2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende aklıma takılan bir durum olunca.
Ay ay geziyorum sayfaları

İnan dün bu dediğini düşünüyordum, daha dün gibi burda 4 5 haftalıkken sorduğum sorular falan şimdi kocaman oldular ay hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Aynen yaa o dönemde de kanama derdimiz oldu bazılarımızın şimdi başka şeyler.
Bende 13.12 bakalım takvim yapmadım nedense. Takipteyim. Su an 25 demıyız
muhtemelen çoğumuz 25inde ya da 25i geçti. Bazılarımız geride ama az var yani hepimizin

Hahah süpersin .Ben 30 tl den yararlanamadım, yanlış sipariş vermişim iptal edip tekrar sipariş oluşturunca bir daha vermedi kupon

Denize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
bana doktorum havuza da denize de istediğin gibi girebilirsin dedi. sadece mayon ıslak kalmasın üstünde çok üşütme dedi. 16 haftalıkken biz yüzmeye başladık. ilk hareketini havuza girdikten sonra hissettim ben ama tbii enfeksiyon riskini göze alarak demiştir doktorun belki

kızlar bu arada tekrar bi hatırlatma geçmek isterim; Cigitten aldıklarınızı hep bi beden büyük alın. kalıpları gerçekten küçük
ben o detayı atlamışım 6-9 ay almışım genelde tulumları
Artık kısmet bakalım benim kız yapılı mı olacak minnak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…