- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.181
Dedektıf gıbı oldum ha, takıp etmemı ıstedıgınız uye varsa soyleyınHahahahahah yakalandımçok ayıp amaa
Gereksiz yere gerginlik oluştu gruptaAra ara gelıp bakanları goruyorum altta, keske o zaman da ekran resmı alsymısım. Hatta yazıyım, hepınız buraya gelın burası dahaa güzeeeel
Ben de okuyordum zaten arada girip. Neyse benle çok ilgili değilmiş zaten sen o gruba sadece soru sorup burda indirim paylaştığın için olmuşGereksiz yere gerginlik oluştu gruptaBen iki grubu da her gün okuyorum yazıyorum gerek yoktu böyle bir şeye ama oldu bir kere
Ben en son açılan gruplara girip bakıyorum arada keseden cinsiyet tahmini falan soruyorlar bir ara bizimde çok gündemimizdeydi
Durduk yere bende de merak uyandırdınız ne var bu aralık grubunda diye bakmaya geldim grubun reytingini artırdınızbugun kaç kişi ifşa oldu belli değil
Çok komik kaç yaşında insanlarızYa ben de canım hangi grubu isterse okuyorum. Daha ileride olanlar napıyor diye de merak ediyorum. Dün Kasım’a baktım. Bugün Eylül Ekim annelerini okudum mesela
Ben de okuyordum zaten arada girip. Neyse benle çok ilgili değilmiş zaten sen o gruba sadece soru sorup burda indirim paylaştığın için olmuş
Ben ifşa oldular derken normalde aralık grubu üyesi olup Ekim Kasım aylarını okuyan anneleri kast ettim kız ocaktan birini kast etmedimDurduk yere bende de merak uyandırdınız ne var bu aralık grubunda diye bakmaya geldim grubun reytingini artırdınız
Hahahaha hoşgeldin enerji çok güzel burdaDurduk yere bende de merak uyandırdınız ne var bu aralık grubunda diye bakmaya geldim grubun reytingini artırdınız
Bi kere geldin artık diğer tarafa gidemezsin ona göreO grup çok gergin şuan o yüzden buralarda olmak bugün çok daha iyi geldi bana
Hele ben buraya geldıgımde o kadar sacma sapan bır sebepten geldım kı, resmen kımse sesını cıkarmadı orada, saglıklı dogumlar dıledım, bır kısı begene basmadı. o gruptan sevdıgım arkadaslar da geldıler neysekı hıc yabancılık cekmedım burada.Çok komik kaç yaşında insanlarızbir yerde bildiğin bir şey olur söylersin bir yerde bilmediğin bir şey olur sorarsın ne diyeceğiz bu hangi grup mu
Boşver canimt yaHele ben buraya geldıgımde o kadar sacma sapan bır sebepten geldım kı, resmen kımse sesını cıkarmadı orada, saglıklı dogumlar dıledım, bır kısı begene basmadı. o gruptan sevdıgım arkadaslar da geldıler neysekı hıc yabancılık cekmedım burada.
Emınım ben ayrıldıgımda sevınmıstır malum kısıler..
Dedikodu yapmak istemiyorum dedikodu yapmak istemiyorummmmBi kere geldin artık diğer tarafa gidemezsin ona göre
Ay indirimleri haberleselim, ben bunu kacirdim maalesef.ara ara indirime giriyo kuzu yine alırsın inşallah
Hiç kafana bile takmaHele ben buraya geldıgımde o kadar sacma sapan bır sebepten geldım kı, resmen kımse sesını cıkarmadı orada, saglıklı dogumlar dıledım, bır kısı begene basmadı. o gruptan sevdıgım arkadaslar da geldıler neysekı hıc yabancılık cekmedım burada.
Emınım ben ayrıldıgımda sevınmıstır malum kısıler..
Bende bi gidip baktım geldimÇok merak ettim, ne var bu ocak grubunda. Gideyim de azıcık okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?