2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de şubata takılıyorum arada. Herkes geçmiş aylara bakıyor benimki de tuhaflık bizim millet kavga gürültü sever ya

Biz öyle bulunca yani ben eşimin hesabından da alışveriş yapıyorum

Gruplar iyi ki kapalı değil ay olarak küçük grupları görünce çocuğunu okutmuş evlendirmis torun yapin da sevelim modunda hissediyorum kendimi
Bu bende de var ya Bi de günlerdir nisan annelerinin isim listesini bekliyorum sabırsızlıkla. Nihayet liste yaptılar da bebeğimin büyüdüğünü hissedip iyice gaza geldim

Ayın sonuna kadar da kupon verdiler bende owli kundak tulumu alcam ordan daha uyguna geliyo

Bu bende de var ya Bi de günlerdir nisan annelerinin isim listesini bekliyorum sabırsızlıkla. Nihayet liste yaptılar da bebeğimin büyüdüğünü hissedip iyice gaza geldim
Aynısı hissediyorum her grup açıldığında aa 1 ay daha bitti diyorum

Ankarada olan kızlar mobilya ısını ne yaptınız nereden aldınız? Benım dolap ve sıfonyer almam lazım, dırek nokta atısı magaza ısmı soylersenız gıder bakarım, malum ayakta durmam yasak

Ben veda mesajı yazdığın için beğenmedim. Çıkmanı istemezdim. Tatsız bi konuydu. Çok saçma bi şekilde ittifaklar falan oldu karşında sana yüklendiler sinirim bozuldu. Bi hafta kadar girmedim ben de. Bi tane soru sormuştum sadece. Hiç muhabbet edesim gelmedi. Neyse artık takma bebişlere odaklanalım

Ben yıyorum bazen salata ıle yenmemelı mı
Her şey böyle bir soru ile başlamıştı bir kişi geldi tanımıyorduk da ben yurtdışında yaşıyorum biz ton balığı yiyoruz çok faydalı vb dedi buradakilerin çoğuna da ben dahil ton balığı yenmemeli demişti doktorlarımız biz de yenmez dedik yurtdışı Türkiye karşılaştırmalari vb başladı sonra gitti

Aynen bi iki sayfa baktım hoşuma gitmedi şuan hiç gerilemem zaten kaç gündür oda hazırlama peşinde canım çıktı
Kesinlikle, zaten çok hassas zamanlar hepimiz için. Benim ayarlarım da çabuk bozuluyor hamilelikteStrese gerek yok. Çok kolay gelsin, miniklerimizi odasında giysilerini giydirdiğimiz zamanlar da su gibi gelir inşallah

Aaa eveeet öyle bi olay da olmuştu kız bizde az değilmişiz

Cok da umrumda deıller ama orada bılgı payalsımında bulundugum ınsanlardan hıcbır tepkı goremeyınce ınsan uzuluyor ıster ıstemez.. Cıdden bu grup daha bılgılı ve enerjısı yuksek, burada daha cok sey ogrenıyosun. Tavsıye ederım sana da

Bı doktoruma sorayım ya, hıc aklıma gelmedı yenmeyecegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…