2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ara ara gelıp bakanları goruyorum altta, keske o zaman da ekran resmı alsymısım. Hatta yazıyım, hepınız buraya gelın burası dahaa güzeeeel
Gereksiz yere gerginlik oluştu grupta Ben iki grubu da her gün okuyorum yazıyorum gerek yoktu böyle bir şeye ama oldu bir kere

Gereksiz yere gerginlik oluştu grupta Ben iki grubu da her gün okuyorum yazıyorum gerek yoktu böyle bir şeye ama oldu bir kere
Ben de okuyordum zaten arada girip. Neyse benle çok ilgili değilmiş zaten sen o gruba sadece soru sorup burda indirim paylaştığın için olmuş

Ya ben de canım hangi grubu isterse okuyorum. Daha ileride olanlar napıyor diye de merak ediyorum. Dün Kasım’a baktım. Bugün Eylül Ekim annelerini okudum mesela
Ben en son açılan gruplara girip bakıyorum arada keseden cinsiyet tahmini falan soruyorlar bir ara bizimde çok gündemimizdeydi

Ya ben de canım hangi grubu isterse okuyorum. Daha ileride olanlar napıyor diye de merak ediyorum. Dün Kasım’a baktım. Bugün Eylül Ekim annelerini okudum mesela
Çok komik kaç yaşında insanlarız bir yerde bildiğin bir şey olur söylersin bir yerde bilmediğin bir şey olur sorarsın ne diyeceğiz bu hangi grup mu

Evet okudum onu cvp verme gereği bile duymadım. Burda paylaştığımı orda da paylaşsam sorun olmayacakmış aklıma gelmedi napim ayrıca buraya daha çok soru soruyorum uzun zamandır
Ben de okuyordum zaten arada girip. Neyse benle çok ilgili değilmiş zaten sen o gruba sadece soru sorup burda indirim paylaştığın için olmuş

Durduk yere bende de merak uyandırdınız ne var bu aralık grubunda diye bakmaya geldim grubun reytingini artırdınız
Ben ifşa oldular derken normalde aralık grubu üyesi olup Ekim Kasım aylarını okuyan anneleri kast ettim kız ocaktan birini kast etmedim ya çok normal bir şey zaten tüm gruplar açık isteyen istediğini okur istediğine cevap yazar. Şu an ama diğer gruptaki herkes “sevim koş kavga” modunda

Çok komik kaç yaşında insanlarız bir yerde bildiğin bir şey olur söylersin bir yerde bilmediğin bir şey olur sorarsın ne diyeceğiz bu hangi grup mu
Hele ben buraya geldıgımde o kadar sacma sapan bır sebepten geldım kı, resmen kımse sesını cıkarmadı orada, saglıklı dogumlar dıledım, bır kısı begene basmadı. o gruptan sevdıgım arkadaslar da geldıler neysekı hıc yabancılık cekmedım burada.
Emınım ben ayrıldıgımda sevınmıstır malum kısıler..

Boşver canimt ya

ara ara indirime giriyo kuzu yine alırsın inşallah
Ay indirimleri haberleselim, ben bunu kacirdim maalesef.
Ben soyle bir sey kesfettim. N11 de gece 00.00 da 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 6 ya kadar harcaman lazim. Guzel kismi bebek bezlerinde, alt acma urunlerinde geciyor bu kupon. Dun alt acma aldim bugun de cikarsa bez alacagim.
N11 in diger kuponlarini bebek bezlerinde hic kullanamiyorsun normalde. Gece uyanik olanlar baksin

Hiç kafana bile takma zaten hamilelik değişik bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…