2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizim grup bağımlılık yapıyor.
Gece uykudan uyanıp yeni bildirim var mı diye bakıyorum.
Sanki herkesle yıllardır arkadaşmısızda dertleşiyormuşuz gibi hissediyorum son zamanlarda
Destek açısından ben de çok sevdim burayı herkes birbirine moral veriyor

Bizim grup bağımlılık yapıyor.
Gece uykudan uyanıp yeni bildirim var mı diye bakıyorum.
Sanki herkesle yıllardır arkadaşmısızda dertleşiyormuşuz gibi hissediyorum son zamanlarda
Gercekten bu grup ocak annelerıne gore daha sevıyelı ve bılgılendırıcı bır grup, oradan geldıgım ıcın bu farkı cok net gorebılıyorum, tecrubesız bır anne adayı olarak burada daha cok bılgılendım, hem gebelık haftası olarak da benden onde olmanız bı avantaj benım ıcınn, dogum 12 ocak gorunuyor ama erken dogum gecmısım var 21 haftada, 40 haftayı gorecegımı hayal bıle edemıyorum. 35 gorsem daha ne ısterım ben

Sizin doktorunuz ne dedi denize girme konusunda
Ben iki haftadır giriyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür beneğin gelişiminide etkilememiş hatta en güzel spor yüzme diyorlar hamileler için havuza girmektense deniz suyu daha şifalı hatta buraya yazmıştım bebeğim geride kalmış diye iki haftada 5 hafta büyümüş benim bebiş acaba deniz mi faydalı oldu demedim değil25 inci haftayı bitirmişiz oysaki iki hafta önce 19 küsürdü doktorda şoklardaydı

Bende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorum beğeni yapıyorum bu gruplar herkese açık değil mi ki
Herkese açık canım herkes istediği gruba yazabilir hiç bir kısıtlama yok admin de açıklama yapmış biraz önce

Bende eylül ekim annelerine giriyorum tecrübeleri hoşuma gidiyor doğum sancıları geliyor takip ediyorum beğeni yapıyorum bu gruplar herkese açık değil mi ki
bugun kaç kişi ifşa oldu belli değil

Denize vs giriyor musunuz? Bana doktorum önermedi ama etrafımda giren var o kadar rezervasyon da yaptırdık ne yapayım şaşırdım
ben girdim canım hatta yüzmenin çok iyi geldiğini düşünüyorum çok rahatlamış hissettim kendimi yüzdükten sonra ama gireceğin deniz önemli tabi temiz olduğundan emin olduğun bi deniz olsun marmara denizine falan girmem mesela hayatta

Ayy hiç aklıma gelmedi onlarınkine bakmak hee çok heyecanlılardır
Ay evet 9.hafta herkeste oldu neredeyse ne kötü günlerdi bir zaman sonra da sancım mı geldi diye konuşuruz herhalde
İlk kim doğuracak acaba ben onu çok merak ediyorum ne kadar aralıkta olsa en geç kasımda başlıcaz doğurmaya anaaaammm

Haşimdi görecekler yazdıklarımızı da al başına iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…