2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kağıtta 8.30 yazıyor benim

Yaaa ben de cok sevindim canim insallah bu sefer saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza

Ben de çok severim en başlarda sormuştum. Çok önermiyoruz ama yiyebilirsin istersen demişti. Bi liste atmıştı bana balık riskleri ile ilgili
Orta demişti ton balığı içinde. Ben de yemedim o yüzden

Eklentiler

• IMG_1450.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
Çok merak ettim, ne var bu ocak grubunda. Gideyim de azıcık okuyayım.
Bende meraka geldim durduk yere
Akşam akşam stolk aşkına getirdiniz kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar bizim grup eğlenceli dönmek istemeyeceksiniz emin olun

Ankarada olan kızlar mobilya ısını ne yaptınız nereden aldınız? Benım dolap ve sıfonyer almam lazım, dırek nokta atısı magaza ısmı soylersenız gıder bakarım, malum ayakta durmam yasak
Bende aynı şekilde istanbul için soruyu revize ediyorum.
Park yatak geldi
Haftaya boya yaptıracağım.
Ama asıl önemli olan dolap ve şifonyer yok ortada
Bide kızlar oda yaptıracak olanlara sorayım özellikle boya filan yaptıranlara nasıl tarzda yaptıdınız biraz resim atın fikir olsun.Ben gördüğüm her bebek odasına bayılıyorum. Haftaya boya var ama ben daha boya rengi bile seçmedim

Bende aynı şekilde istanbul için soruyu revize ediyorum.
Park yatak geldi
Haftaya boya yaptıracağım.
Ama asıl önemli olan dolap ve şifonyer yok ortada
Aldıklarımın bır kısmı baza altında bır kısmı hurclarda, ne var ne yok hıc bılmıyorum, karambole alıyorum cogu seyı, haftasonu, not tutucam herseyı ortaya döküp dolap olsa guzelce yerlestırırdık

Evet ya kadın beni çileden çıkarmıştı ama
Hangisi ya ben niye hatırlayamadım
cinsiyeti ne?
Bizim grup bağımlılık yapıyor.
Gece uykudan uyanıp yeni bildirim var mı diye bakıyorum.
Sanki herkesle yıllardır arkadaşmısızda dertleşiyormuşuz gibi hissediyorum son zamanlarda
Sende çok canayakınsın
Benim burada hatırladığım en büyük tartışma ton balığıydi
Aha ddia ydı kızın adı. İsveç miydi İsviçre miydi neydi. Onla sadece ton balığı değildi galiba ya ağır sporları filan da öneriyor muydu neydi. İlk haftalar muayene yok filan diyodu. Ben o kızın profiline kaç kez baktım bir daha yazmamış hatta oda ocak annelerine mi bir yere daha yazıyormuş.

Bu arada geçmişi zor bitirdim.
9 sayfa filandı sanırım.

Kızlar erken doğurmaya kimse heves etmesin. Zorunlu haller dışında 39 a kadar bebekler sağlıkla karnınızda dursun sağlıkla zamanında doğsun.

Dua saatine inanıyorum ben. Bazen şaka ile alay ile konuştuğum şeyler başıma gelir.

Vaktinde doğursun herkes. Ocak, kasım, aralık farketmez ne zaman doğarsa doğsun hepimiz aralık annesiyiz.

Ocak'ta doğanların tek dezavantajı yıl başinda en az yüzde 30 zam gelir doğum fiyatlarına.
Buda ortalama 20 bin olan doğumu 26 bin yapar
Yani 1 Ocak'ta doğana kadar 31 Aralık'ta doğsun bence daha karlı

Okul konusunda kesinlikle ekim kasım aralıkta doğuranlar çocugunu kayıt erteleme yapıp sonraki yıl yazdırmalı. Bunu da aklınızın bir köşesine yazın ilerde bana dua edeceksiniz.

Sohrab ton balığı yenmiyor. Bundan sonra yeme. Bilmeden yemişsin artık bir şey olmaz ama artık bilerek yeme.

Kızlar bir de çığıt ürünleri daha çok kızlara mı hitap ediyor sizce?

Erkek çocugu olup cığıt alanlar paylaşım yapabilir mı neler alıyorsunuz?

Yatak siyah olanı mı aldın?
Açıp baktın mı?
Petrol plastik kokusu filan var mı?

Ben kızım için aldım ama pek çok arkadaşımın erkek bebek ve çocuklarındada gördüm
Zaten genelde müslin kumaş ağırlıklı çalışıyorlar renklerinide nud tonu hem kıza hem erkeğe tüm ürünleri uyuyor bence
Ben beden muhabbetini unutup 6-9 ay aldım. aklınızda olsun yazlık ürünler ağırlıklı olduğu için 9-12 daha mantıklıymış

Haftasonu çıkar canım, bize de söyle de ne eksiklerim varmış göreyim daha kıyafet alışverişi tamamlayamadım. Hm anvelop bodylerinden almıştım 5 li yenidoğan. Altına da yine hm den patikli 5-6 tane pantolon alıcam ama onu da mı 0-1 ay alayım yoksa 1-3 ay mı kararsızım. Cumartesi gidip bakayım mağazaya da diyorum online da beden kalmamış

Yatak siyah olanı mı aldın?
Açıp baktın mı?
Petrol plastik kokusu filan var mı?
Dün eşim iş yerinde unutmuş açıp bakamadım bu akşam inceleyeceğim tamamiyle
Ben bu gri siyah karışımı olanı aldım.Yatak odamda kendi bazamda bu renk uyumlu olsun istedim ( bebeğin odasına mobilyayı beyaz düşünüyorum. Bide olursa pembe duvar boyası stiker filan . ( Park yatak görüntü kirliğiği yapacak şimdilik ama hayırlısı. Bi dolap şifonyer aklıma yatan bulabilsem belki takım içinde yatakta bakarım
İnşallah plastik kokusu yoktur. Koku varsa kurar en havadar oada bırakırım kokusu çıkana kadar

1 - 3 al bence, cok cabuk buyuyorlarmıs, bez de takılcak, bıraz genıslıkten zarar gelmez

Başka ürünlerde oğlana beğeniyorum açıklamada kız yazıyor. Bazen sinir oluyorum. Tatlı orta renkleri bile kızlara çalışıyorlar.Ciğit unısex ise bakılabilir. Ama ben yaz için bir şey almak istemiyorum. İlk 6 ay önemli benim için sonrası çocuğun kilo alımına göre alınır. Belki iri doğar belki değil belli de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…