2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biz öyle bulunca yani ben eşimin hesabından da alışveriş yapıyorum
Mantikliymis. Esim uyuya kaliyor yazik o saate:) calisiyor, markete gidiyor, evi temizliyor yemek yapiyor :) kole isaura gibi oldu ben yattigimdan beri ben telefonuna el koyayim en iyisi yatarken

Ayın sonuna kadar da kupon verdiler bende owli kundak tulumu alcam ordan daha uyguna geliyo
Nasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdı

Tepkisiz kalıp uzaklaşmayı daha doğru buldum canım. Kimseyi gerçekten üzmek istemiyorum. Hamilelik söz konusu olmasa daha farklı da davranırdık tabi. Ama herkes bebek taşıyor şu an. Kimse gerilsin istemiyorum. Yalnız kalmamana sevindim burada olduğunu bilmiyordum. Sen de zorluklar yaşadın insan pozitif enerji arıyor gerçekten. İyi olmana çok sevindim

Nasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdı
Bence, junoya zaten gomulecek ustunu de orterızz guzelce, ben ılk zamanlar ıcın uyku tulumu dusunmuyorum, junodan ayrıldıgında da zaten bahar gelecek

Ya yorumlara baktım en iyi yorumlar owli de vardı kış bebesi olacaklar bide bu kış çok soğuk olcak diyorlar yaa. 609₺ heryerde zaten n11de de 548e geliyo kuponu var

Saolsun arkadaslar da cok sıcakkanlı burdakı, yadırgamadım hıc

Ben uyutmak için bakmıyorum bu arada dış kundak benim baktığım

Eklentiler

• IMG_3129.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 63
Bence, junoya zaten gomulecek ustunu de orterızz guzelce, ben ılk zamanlar ıcın uyku tulumu dusunmuyorum, junodan ayrıldıgında da zaten bahar gelecek
Aynen şimdilik bekliyim o zaman tek sorun Ocaktan sonra fiyatları fırlar mı

ya kızlar dış kundak ayrı iç kundak ayrı mı ya benim bilgi sıfır ve bebek arabası ve ateş ölçer hariç hiçbirşey almadım..

almila000 Mart annelerindeydik birlikte. Kullanıcı adımı değiştirdim ben. Annabelledi eski adım. Seni burada görünce çok sevindimBen de 19 haftalık oldum çok şükür bu kez sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

ya kızlar dış kundak ayrı iç kundak ayrı mı ya benim bilgi sıfır ve bebek arabası ve ateş ölçer hariç hiçbirşey almadım..
Ya bu uyku için değil dışarı çıkarken giydirmem için alıyorum. Uyku için tog kısmına dikkat ederek alıyorsun geçen yanlış görmediysem L Lmntbrdgi paylaştıydı bunla ilgili bişiler

Ya bu uyku için değil dışarı çıkarken giydirmem için alıyorum. Uyku için tog kısmına dikkat ederek alıyorsun geçen yanlış görmediysem L Lmntbrdgi paylaştıydı bunla ilgili bişiler
Ben uyku tulumu ela uyku tulumlarindan aldım çift kat pazen almila000 ydi sanırım

Benim uyku tulumu 1 aya ancak dikilip geldi 0 2 yaş istedim ama o kadar buyuk ki eşim diyor ki kendine aldın herhalde ama içinde not vardı dönerken vb durumlarda rahat hareket edebilsin diye

Aslında yaparlardı bilerek yapmamış benim günüm tutmuyordu doktorum o hafta gel dedi kağıtta sadece aç gel yazıyor saat 10 ne alaka yani
Sabah 8 de gel demediler mi sana da ? Birine de öyle demişlerdi sanki burdan. 09.20 di kan vermeye gittiğimde şimdi sonuçlar çıkıyo sabah 8 de gel dedi aksam 10dan sonra bisey yeme dedi. Valla bilmiyorum eğer öyleyse Allaha havale ediyorum rapor da alamıyorum yıllık iznimden kullanıyorum boşu boşuna 2 gun
kızlar şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor ya tam 24+0 da gitsem olur mu acaba bu cumartesiye denk geliyo.
Ben sat a göre 24+1 dim bugün doktor şeker yüklemesi isttetti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…