sadece mayon ıslak kalmasın üstünde çok üşütme dedi. 16 haftalıkken biz yüzmeye başladık. ilk hareketini havuza girdikten sonra hissettim benDenize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
ben o detayı atlamışım 6-9 ay almışım genelde tulumlarıkızlar bu arada tekrar bi hatırlatma geçmek isterim; Cigitten aldıklarınızı hep bi beden büyük alın. kalıpları gerçekten küçük
Evet ben yarın 26 haftalık olucağız2 hafta sonra çoğumuz 3.trimester e giriyoruz artıkkız zaman hem çok hızlı geçiyo hem çok yavaş geçiyo ben bişi anlamadım
Tayt aldım tulum bir tane aldımbende öyle bi tulum almıştım bilmeden geçen indirimde. tulumsa eğer alttan uzatma aparatları satılıyor en fazla onu eklersin
Haftasonu tatile gidiyorum canım giricem her günDenize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
Benın gıbı yapın, buraya geldıgımde ocak annelerınden tasımı taragımı toplayıp geldım, oyle yapınca sorun olmuyormusAma hem bu grupta hemde orda olamazsın benden söylemesiiyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?