- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.221
Mantikliymis. Esim uyuya kaliyor yazik o saate:) calisiyor, markete gidiyor, evi temizliyor yemek yapiyor :) kole isaura gibi oldu ben yattigimdan beriBiz öyle bulunca yani beneşimin hesabından da alışveriş yapıyorum
Nasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdıAyın sonuna kadar da kupon verdiler bende owli kundak tulumu alcam ordan daha uyguna geliyo
Benim de annem ton balığı yememen gerekiyor biliyorsun demi dedi, hiç sorgulamadımBı doktoruma sorayım ya, hıc aklıma gelmedı yenmeyecegı
Tepkisiz kalıp uzaklaşmayı daha doğru buldum canım. Kimseyi gerçekten üzmek istemiyorum. Hamilelik söz konusu olmasa daha farklı da davranırdık tabi. Ama herkes bebek taşıyor şu an. Kimse gerilsin istemiyorum. Yalnız kalmamana sevindim burada olduğunu bilmiyordum. Sen de zorluklar yaşadın insan pozitif enerji arıyor gerçekten. İyi olmana çok sevindimCok da umrumda deıller ama orada bılgı payalsımında bulundugum ınsanlardan hıcbır tepkı goremeyınce ınsan uzuluyor ıster ıstemez.. Cıdden bu grup daha bılgılı ve enerjısı yuksek, burada daha cok sey ogrenıyosun. Tavsıye ederım sana da
Bence, junoya zaten gomulecek ustunu de orterızz guzelce, ben ılk zamanlar ıcın uyku tulumu dusunmuyorum, junodan ayrıldıgında da zaten bahar gelecekNasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdı
Ya yorumlara baktım en iyi yorumlar owli de vardı kış bebesi olacaklar bide bu kış çok soğuk olcak diyorlar yaa. 609₺ heryerde zaten n11de de 548e geliyo kuponu varNasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdı
Saolsun arkadaslar da cok sıcakkanlı burdakı, yadırgamadım hıcTepkisiz kalıp uzaklaşmayı daha doğru buldum canım. Kimseyi gerçekten üzmek istemiyorum. Hamilelik söz konusu olmasa daha farklı da davranırdık tabi. Ama herkes bebek taşıyor şu an. Kimse gerilsin istemiyorum. Yalnız kalmamana sevindim burada olduğunu bilmiyordum. Sen de zorluklar yaşadın insan pozitif enerji arıyor gerçekten. İyi olmana çok sevindim
Ben uyutmak için bakmıyorum bu arada dış kundak benim baktığımNasıl bir kupon ben de bakayım canım. Ama owli tulum alayım mi kararsızım. Juno da uyuturken giydirebilir miyim ilk 4 ay? Kemeri var kemerle bağlıyorsun ya junoda. O kafamı karıştırdı
Sen hangisini alacaksın canım ben 0.5 luck ye bakmıştımYa yorumlara baktım en iyi yorumlar owli de vardı kış bebesi olacaklar bide bu kış çok soğuk olcak diyorlar yaa. 609₺ heryerde zaten n11de de 548e geliyo kuponu var
Aynen şimdilik bekliyim o zaman tek sorun Ocaktan sonra fiyatları fırlar mıBence, junoya zaten gomulecek ustunu de orterızz guzelce, ben ılk zamanlar ıcın uyku tulumu dusunmuyorum, junodan ayrıldıgında da zaten bahar gelecek
Fırlayacak tabı, bu da soru mu sımdıAynen şimdilik bekliyim o zaman tek sorun Ocaktan sonra fiyatları fırlar mı
Ya bu uyku için değil dışarı çıkarken giydirmem için alıyorum. Uyku için tog kısmına dikkat ederek alıyorsun geçen yanlış görmediysem L Lmntbrdgi paylaştıydı bunla ilgili bişilerya kızlar dış kundak ayrı iç kundak ayrı mı ya benim bilgi sıfır ve bebek arabası ve ateş ölçer hariç hiçbirşey almadım..
Ton kalkan bir tane daha vardi unuttum yenmez diyeBı doktoruma sorayım ya, hıc aklıma gelmedı yenmeyecegı
MezgitTon kalkan bir tane daha vardi unuttum yenmez diye
Sabah 8 de gel demediler mi sana da ? Birine de öyle demişlerdi sanki burdan. 09.20 di kan vermeye gittiğimde şimdi sonuçlar çıkıyo sabah 8 de gel dedi aksam 10dan sonra bisey yeme dedi. Valla bilmiyorum eğer öyleyse Allaha havale ediyorum rapor da alamıyorum yıllık iznimden kullanıyorum boşu boşuna 2 gunAslında yaparlardı bilerek yapmamış benim günüm tutmuyordu doktorum o hafta gel dedi kağıtta sadece aç gel yazıyor saat 10 ne alaka yani
Ben sat a göre 24+1 dim bugün doktor şeker yüklemesi isttetti banakızlar şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor ya tam 24+0 da gitsem olur mu acaba bu cumartesiye denk geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?