- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.161
Destek açısından ben de çok sevdim burayıBizim grup bağımlılık yapıyor.
Gece uykudan uyanıp yeni bildirim var mı diye bakıyorum.
Sanki herkesle yıllardır arkadaşmısızda dertleşiyormuşuz gibi hissediyorum son zamanlarda
Gercekten bu grup ocak annelerıne gore daha sevıyelı ve bılgılendırıcı bır grup, oradan geldıgım ıcın bu farkı cok net gorebılıyorum, tecrubesız bır anne adayı olarak burada daha cok bılgılendım, hem gebelık haftası olarak da benden onde olmanız bı avantaj benım ıcınn, dogum 12 ocak gorunuyor ama erken dogum gecmısım var 21 haftada, 40 haftayı gorecegımı hayal bıle edemıyorum. 35 gorsem daha ne ısterım benBizim grup bağımlılık yapıyor.
Gece uykudan uyanıp yeni bildirim var mı diye bakıyorum.
Sanki herkesle yıllardır arkadaşmısızda dertleşiyormuşuz gibi hissediyorum son zamanlarda
Ben iki haftadır giriyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür beneğin gelişiminide etkilememiş hatta en güzel spor yüzme diyorlar hamileler için havuza girmektense deniz suyu daha şifalı hatta buraya yazmıştım bebeğim geride kalmış diye iki haftada 5 hafta büyümüş benim bebiş acaba deniz mi faydalı oldu demedim değilSizin doktorunuz ne dedi denize girme konusunda
Ay evet 9.hafta herkeste oldu neredeyse ne kötü günlerdiAynen yaa o dönemde de kanama derdimiz oldu bazılarımızınşimdi başka şeyler.
olur olur sıkıntı olmaz inşallah, bende geçen sefer öyle aldım tulumunu:)ben o detayı atlamışım 6-9 ay almışım genelde tulumları
Artık kısmet bakalım benim kız yapılı mı olacak minnak mı
Hayır yok aslında kendimi de tanıtmadımHaftasonu tatile gidiyorum canım giricem her günNiye önermedi bilmiyorum senin özel bir durumun mu var?
Bende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorumDestek açısından ben de çok sevdim burayıherkes birbirine moral veriyor
Herkese açık canım herkes istediği gruba yazabilir hiç bir kısıtlama yok admin de açıklama yapmış biraz önceBende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorumbeğeni yapıyorum bu gruplar herkese açık değil mi ki
bugun kaç kişi ifşa oldu belli değilBende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorumbeğeni yapıyorum bu gruplar herkese açık değil mi ki
ben girdim canım hatta yüzmenin çok iyi geldiğini düşünüyorum çok rahatlamış hissettim kendimi yüzdükten sonra ama gireceğin deniz önemli tabi temiz olduğundan emin olduğun bi deniz olsun marmara denizine falan girmem mesela hayattaDenize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
Sayamadım kac kısı var ocaktan burdabugun kaç kişi ifşa oldu belli değil
Yok aralık grubu o canımBen ocak grubunu takip etmiyorum aslinda. 1 defa bile girip bakmis olsak gorunuyor demek ki
Ayy hiç aklıma gelmedi onlarınkine bakmak hee çok heyecanlılardırBende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorumbeğeni yapıyorum bu gruplar herkese açık değil mi ki
İlk kim doğuracak acaba ben onu çok merak ediyorum ne kadar aralıkta olsa en geç kasımda başlıcaz doğurmayaAy evet 9.hafta herkeste oldu neredeyse ne kötü günlerdibir zaman sonra da sancım mı geldi diye konuşuruz herhalde
Hayır aralık grubunu goruntuleyen kısıler bunlar, ama zıyaretcıler var ocak grubundan tek sheilata ssccaaa deıl yanıBen ocak grubunu takip etmiyorum aslinda. 1 defa bile girip bakmis olsak gorunuyor demek ki
Allah bağışlasınEvet ben yarın 26 haftalık olucağızsanki ilk çocuğummuş gibi telaş oysaki 3. Gebeliğim iki prensesim var
Haşimdi görecekler yazdıklarımızı da al başına işGercekten bu grup ocak annelerıne gore daha sevıyelı ve bılgılendırıcı bır grup, oradan geldıgım ıcın bu farkı cok net gorebılıyorum, tecrubesız bır anne adayı olarak burada daha cok bılgılendım, hem gebelık haftası olarak da benden onde olmanız bı avantaj benım ıcınn, dogum 12 ocak gorunuyor ama erken dogum gecmısım var 21 haftada, 40 haftayı gorecegımı hayal bıle edemıyorum. 35 gorsem daha ne ısterım ben
Hahahahahah yakalandımSayamadım kac kısı var ocaktan burda
Ara ara gelıp bakanları goruyorum altta, keske o zaman da ekran resmı alsymısım. Hatta yazıyım, hepınız buraya gelın burası dahaa güzeeeelHaşimdi görecekler yazdıklarımızı da al başına iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?