- 18 Temmuz 2022
- 6.389
- 10.764
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.201
Ben de şubata takılıyorum arada. Herkes geçmiş aylara bakıyor benimki de tuhaflıkBen ifşa oldular derken normalde aralık grubu üyesi olup Ekim Kasım aylarını okuyan anneleri kast ettim kız ocaktan birini kast etmedimya çok normal bir şey zaten tüm gruplar açık isteyen istediğini okur istediğine cevap yazar. Şu an ama diğer gruptaki herkes “sevim koş kavga” modunda
Biz öyle bulunca yani benAy indirimleri haberleselim, ben bunu kacirdim maalesef.
Ben soyle bir sey kesfettim. N11 de gece 00.00 da 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 6 ya kadar harcaman lazim. Guzel kismi bebek bezlerinde, alt acma urunlerinde geciyor bu kupon. Dun alt acma aldim bugun de cikarsa bez alacagim.
N11 in diger kuponlarini bebek bezlerinde hic kullanamiyorsun normalde. Gece uyanik olanlar baksin
Bu bende de var yaGruplar iyi ki kapalı değil ay olarak küçük grupları görünce çocuğunu okutmuş evlendirmis torun yapin da sevelim modunda hissediyorum kendimi
Ayın sonuna kadar da kupon verdiler bende owli kundak tulumu alcam ordan daha uyguna geliyoAy indirimleri haberleselim, ben bunu kacirdim maalesef.
Ben soyle bir sey kesfettim. N11 de gece 00.00 da 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 6 ya kadar harcaman lazim. Guzel kismi bebek bezlerinde, alt acma urunlerinde geciyor bu kupon. Dun alt acma aldim bugun de cikarsa bez alacagim.
N11 in diger kuponlarini bebek bezlerinde hic kullanamiyorsun normalde. Gece uyanik olanlar baksin
Aynısı hissediyorum her grup açıldığında aa 1 ay daha bitti diyorumBu bende de var yaBi de günlerdir nisan annelerinin isim listesini bekliyorum sabırsızlıkla. Nihayet liste yaptılar da bebeğimin büyüdüğünü hissedip iyice gaza geldim
Çarşı çok gergindi. Benim stresim bana yeter dedim, baktım biraz ben de geri geldim.Bende bi gidip baktım geldim
Ben yıyorum bazen salata ıleBenim burada hatırladığım en büyük tartışma ton balığıydi
Aynen bi iki sayfa baktım hoşuma gitmedi şuan hiç gerilemem zaten kaç gündür oda hazırlama peşinde canım çıktıÇarşı çok gergindi. Benim stresim bana yeter dedim, baktım biraz ben de geri geldim.
Ben veda mesajı yazdığın için beğenmedim. Çıkmanı istemezdim. Tatsız bi konuydu. Çok saçma bi şekilde ittifaklar falan oldu karşında sana yüklendiler sinirim bozuldu. Bi hafta kadar girmedim ben de. Bi tane soru sormuştum sadece. Hiç muhabbet edesim gelmedi. Neyse artık takma bebişlere odaklanalımHele ben buraya geldıgımde o kadar sacma sapan bır sebepten geldım kı, resmen kımse sesını cıkarmadı orada, saglıklı dogumlar dıledım, bır kısı begene basmadı. o gruptan sevdıgım arkadaslar da geldıler neysekı hıc yabancılık cekmedım burada.
Emınım ben ayrıldıgımda sevınmıstır malum kısıler..
Korkutmayın benı sımdı
Her şey böyle bir soru ile başlamıştıBen yıyorum bazen salata ıleyenmemelı mı
Kesinlikle, zaten çok hassas zamanlar hepimiz için. Benim ayarlarım da çabuk bozuluyor hamilelikteAynen bi iki sayfa baktım hoşuma gitmedi şuan hiç gerilemem zaten kaç gündür oda hazırlama peşinde canım çıktı
Ocak anneleri-2 diye grup açın bariDedikodu yapmak istemiyorum dedikodu yapmak istemiyorummmm
Aaa eveeet öyle bi olay da olmuştu kız bizde az değilmişizHer şey böyle bir soru ile başlamıştıbir kişi geldi tanımıyorduk da ben yurtdışında yaşıyorum biz ton balığı yiyoruz çok faydalı vb dedi buradakilerin çoğuna da ben dahil ton balığı yenmemeli demişti doktorlarımız biz de yenmez dedik yurtdışı Türkiye karşılaştırmalari vb başladı sonra gitti
Aaa eveeet öyle bi olay da olmuştu kız bizde az değilmişiz
Cok da umrumda deıller ama orada bılgı payalsımında bulundugum ınsanlardan hıcbır tepkı goremeyınce ınsan uzuluyor ıster ıstemez.. Cıdden bu grup daha bılgılı ve enerjısı yuksek, burada daha cok sey ogrenıyosun. Tavsıye ederım sana daBen veda mesajı yazdığın için beğenmedim. Çıkmanı istemezdim. Tatsız bi konuydu. Çok saçma bi şekilde ittifaklar falan oldu karşında sana yüklendiler sinirim bozuldu. Bi hafta kadar girmedim ben de. Bi tane soru sormuştum sadece. Hiç muhabbet edesim gelmedi. Neyse artık takma bebişlere odaklanalım
Bı doktoruma sorayım ya, hıc aklıma gelmedı yenmeyecegıHer şey böyle bir soru ile başlamıştıbir kişi geldi tanımıyorduk da ben yurtdışında yaşıyorum biz ton balığı yiyoruz çok faydalı vb dedi buradakilerin çoğuna da ben dahil ton balığı yenmemeli demişti doktorlarımız biz de yenmez dedik yurtdışı Türkiye karşılaştırmalari vb başladı sonra gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?